Търся електронна книга - 48

• 97 731
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Питър Суонсън – тук пише кои от книгите му са преведени на български.

# 196
Питър Суонсън - Осем перфектни убийства
Питър Соунсън - Девет живота
Питър Суонсън - Момичето с часовник вместо сърце
Питър Суонсън - От онези, които заслужават да бъдат убити
 Това имам, не знам формат,  сега не мога, заета съм, после ще ги кача

# 197
Търся още “Женската сексуалност” от Франсоаз Далто.

# 198
Здравейте, някой има ли представа дали се очаква електронен вариант от издателство Artline, "Деца на времето" от Е. Чайковски?

# 199
Питър Суонсън - Осем перфектни убийства
https://dox.abv.bg/download?id=ed3178e188
Питър Соунсън - Девет живота
https://dox.abv.bg/download?id=cd02204c72
Питър Суонсън - Момичето с часовник вместо сърце
https://dox.abv.bg/download?id=2e357baac5
Питър Суонсън - От онези, които заслужават да бъдат убити
https://dox.abv.bg/download?id=b701495893
 Това имам, не знам форматпдф формат, сори за които не става. 

# 200
Здравейте, продължавам да търся книгите от поредицата Бриджъртън на Джулия Куин -  "Заради неговата целувка " и  "На път за олтара "? Някой ако ги има, ще може ли да ми ги прати? Благодаря Ви предварително!

ivankabakov@abv.bg

# 201
Търся “Гомор”, налична е mailbooks, но притежателят отдавна не е влизал. Предварително благодаря.

# 202
Здравейте!
Търся книгата Джуна-тайната на прочутата лечителка на Лев Колодни.
mikfzl@abv.bg

# 203
Здравейте търся ''Имало някога едно разбито сърце'' - книга 1 и И заживели вечно нещастни - книга 2 на Стефани Гарбър.

Hope_dies_last@abv.bg
Благодаря предварително.

# 204
Здравейте, пак ще питам за книга на Питър Суонсън, защото не мога да я намеря никъде и не знам дали изобщо я има на български. Става на въпрос за " The kind worth saving". Много ще бъда благодарна ако някой има на български или знае къде я има.

# 205
  • София
"Времеубежище" може да се свали от 4eti.me. И според мен не е върха на сладоледа. Simple Smile
Случва се и  авторите да дават съгласие за разпространение. Не е все пиратско.
Не, нито авторката, нито издателите са дали съгласие.

Иначе не виждам проблем, когато книги на бг автори могат безпроблемно да се открият онлайн, да се дават като линк тук. Примерно Времеубежище и Глина.

# 206
Тогава отговорност е на който  пуска за разпространение. Както казах, възползвам се. Ако не аз, много други го правят. Няма да натежа. Не разпространявам публично българско, купих книга и  на приятели пратих, те правят за мен същото. Но други автори го правят, дават съгласие.

# 207
  • София
Борянче, не те обвинявам, и аз това казвам. След като книгата може да се намери вече онлайн, няма драма.
Аз например имам много книги, които още не са видяли бял свят, тоест не са излезли от печат, но никога не би ми хрумнало да ги разпростанявам. Дори и на приятелки не ги давам. Чета и трия.

# 208
Борянче, не те обвинявам, и аз това казвам. След като книгата може да се намери вече онлайн, няма драма.
Аз например имам много книги, които още не са видяли бял свят, тоест не са излезли от печат, но никога не би ми хрумнало да ги разпростанявам. Дори и на приятелки не ги давам. Чета и трия.

Не си ли ги запазвате на флашка или другаде ? Аз прочетените си ги съхранявам на флашка .

# 209
В какъв смисъл да се намери онлайн - платено или безплатно? Аз например вчера си купих онлайн варианта на новата книга на Люси Елеазар, но не бих я пуснала в групите. Но ако книга я има в рулит или читанка или друг подобен сайн - бих пуснала линк към нея.

Общи условия

Активация на акаунт