Отговори
# 2 055

Някой питаше нагоре, не знам дали междувременно е качена Simple Smile
Само да питам защоS dlk= а.Ha/2
Немога и немога да го видя Sad

DLC- поправих буквата веднага, едно лице се изразява по два начина и  се приравняват.

Пусни височината от L към DC да видят  хората по-лесно лицето. 😁

# 2 056
Моята е решила 21 и 22 , на 23 а) и б) до някъде...много е доволна, дано няма повече от 1-2 грешки н а първи модул.

# 2 057
  • София
Тя е една и съща като дължина и с вътрешната от В  към CD, и с тaзи от L, ама да, просто първо нея начертах и после ме домързя да трия...Иначе идеята е ясна -лицето така и така и знак за равенство помежду им.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 13:59 от пенсионирана русалка

# 2 058
  • Бургас
https://www.facebook.com/aneta.manolova.9/

Тук са решени всички задачи.

# 2 059
Говорих със сина ми.
Първи модул бил много лесен решил го за 25мин. Дано е пренасял вярно.
Втори на ОК, а на В точка е решил нещо до половина.

Ще проверяваме като излезнат официалните.

За 23В ми каза, че никой, с който е говорил от съучениците сигурно над 30 деца, не го е решил. Нашето училище не се слави с добри резултати по математика ама има и добри деца.

Не е доволен, ама е добре. Няма драма сега, за запетайката на БЕЛ и че МОН не са прави доста повече се ядосваше. Но резултати и класирания тепърва предстоят.

По думи на приятелка с опит, високите точки никога не са сигурни дори всичко да си решил, и преразказ и теза варират.

А как преценяте трудността спрямо миналата година?
По БЕЛ
По МАТ

По мое скромно мнение, тази година са по-лесни матурите, по МАТ със сигурност, за БЕЛ - приблизително еднакви. Но пак казвам, лесни матури - висок бал - по-голяма конкуренция при класиранията. Въпросът е не колко точки има човек, а дали му стигат. Нека стане така, както е най-добре за всички и късмет Simple Smile

# 2 060
  • София
При проблемите с  оценяването на онзи господин в 125-то детето на приятелите ми е с чист първи модул, решени са изцяло 21,22, 23, а, б и половината на в. Тоест вероятно към 97 точки, а от училище до последно трепереха дали ще има 6, понеже имало под 90 на пробния им и господинът не бил доволен.  Кога ли ще махнат оценките от училище, сигурно никога..Sad

# 2 061
Моята излезе към 11,15 каза от цялата стая са останали няколко деца на втори модул да пишат. Казах и за котето тежко го прие каза, че няма да сверява задачи какво такова . Сега само обикаля и мрънка искам куче.

# 2 062
При издевателствата  в оценяването на онзи господин в 125-то детето на приятелите ми е с чист първи модул, решени са изцяло 21,22, 23, а, б и половината на в. Тоест вероятно към 97 точки, а от училище до последно трепереха дали ще има 6, понеже имало под 90 на пробния им.....  Кога ли ще махнат оценките от училище, сигурно никога..Sad
Да и аз това се чудя.
Но вече ми е все тая.
И двете ми деца минаха през тази центрофуга и стрес.

# 2 063
  • Варна
22 задача, моята госпожица е разписала вярно, на предпоследния ред е сбъркала при изваждането Rolling Eyes на трицифрени числа и съответно получава грешен отговор.
Готова е да пише протоколи в някоя изборна комисия. Joy

# 2 064
Русалке, браво на детето, че въпреки въпросния е продължило с математиката напред. Добре, че е имало и кой да помага вкъщи и въобще, че не е се е отвратил безвъзвратно от този предмет. Моята девойка още в средата на 5 клас просто се отврати и въпреки уроците от началото на 6 клас не успя да промени към добро отношението си към предмет

# 2 065
  • София
Русалке, браво на детето, че въпреки въпросния е продължило с математиката напред. Добре, че е имало и кой да помага вкъщи и въобще, че не е се е отвратил безвъзвратно от този предмет. Моята девойка още в средата на 5 клас просто се отврати и въпреки уроците от началото на 6 клас не успя да промени към добро отношението си към предмет
И при набора така, в 6 клас дойде нова учителка, на която няколко пъти се опитахме да обясним, че децата не я разбират, но тя си държеше на своето и в резултат той намрази математиката, а преди това нямаше проблеми. Много ниски оценки на децата за годината, просто думи нямам. Не е много доволен набора, но ние нямаме и високи очаквания. Не ще да каже нищо - само повтаря- Свърши се, ще видим на 02.07.

# 2 066

DLC- поправих буквата веднага, едно лице се изразява по два начина и  се приравняват.
Сега видях и в нета и друг вариант за решение на 23 В
построяват успоредна на DL, от точка  C, която пресича АB в точка P
триъг. ALD еднакъв на триъг. BPC
и така става че Sabcd=Slpcd= DL*CH=m.n

Но задачата е винаги с допълнително построение, а госпожата в школата твърдеше, че са спряли да дават вече такива.

# 2 067
Моята излезе към 11,15 каза от цялата стая са останали няколко деца на втори модул да пишат. Казах и за котето тежко го прие каза, че няма да сверява задачи какво такова . Сега само обикаля и мрънка искам куче.

Да ви дадем едно за седмица , да пробвате Simple Smile. Хем ще и поолекне малко, хем ще ви се изясни искате ли наистина куче Simple Smile

# 2 068

23в решена с допълнително построение

# 2 069
  • София
А някой по-запознат да каже - при гипсирана ръка, вариант ли е консултант да пише вместо детето? На мен ми се струва не съвсем редно, но не съм наясно докъде са правомощията на консултантите.

Познато дете беше с гипс на НВО преди 3 години, бяха му предложили асистент, на който да диктува. Детето предпочете да се опита да пише само.

Общи условия

Активация на акаунт