Отговори
# 1 980
Моята още в 11:10 излезе... Отказала се, трудни й били от модул 2. Уффф. А ако се съсредоточи се справя, ама не...

# 1 981
Добив на ден смятам аз Head Band
Но явно зависи на предните подточки.
Уф, дано се справи детето, че % не са му сила
Не знам кой и как е сметнал абсолютно погрешно тези 5%, но пак казвам че няма как да е вярно даже без да го смятам, а съм забравила математиката …
На пръв поглед се вижда, че е към 10-11, а като го сметнах се оказа 12 Simple Smile

Зависи какво смяташ - добив на ден е 12% или общо добития материал- 5%

# 1 982
  • София
Малина,погледни пак какво питат в задачата и ще разбереш защо това е процента. На 22-ра решенията ги написаха вече 2ма човека.
ХММ,ще кажа за теста- първата половина е елементарна, но след това.. от 16 до 20 ще има доста объркани отговори.
Хареса ми матурата в първата част, с няколко по разнообразни задачи.Уви,деца със средно към по-високо ниво ще ги сбъркат/затруднят.Който се е готвил за СМГ ,няма да има никакви трудности!

# 1 983
  • София
Никой не излиза още от нашето училище. Явно по-късно да започнали.

# 1 984
Ehinaceq, винаги съм се радвала и мечтала на такова самообладание и спокойствие. Аз не съм така, за съжаление и щерките приличат на мен в това отношение. Не че не се "събираме" когато трябва, но що ненужни нерви хабим.

# 1 985
Излезе.
Както и очаквах е използвал намерените ъгли от 23А , за доказване на 23Б.
И него и мен ме е яд.

# 1 986
  • София
е, то е ясно че ако са СМГ ниво ще им е лесно, ама колко са тези деца на цяла България ... Grinning
моята едва ли скоро ще се обади... тя се омотава с приятелки, коментари и Молове... майка й кучета я яли

# 1 987
  • Пловдив
И моята се обади преди 10 мин. - уж била решила всичко, дори втория модул... Дано е вярно, че МАТ ни е слабият предмет и на повече от 70 т. дори не се надявам. Според нея първият модул не бил труден, ама мен ме е страх от такива уж лесни според нея...

# 1 988
Трудно й е било на моята. Но на нея лесно не й е и било никога.

# 1 989
Излезе.
И него и мен ме е яд.
а не трябва ли?

# 1 990
  • при моите любими
Обади се. Писал е по 23 в, но не я решил напълно според него. Съмнява се и за разписването, че ще му вземат точки. Другото било лесно, според него. Край, свърши се.

# 1 991
  • София
И моята се обади. Решила е всичко, без 23 в, което е супер. Със сигурност ще има грешки и недобре описани неща, но съм доволна.

# 1 992
  • София
моята няма и да се обади скоро. Такава си е. Предполагам коментира и успокоява приятелките й, до една много амбициозни и много добри деца, ама все реват след тест или изпит ... та с тях се занимава сигурно, майка й кучета я яли

# 1 993
И моят се тутка да се обади. Оф.

# 1 994
  • София
Излезе.
И него и мен ме е яд.
а не трябва ли?
Принципно не трябва, защото дадената зависимост, оттам и тези 15 градуса са от А подточка. Но гаранция няма да вземат много,  сигурно половин или една точка, понеже и в другия случай, правилния, само едни връхни като елемент над  равната страна и правия ъгъл  има да се опишат като равни.

Общи условия

Активация на акаунт