Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 905
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 085
Много е скъпо в гръцкия Лидл.
В Паралия Катерини пазарувахме.
Мога да показвам и касови бележки. Не съм видяла нито едно нещо по-евтино.
Единствено лентата е по-добра,защото наградите са по-атрактивни.
И на пекарната имаше закуски, които тук ги нямаме.
Останалите неща са си същите.
Нашето Родна стряха там е с друго име, в Сърбия също имат такава серия лилаво с бяло и разни фолклорни мотиви.

# 2 086
Пастата е по-евтина, доматените сосове са по-евтини, бебешките мокри кърпи също, замразените зеленчуци. Олио, сирене, кашкавал (местни), гауда.
Месо взех на цени като при нас. Врат - малко под 6 евро. Пилешко овкусено също взех и беше на добра цена, но забравих какво беше.
За алкохола и пекарната нямам наблюдения, не консумираме.

# 2 087
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че е по-евтино. Някои неща...за вкуса да не говорим. Особено месото.

# 2 088
Как се регистрира участие за уча се с покупка на продукти за ученици? Имам направени покупки никъде не виждам да потвърди участието? Аз ли греша нещо.

# 2 089
Как се регистрира участие за уча се с покупка на продукти за ученици? Имам направени покупки никъде не виждам да потвърди участието? Аз ли греша нещо.
Явно е автоматично, аз също не виждам

# 2 090
Розетата на Родна стряха Еленово хубави ли са? Винарна Варна ги знам

# 2 091
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Гуакамолето ( ако някой се е забързал като мен за него ) да кажа, че има люти чушки в състава. Не купих, не ям люто. То и беше логично да предположа предвид в коя седмица идва, но не зацепих автоматично 🙃
В други държави имат класическо в ПА.
При нас пускат ли друго освен това в някоя седмица?

Сигурно е малко късно, но това гуакамоле в кръглите кутийки, въобще не е люто, въпреки че пише че има люти чушки халапеньо. ППЦ и аз не ям люто, и рискувах и се оказа супер вкусно, няма дори и намек за люто, или пикантно. Дори сега отивам да взема още няколко кутийки, дано да има.

На мен ми е изключително безвкусно

# 2 092
  • In transit
Предполагам, става да се мине и на румънски Лидл+ когато сме там?
Да, ползвала съм картата много пъти там. Имаха добри купони и отстъпки.

# 2 093
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Гуакамолето ( ако някой се е забързал като мен за него ) да кажа, че има люти чушки в състава. Не купих, не ям люто. То и беше логично да предположа предвид в коя седмица идва, но не зацепих автоматично 🙃
В други държави имат класическо в ПА.
При нас пускат ли друго освен това в някоя седмица?

Сигурно е малко късно, но това гуакамоле в кръглите кутийки, въобще не е люто, въпреки че пише че има люти чушки халапеньо. ППЦ и аз не ям люто, и рискувах и се оказа супер вкусно, няма дори и намек за люто, или пикантно. Дори сега отивам да взема още няколко кутийки, дано да има.

На мен ми е изключително безвкусно

Е то не се яде само така чисто 😁. Все едно едно да ядеш чисто масло, и то е безвкусно

Мажеш върху тост, слагаш подправки, доматки, лук, и каквото искаш.
Или смесваш с риба тон, зелени чушки, кис. краставички, червен боб, лук
Или запичаш тортиа, чупиш на парчета, слагаш салца и чедър
и още куп различни приложения.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:11 от bukvalno-az

# 2 094
  • София
Аз сварявам тортелони с месо, изваждам в максимално разлята голяма чиния така че да не е на конус а максимално плоско и веднага слагам обилно настъргана моцарела, кашкавал, гауда , ементал или каквото и да е друго жълто сирене. От топлината на току що сварената паста то се разтапя достатъчно.
Гребвам с вилицата малко гуакамоле и бодвам тортелонче по тортелонче. Или по две наведнъж като съм гладен на вълк 🙃
Дава много енергия и ми е вкусно.
Това е любимото ми приложение на гуакамолето, което съм намерил за себе си.

# 2 095
Е как да не е вкусно чисто масло, мммм.
Джинът с купон откъде го набарахте?

# 2 096
  • София
Е как да не е вкусно чисто масло, мммм.
Джинът с купон откъде го набарахте?
В смисъл? Търсиш купон или джинът е дефицитен? Ако е първото, имам купон. Wink

# 2 097
Купонът от скреч ли е? Бих го взела, но не съм в бг и не искам да заемам нещо, което не знам дали ще мога да уползотворя. Ако до неделя е свободен може, благодаря.

# 2 098
  • София
Купонът от скреч ли е? Бих го взела, но не съм в бг и не искам да заемам нещо, което не знам дали ще мога да уползотворя. Ако до неделя е свободен може, благодаря.
Седмичен е. Ще ти го пратя. Бях го пуснала в темата и никой не прояви интерес. Wink

# 2 099
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт