Търся електронна книга - 48

• 97 804
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Годишните такси за библиотеките високи ли са? Сега погледнах - 8лв годишна такса за Столична библиотека. Има хора, които ползват библиотеките, дори моя приятелка си взима книги. Аз чета само електронни, така че не знам колко богати колекции имат.

# 136
Аз предпочитам електронно, но не всички книги имат електронни. Няма място вкъщи за книги. Поради тази причина имам карта за Столична библиотека, в която има доста нови книги. Сега например взех Преследването на Аделайн от там и върнах Любов от първия скандал. И двете книги са нови и ги няма в ел.вариант. Ако и библиотеката не е опция, купувам книгата на намаление или от група втора употреба, прочитам я и после я продавам.

# 137
Здравейте. "Новата къща" на Тес Стимсън дали я има някъде качена?

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 17:45 от Шефът Антонио

# 138
Здравейте търся книгите на Алекс Киров за храненето. Ако някой ги има ще съм много благодарна ако ми ги изпрати!
Благодаря предварително!

# 139
Здравейте. "Новата къща" дали я има някъде качена?
Добре е да изписвате и автора на търсената книга.

# 140
  • София
Много благодаря. Пратих ѝ линк да си ги търси, че излизат много.

Milena_318, потърси ги в архива на Анна. Пуснах единия автор и ми излезнаха много резултати.
За съжаление не знам кой е архива на Анна. Благодаря.

# 141
  • Пловдив
Много благодаря. Пратих ѝ линк да си ги търси, че излизат много.

Milena_318, потърси ги в архива на Анна. Пуснах единия автор и ми излезнаха много резултати.
За съжаление не знам кой е архива на Анна. Благодаря.

https://annas-archive.gs/

# 142
Здравейте. "Новата къща" дали я има някъде качена?
Добре е да изписвате и автора на търсената книга.
Редактирах.

# 143
Здравейте. Прочетох по-назад, че сте споделяли 5 и 6 книга от Бриджъртън преведени на български. Моля, който има възможност да ми ги изпрати на лично съобщение. Благодаря 💐

# 144
  • Пловдив
Здравейте, търся Пясъчният човек на Ларш Кеплер. Моля, ако някой я има, да ми пише Simple Smile

# 145
Привет.
Търся "Какво си пожелаваш" -  Kaтрин Сентър.
Имейл: martin_nik3@abv.bg
Благодаря предварително!
Привет и аз търся тази книга: evgenievi2016@abv.bg

# 146
  • Пловдив
Малко извън търсене и предлагане, но разбрах, че има приложение за ел. книги - нещо като библиотека. Доколкото схванах, ставаш член на реална библиотека - плащаш си годишна такса предполагам, и после си заемаш книги, които стоят в профила ти определено време. Чудех се защо няма електронни библиотеки, но се оказа, че има. Само че по света, не у нас.

Има не едно такова приложение, но проблема, е че не всички книги, които търсим са налични.
Подобни приложения, също закупуват книгите, които и правото да ги предлагат за четене.
Но приложения има и то на български. 🤷🏻‍♀️

# 147

Благодаря за новата тема! Силно се надявам някой да успее да свали защитата на „Змията и крилете на нощта“ от предходната тема, освен нея търся и „Дом на пламъци и сенки“ - Сара Дж. Маас. Имейлът ми е helphelper125@gmail.com .
Аз ще опитам да сваля утре защитата. На други книги съм сваляла без проблем.

Здравейте, ще помоля, ако има развитие, да пуснете едно мейлче и до  
Скрит текст:

Благодаря предварително!

Може ли и на мен да пратите "Змията и крилете на нощта“
Благодаря предварително
dsdimitrovi31@gmail.com

# 148
  • София
Малко извън търсене и предлагане, но разбрах, че има приложение за ел. книги - нещо като библиотека. Доколкото схванах, ставаш член на реална библиотека - плащаш си годишна такса предполагам, и после си заемаш книги, които стоят в профила ти определено време. Чудех се защо няма електронни библиотеки, но се оказа, че има. Само че по света, не у нас.

Има не едно такова приложение, но проблема, е че не всички книги, които търсим са налични.
Подобни приложения, също закупуват книгите, които и правото да ги предлагат за четене.
Но приложения има и то на български. 🤷🏻‍♀️
Хората много се хвалеха с това приложение, Libby май се казваше. Но става дума за Америка и света. Тук много книги нямат електронен вариант дори. Постът беше разсъждение на тема дали може да се лишим от пиратството. Някъде могат, но тук едва ли ще стане скоро.

# 149
Здравейте, книгата на Хедра - Всичко за кърменето дали е качена някъде?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт