Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 856
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 175
Моите купони вече се виждат и под QR кода на картата пише колко са активирани.

# 2 176
И при мен е така, вече е свързан и профилът съответно, но бавно зарежда. В магазин дали ще функционира нормално- няма как да проверя сега.

# 2 177
И при мен е така, вече е свързан и профилът съответно, но бавно зарежда. В магазин дали ще функционира нормално- няма как да проверя сега.
При пазаруване, когато не се зареждаше нормално приложението, на мен ми отчете купона за рожден ден.
Скрит текст:

# 2 178
Това е моментна ситуация. Няма точно сега да ходя до магазина, но който смята да пазарува да има едно наум и да види дали има подобно съобщение - ако смята да ползва сега купони за отстъпки.

# 2 179
Брошура само за ул. Ладога 3, София
http://katalozi-bg.info/catalogs/promo-katalog-Lidl/27591#page=1

# 2 180
  • София
Подарявам:

# 2 181
  • Пловдив
От тая четка май нямаше доволни, нали?

# 2 182
Може ли мнение за тази сокоизстисквачка? Лесно ли се работи с нея и лесно ли се почиства?
Скрит текст:

Имаме такава, но много трудно се чисти. Иначе съм доволна от сока.
На снимката са показали четчица. С нея се чисти отвора. Но плодовете като се съберат в него, става на “камък”. И с четката много трудно се обират.
ММ ползва другия край на вилица, че става по-лесно.
Понякога слагам частите в миялната, но не се измиват добре. На ръка като мия, доста трябва да се търка. Има едно като филтър. В него се набиват части от плодовете и пак трудно се чисти.

# 2 183
И аз съм доволна от сока и пулпата от плодовете излиза доста суха, което значи, че ги изцежда добре. Но чистенето е кофти и затова я ползвам рядко.

# 2 184
  • shumen
И аз съм доволна от сока,но чистенето ме дразни и почти не я ползвам.

# 2 185
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 2 186
  • Бургас
Извинявам се, отнесли сме се доста Blush

Дами и господа, да се местим, че достатъчно толеранс са ни отпуснали за тукашната седянка Wink

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт