Слънцезащита - 8 тема

• 55 467
  • 645
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, върнах доста назад, но не намерих да сте коментирали тези:
Скрит текст:

Ще ми се да ползвам и като разкрасяващ продукт, защото не ми понася добре наслагването и се колебая кой да избера.

# 301
Този на Avène мисля и аз да го пробвам.
Според мен е от новите им слънцезащити.

# 302
Моята предпочитана слънцезащита е крем с висок SPF, поне 50, защото имам чувствителна кожа и не искам да рискувам с изгаряния. Обикновено избирам продукти, които са не само с висок фактор, но и с допълнителни хидратиращи съставки.

# 303
Здравейте,
Моля препоръчайте ми безцветен слънцезащитен спрей за лице/тяло, 50SPF.
Ще е голям плюс ако е с помпичка, а не с този накрайник който пръска като деодорант.

# 304
Чета за този ,че оставял кадифен завършек - така ли е? Как е под грим,някой да сподели?

# 305
Не знам как "се държи" под грим, но аз останах много доволна от него.

# 306
От актуалните слънцезащити на Avene има ли такава, която да прилича на старата им версия на Reflexe Solaire? Много ми харесваше как матира и оставя усещане за пудра.

# 307
Някой попадал ли е на еднорог - минерална, стик, без бели следи и с изключително високо ниво на защита, без вредни съставки? Търся я за дете, което е на химиотерапия.

# 308
Аз днес си взех стик на Caudalie, смятам да пробвам и за тяло. Не е минерална, но според мен са с добър състав, но най-добре си погледнете и вие.

# 309
Някой попадал ли е на еднорог - минерална, стик, без бели следи и с изключително високо ниво на защита, без вредни съставки? Търся я за дете, което е на химиотерапия.
https://bebo-bg.com/slancezashtiten-stik-s-mineralni-filtri-15-g/
Това видях онзи ден в ДМ, не мога да дам отзиви обаче.

# 310
Taзи я купих преди месец, ползвам я вече няколко пъти и като че ли има ефект. Прави призрачен филм, което не ми е голям проблем, де. Чудя се на wooden spoon, въпреки че нямат стик. Май имаха вариант, който не оставя бял филм. Но имам лош опит с тях, отпреди 4 години. Не знам дали да им дам втори шанс.

# 311
Аз също не се спогодих с wooden spoon, след няколко опита замина в кофата и не мисля да давам втори шанс.

# 312
Аз мисля тази година да пробвам на Eucerin hydro protect .Горе долу е с изчистен състав.

# 313
Taзи я купих преди месец, ползвам я вече няколко пъти и като че ли има ефект. Прави призрачен филм, което не ми е голям проблем, де. Чудя се на wooden spoon, въпреки че нямат стик. Май имаха вариант, който не оставя бял филм. Но имам лош опит с тях, отпреди 4 години. Не знам дали да им дам втори шанс.
Аз ползвам такава на Wooden Spoon. Не бих казала че няма никакви бели следи, в смисъл леко ми избелва лицето, поне в началото, после сякаш се слива с кожата. Другото е че е доста мазна, моята кожа е суха и пак ми идва мазна. Още нещо е мириса, в началото има един малко неприятен мирис, не мога точно да го определя, не е химически или на разни изкуствени аромати. След известно време се маха или просто аз свиквам с миризмата и не ме дразни. Имат и още по-нова серия с манго, която промотират че била хубава, но нея не съм я пробвала.

# 314
  • FRANCE
Здравейте, дайте идея за слънцезащита за лице, тонирана за мазна кожа Blush Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт