Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 869
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 130
  • In transit
Из вашите филиали да сте виждали кухненската хартия на Papia и грудките за зюмбюли/лалета? От понеделник обикалям и не ги намирам...даже сега реших да прегледам пак брошурата да не съм се объркала откога са, ама на...пише от понеделник.

# 2 131
Да, целия коридор е заринат с Папия.
Не е наредена при тоалетните хартии, а при зеленчуците. Няма особен интерес явно, защото имаше тук там само 2-3 взети.
Тоалетната хартия Сиси за 1.11 лв също не седи при тоалетните хартии, а в коридора на зеленчуците.
Нещата, които са промо и не са в тематична седмица, в този филиал не си седят по местата, а са разпръснати на нетипични места. Целта явно е да обиколиш магазина.
Иначе защо ще редят тоалетна хартия до доматите?

# 2 132
Пижамите с купон има ли ги в брошурата? Не ги видях там. Интересува ме има ли други десени?

# 2 133
  • Буркина Фасо
Здравейте,
да попитам охладените воденички в тарелките от 0.500гр. почистени ли са или трябва да им се чисти още нещо?

Благодаря:blush:
не са добре почистени. доста е играчка производителя да ги почиства както трябва.
песъчинки няма, но трябва да се премахне вътрешната ципа. това е най-често срещаното при воденички купувани от различни магазини. след почистването едно изваряване в гореща вода няма да е излишно.

# 2 134
Здравейте,
да попитам охладените воденички в тарелките от 0.500гр. почистени ли са или трябва да им се чисти още нещо?

Благодаря:blush:

Жълтата ципа я има при всички. За мен са едни от най-добрите. Много са вкусни и от години държат качество. Препоръчвам.

# 2 135
  • Враца
Здравейте ,
а зеленчуци с масло freshona , как ги приготвяте ?
Нещо с ориз? Или само на тиган?

# 2 136
Моя приятелка много обича в супа да го метне тоя пакет, също добре става.

# 2 137
  • Враца
Благодаря, но нещо за гарнитура по ми се ще.
Никога не съм купувала до сега замразени зеленчуци и не знам как се борави с тях.

# 2 138
Най-общо - представяш си че не са замразени и ги мяташ, само евентуално ги готвиш малко по-кратко, ти ще си видиш кога са готови Grinning
Като за първи опит поне аз бих ги задушила в тиган самостоятелно, а не да ги слагаш заедно с нещо друго и да се чудиш на кое му трябва по-дълго време. И бих им добавила после в чинията още малко масло, поне за моя вкус. Хубав микс са иначе, че е и цветен и ще изглежда добре като гарнитура.

# 2 139
  • Буркина Фасо
подгряваш ги и ги използваш за гарнитура.

# 2 140
  • София
Благодаря, но нещо за гарнитура по ми се ще.
Никога не съм купувала до сега замразени зеленчуци и не знам как се борави с тях.
Огромно удобство е. Конкретно тези само на тиган съм правил - стават много бързо.

# 2 141
Здравейте ,
а зеленчуци с масло freshona , как ги приготвяте ?
Нещо с ориз? Или само на тиган?
Аз изсипвам директно пакета в еърфраера. Стават много бързо и са много вкусни. Понякога добавям още масло. Точно за гарнитура ги ползвам.
Ето два примера.
Скрит текст:

# 2 142
Тези зеленчуци с масло не ги ли обсъждахте преди време, даже може би години, че имат палма? От тогава ми се е набило и все го отбягвах 🙄

# 2 143
Подарявам:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 144
  • София
Тези зеленчуци с масло не ги ли обсъждахте преди време, даже може би години, че имат палма? От тогава ми се е набило и все го отбягвах 🙄

Е, и -  може и да имат.
Вкусни са, харесват ни. То и във въздуха има много отрови, но няма как да не дишаме.

Общи условия

Активация на акаунт