Слънцезащита - 8 тема

• 55 394
  • 645
  •   2
Отговори
# 135
  • Den Haag
Тази година за плажа ще пробвам тази слънцезащита, препоръчаха ми я пък да видим Simple Smile

# 136
Под тонирания на ultrasun слагате ли и друга слънцезащита?

# 137
Таблицата я има от вътрешната страна кутийките.

# 138
  • София
Под тонирания на ultrasun слагате ли и друга слънцезащита?

Не, няма разлика при тонираната и не тонирана слънцезащита, защо ви е друга отдолу?

# 139
  • Варна
Здравейте! Търся си минерална слънцезащита за лице, за градско носене, да не оставя бял каст. Имате ли нещо изпробвано да препоръчате?

# 140
Най- гадната слънцезащита, която съм използвала!
Остава бял филм и лицето е все едно съм се китосала. Направо незнам как ще я изхабя. Много ме е яд, че се подведох....

# 141
  • София

Nona M., съжалявам да го чуя, нито една от защитите на Ултрасън не ми оставя бял филм, да не е минерална?

# 142
Не мисля, иначе щеше да пише минерална слънцезащита. На всичкото отгоре, първия път като я пробвах я сложих върху лек аква крем и така ми пресуши кожата, че едвам се гримирах след това, втория път сложих по-богат крем отдолу. А не е да съм със суха кожа, с комбинирана съм.
Но както и да я сложа си седи все едно съм си сложила фондьотен, ужасно.
Голямо разочарование...

# 143
и аз имам този, който е показала нона - наистина пресушава кожата (абсурд да го сложа без нищо отдолу) и оставя бял филм

# 144
  • Prismatica Aerie
Не мисля, иначе щеше да пише минерална слънцезащита.
Ако не е минерална, вижте дали не съдържа Tinosorb M (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol), това е хибриден, широкоспектърен UV филтър, който оставя бял филм, особено ако е на предни позиции в състава.

# 145
Аз имах варианта с лилава лента на етикета. Кир ефект, бял филм и брутално пресушаване. Пробвах я няколко пъти и я изхвърлих.

# 146
  • Sofia
Аз имах варианта с лилава лента на етикета. Кир ефект, бял филм и брутално пресушаване. Пробвах я няколко пъти и я изхвърлих.

Аз взех тази точно. При мен няма изброените неща, но си е доста плътна и тежка. Попива, обаче, и след това СС кремът залепва добре отгоре. Ще я изхабя, но не знам дали ми е много комфортна за ползване. Засега синята на SKIN1004  ми е най-приятна, но се появиха петна на морето, явно е само за града.

# 147
Преди време бях коментирала тук, че се продават продукти на Ultrasun, които са произведени преди повече от 3 години, а това е над срока за годност от дата на производство. Кодът, по който може да се провери дата на производство, е на флаконите/тубичките, на на картонените опаковки. На картонените е отбелязан само срокът на годност от отваряне.

# 148
  • Бургас/Пз
Направо не мога да повярвам, че има такъв ефект тази слънцезащита. Моята е абсолютно същата, купена е от Нова кожа в началото на юли. Има лек розовикав цвят , но в никакъв случай не оставя бял филм. Ако някой иска мога да му пратя клипче, защото тук няма как да го кача. Възможно ли е да има различни партиди?? Чак не ми се вярва. Но пък такава разлика да има. Аз съм със суха кожа, отдолу слагам само серумно витамин С. Нито кир, нито бял филм. А фдт застава перфектно отгоре. Да не говорим, че след 10 дневна отпуска нямам нито едно потъмняване на петната

# 149
nad_tab,благодаря за препоръката за флуида.Мнго ми хареса,не оставя бял филм, разнася се лесно.Лъсвам по някое време,но това е неизбежно.

Общи условия

Активация на акаунт