Отговори
# 1 995
Някой има ли разписано решение на 23Б и 23В?

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 12:49 от faviana

# 1 996
Моето момче е решил всичко от 1 модул, а при втория - на първата задача само А подточка, Втора задача - нищо, трета - решена. Пишете, че точно втора от втори модул е лесна, но ето, той там се е препънал.

Здраве да е Simple Smile Каквото е - такова! Да се молим за възможно най-добри резултати и класиране с късмет Simple Smile

# 1 997
  • Варна
Прибра се ухилен до ушите и каза, че било ЕЛЕМЕНТАРНО. Дай Боже да се е справил така както си мисли.

# 1 998
  • София
А някой по-запознат да каже - при гипсирана ръка, вариант ли е консултант да пише вместо детето? На мен ми се струва не съвсем редно, но не съм наясно докъде са правомощията на консултантите.

# 1 999
Едва ли е било елементарно - от стаята на сина ми - 12 деца - 9 - девет! деца са излезли в първите 15 минути, отказвайки се да правяят каквото и да е. За да излязат толкова много деца, не им се е видяло лесно.

# 2 000
моята няма и да се обади скоро. Такава си е. Предполагам коментира и успокоява приятелките й, до една много амбициозни и много добри деца, ама все реват след тест или изпит ... та с тях се занимава сигурно, майка й кучета я яли
На това много се смях Satisfied

# 2 001
Излезе.
Както и очаквах е използвал намерените ъгли от 23А , за доказване на 23Б.
И него и мен ме е яд.
а не трябва ли?
Принципно не трябва, защото дадената зависимост, оттам и тези 15 градуса са от А подточка. Но гаранция няма да вземат много,  сигурно половин или една точка, понеже и в другия случай, правилния, само едни връхни като елемент над  равната страна и правия ъгъл  има да се опишат като равни.
Да, но ако е доказано по втори признак, а не по четвърти Sad

# 2 002
  • София
Малина,погледни пак какво питат в задачата и ще разбереш защо това е процента. На 22-ра решенията ги написаха вече 2ма човека.
ХММ,ще кажа за теста- първата половина е елементарна, но след това.. от 16 до 20 ще има доста объркани отговори.
Хареса ми матурата в първата част, с няколко по разнообразни задачи.Уви,деца със средно към по-високо ниво ще ги сбъркат/затруднят.Който се е готвил за СМГ ,няма да има никакви трудности!
Не съм съгласна лично аз,  освен 17-та, която е  за сплави, между 16 и 20 задачите са лесни и по-скоро шестокласни. Много деца без апетити за СМГ ще са ги решили.

# 2 003
Така, стигнах и аз до положение да питам за нишани, знаци и т.н.🤦 Не гастрит, ами...... не знсм ко ши ми сранИ веке. 🙁
Моля запознатите да дадат едно рамо за успокоение.🤗
На всички деца в стаята квесторите са им сложили Z на празните листи от беловата ( на които децата не са писали нищо). Така им казали, че се прави
Синът ми се сетил и питал някаква госпожа, която не знам каква го е " играла" там, вероятно и тя квесторка, но ми обясни, че раздавала изпитните материали. Та и тя потвърдила, че така се прави.
На какво ли не се начетох тук обаче.
Та кажете - не се анулира работа за това нали?🤷

# 2 004
  • София
Няма никакъв проблем Simple Smile, прави се с цел да не се дописва от някого..

# 2 005
Обади се. Доволен е. Да видим.

Кой каквото ще да мисли - наливам си едно. Край. ОФ

# 2 006
Колко точки може да има на 23та и на 23В?

# 2 007
  • Варна
На първи модул отговори имаме ли?

# 2 008
И нашия се обади. Първия модул смята, че всичко му е вярно и било много лесно. Уж само на 23, последната подточка не е решил. Ама то не се знае и 21 и 22 колко са му верни. Особено като не смята за нужно и да пише потробно. А да не говоря за докторския му почерк, който и той не си разчита. 5 и 3 са едно и също ченгелче. Да не говоря за 4 как пише - някаква драскулка.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 12:42 от dalil

# 2 009
Няма никакъв проблем Simple Smile, прави се с цел да не се дописва от някого..
Ох, жива и здрава да си! Мерси много! 🌸🌸🌸

Общи условия

Активация на акаунт