Слънцезащита - 8 тема

• 55 455
  • 645
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, дайте идея за слънцезащита за лице, тонирана за мазна кожа Blush Благодаря

Ето тази е хубава: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030019327

# 316
За мазна кожа може да пробвате тестер на isdin fusion water,имат и нови тонирани варианти. При мен лично придават матов ефект,много бързо попиват и се разбират добре с всичко друго,което използвам (тонери,серуми,дори и грим).

# 317
  • София
Интересувам се някой ползва ли слънцезащита за коса? От коя марка сте доволни?

# 318
Аз не съм използвала,но мисля тази година да си купя за лице и коса на Nuxe и тяхната слънцезащита под формата на спрей.На rwne furterer също има.Някой използвал ли е твхните шампоани,доволен ли е?

# 319

Lacme Teknia слънцезащитен спрей-балсам.

# 320
Този серум е с топлинна защита и UV защита.
Имам го ,но още не съм го пробвала.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/inopharm-vazstanovyavasht-serum- … teilen.laufend%29

# 321
Здравейте, дайте идея за слънцезащита за лице, тонирана за мазна кожа Blush Благодаря

BB+CC крема на Dr. Derm е топ 👌

# 322
  • Някъде там
За мазна кожа може да пробвате тестер на isdin fusion water,имат и нови тонирани варианти. При мен лично придават матов ефект,много бързо попиват и се разбират добре с всичко друго,което използвам (тонери,серуми,дори и грим).
И от мен глас за ISDIN.
Другато, която много харесвам, но не е тонирана е SKIN1004 - страхотна е за комбинирана ми кожа.

# 323
  • София
Ползвам от години, или поне се опитвам, защото трудно попадам на читав за мен продукт. Тези, които съм ползвала:
- на Ейвън - засега съм най-доволна от него!
- на dm имаше тяхна марка (не знам дали още го има и изглежда по същия начин) - ами мазен, тежък, а пък прави косата на клечки
- с голям мерак купих на Nuxe - мазен и тежък ефект като dm-ския, само че здраво напарфюмиран (като всичко от марката) и в пъти по-скъп; ползвам го само на плажа, където косата така или иначе става мръсна
- Лидлската марка - не знам колко е читав като състав, за парите си едва ли, обаче е най-лек като формула; малко сякаш изсушава

Искам нещо, което мога да ползвам всеки ден, а не все едно съм с маслена маска (а аз съм със суха, много дълга коса). И да мога да го ползвам на скалпа! Не веднъж се е случвало да изгарям на "пътя" на косата и вече внимавам.

По този повод - слънцезащита за скалпа? Само в Кипър намерих такъв продукт (спрейче), на някаква английска марка, но приятелите ми в UK не я знаят.

# 324
Ultrasun имат спрей за скалп. Марката е швейцарска, но много разпространена в Англия и много хора я мислят за английска.
Разбира се, друг начин на защита е да се носи шапка.
Миналото лято беше толкова нечовешки пек, че съм склонна вече и с UV чадърче да тръгна по улиците.

# 325
За лице използвам Thank you Farmer spf50+, изключително доволна съм. За тяло от скоро използвам на Rituals, засега съм доволна, ще видим на плажа.
Обаче при мен се появи следния проблем. Не излизам без слънцезащита и с това съм си докарала сериозен дефицит на вит. Д.
И сега се чудя какво да правя, да се мажа ли, по-рядко ли да се мажа. Приемам добавка, ама все си мисля, че слънцето си е най-полезно.
И сега съм в дилема, кожата ли да пазя, умората ли да боря.

# 326
  • Бургас/Пз
Някой има ли отзиви за този Исдин??
Дали белее
https://remedium.bg/isdin-fu-100-spot-prevent-fluid-spf50-50ml-065980/p

# 327
Мит е, че слънцезащитата води до ниски нива на витамин D.

# 328
В Prettyshop има намаление (не, че нямам достатъчно слънцезащити), но тази на Dior-Solar spf 50 и 30 е страхотна, имах мостра и съм впечатлена. Има аромат, но е деликатен, попива бързо, без да оставя мазен филм или бял такъв. С години търсих слънцезащита, която да попива и да не стои “отгоре”. Тази на Диор е такава, също и в момента ползвам на Авен-sun fluid invisible spf 50, за чувствителна кожа.

# 329
  • Prismatica Aerie
Не излизам без слънцезащита и с това съм си докарала сериозен дефицит на вит. Д.
И сега се чудя какво да правя, да се мажа ли, по-рядко ли да се мажа. Приемам добавка, ама все си мисля, че слънцето си е най-полезно.
Eдва ли слънцезащитата е причина за дефицита. Дори да вярвате в това - защо трябва да жертвате точно лицето си заради вит.Д?  Излагайте други части от тялото.

Общи условия

Активация на акаунт