Слънцезащита - 8 тема

• 55 477
  • 645
  •   1
Отговори
# 225
  • София
От доста години от слънчевата ми алергия ме спасява антиалергичната серия на Пиз буин. Мога ли да я сменя с друг крем за лице? Препоръки?

# 226
Здравейте момичета:) някой ползвал ли е този стик на COYA ? Може ли отзиви и малко повече информация ако някой е запознат?

# 227
  • Пловдив
Ето тази защита ми се иска да пробвам
https://novakoja.com/collections/spf/products/invisible-sunscreen-spf50

Има много висок индекс на защита от петна - PPD
Но не знам как се държи на лицето.
Някой дали я е пробвал?

# 228
  • София
Ето тази защита ми се иска да пробвам
https://novakoja.com/collections/spf/products/invisible-sunscreen-spf50

Има много висок индекс на защита от петна - PPD
Но не знам как се държи на лицето.
Някой дали я е пробвал?
Тази не съм прбвала, но по мнения на потребители е доста силиконова като усещане и не всеки я харесва. Аз ползвам тази https://novakoja.com/collections/spf/products/lightweight-sunscreen-spf50 и е супер. Бързо попива, не омазнява и има естествен завършек. Не я усещам на лицето си за разлика от други с подобни описания.

# 229
  • Пловдив
Звучи доста добре по описание. Аз я искам най-вече за шия и деколте.
За лицето си използвам на Evy Technology 50+ и съм си доволна от него. Не е нужно да подновявам, че нося грим. Но започнаха да ми излизат малки петънца миналото лято по деколтето и искам за там нещо такова.

# 230
  • София
От доста години от слънчевата ми алергия ме спасява антиалергичната серия на Пиз буин. Мога ли да я сменя с друг крем за лице? Препоръки?
В крайна сметка,  купих този Юсерин:

Като цяло, дотук съм недоволна. След първото нанасяне, на гола кожа, станах на яркочервени петна. Мирише странно - първоначално силна спиртна миризма, после нещо още по-неприятно.  Не виждам нищо гелообразно в него.
Пробвам го върху един дневен Авен, така е по-добре, но усещам как в края на деня си опъва върху кожата. Не оставя мазен слой и усещане за задушена кожа.
Но! Онова гадното пощипване от слънцето вече го няма.
Понася добре ФДТ върху него.
За пореден път в аптеката нямаха тестер, колко удобно...

# 231
Льоня ,използвам в момента точно тази слънцезащита. Добра е ,защото предпазва. Попива бързо и не оставя бели следи. Харесва ми като цяло ,но и аз не мога да се разбера с аромата.
Имам и още една такава опаковка.
Търся си слънцезащита,която да предпазва ,да не е мазна ,да не люти на очите ,да е срещу пигментни петна и за чувствителна и алергична кожа.
Така като гледам може и никога да не намеря. Забравих да кажа ,че гледам да е и бюджетна.

# 232
Точно лютенето на очите ме тормози тези дни.

# 233
Льоня ,използвам в момента точно тази слънцезащита. Добра е ,защото предпазва. Попива бързо и не оставя бели следи. Харесва ми като цяло ,но и аз не мога да се разбера с аромата.
Търся си слънцезащита,която да предпазва ,да не е мазна ,да не люти на очите ,да е срещу пигментни петна и за чувствителна и алергична кожа.
Така като гледам може и никога да не намеря. Забравих да кажа ,че гледам да е и бюджетна.
Ultrasun покрива изискванията, с изключение на цената, ако живеете в България. Аз го купувам от tkmaxx, често и с намаление.

# 234
Ultrasun  в момента са с 35% намаление в novakoja

# 235
  • в Кошера
Отзиви за Ultrasun Face Tinted SPF50+?
Подходящ ли е за суха кожа? Пигментиран ли е достатъчно или е по-скоро съвсем леко покривен?
Цветът адаптира ли се, жълтее/сивее ли?

# 236
Ultrasun покрива изискванията, с изключение на цената, ако живеете в България. Аз го купувам от tkmaxx, често и с намаление.
Честно казано си търся по-бюджетен вариант.

Някой пробвал ли е този?
Мисля да го поръчам.

# 237
Подходящ ли е за суха кожа? Пигментиран ли е достатъчно или е по-скоро съвсем леко покривен?

Аз си го взех, кожата ми уж не е суха, но този крем ми я опъва и изсушава. Цветът му е добре, много бързо попива, адаптира се и дори след час лицето не изглежда да има крем с тен ефект. Лесно се нанася, май това е единственото му предимство за моята кожа. На силно слънце нямам представа как ще е защитата, но смятам да го оставя за лятото. Не щипе на очите, не цапа дрехи, не дразни кожата.

# 238
В момента съм с SPF30, лека текстура, бързо попива, слива се с естествения тен (тъмна кожа съм). За летния сезон ще заменя с SPF50. Нормална кожа

# 239

Аз си го взех, кожата ми уж не е суха, но този крем ми я опъва и изсушава. Цветът му е добре, много бързо попива, адаптира се и дори след час лицето не изглежда да има крем с тен ефект. Лесно се нанася, май това е единственото му предимство за моята кожа. На силно слънце нямам представа как ще е защитата, но смятам да го оставя за лятото. Не щипе на очите, не цапа дрехи, не дразни кожата.

Tyra, виждам, че си си го взела - ще чакам отзиви...Моята кожа е суха и чувствителна...Ще го търся онлайн, дано да си намеря светъл цвят...

Общи условия

Активация на акаунт