Слънцезащита - 8 тема

• 55 447
  • 645
  •   1
Отговори
# 330
Май дискутирахме скоро нуждата от вит. Д,която няма никаква връзка с ползването на слънцезащита на лицето. Преди много години, когато си изследвах нит. Д беше 9 . Тогава не ползвах слънцезащита.Суплементирах с години по 2500 единици в капсула,докато вдигна до около 50 .
Пазете си кожата и приемайте добавки-това е моят съвет.

# 331
Лятото ходя със слънцезащита на всички открити места по мен. Пия вит. Д като добавка. Мисля ,че скоро гледах някъде ,където казваха ,че няма как да се набави нужната доза вит. Д от слънцето.
Аз го пия допълнително. Със слънчева алергия съм и е немислимо ,независимо от сезона да не се мажа.

# 332
  • Prismatica Aerie
Аз съм фототип I по Фицпатрик - и да искам, не мога да си позволя директна слънчева експозиция.
 Пия вит.Д от 5000 IU постоянно.
Резултатът ми е:

Разбира се, ако бях спряла да го пия поне 10 дни преди изследването, нямаше да е такъв, но лекарят не ми каза, че трябва.

# 333
Аз съм фототип I по Фицпатрик - и да искам, не мога да си позволя директна слънчева експозиция.
Резултатът ми е:

Разбира се, ако бях спряла да го пия поне 10 дни преди изследването, нямаше да е такъв, но лекарят не ми каза, че трябва.
Мога ли да попитам точно кой витамин Д приемате?

# 334
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Резултатът ми е:

Мога ли да попитам точно кой витамин Д приемате?

Този.

# 335
  • FRANCE
За ежедневен почнах да ползвам Revitalift Clinical Vitamine C Fluide FPS 50+ на Лореал. Кожата ми е смесена, лятото направо мазнее . Използвам го само със серум. Но още не съм го тествала на тлъсто слънце.

# 336
Аз за себе си втора или трета година подред съм с isdin fusion water. Справя се супер и досега е единствената, с която не лъсвам, въпреки маната ми кожа.

# 337
  • София

Той си е за плаж, има си лек мазен филм, но нищо фрапантно. С него се върнах като Мортиша в лицето от морето. Според мен предпазва много добре

# 338
Аз съм с друга разновидност на Исдин- Актив ...нещо си. Той със сигурност белее, въпреки че се води флуид. Приятелка ми даде да пробвам (само на ръката го тествах) нейния- в бледосиня опаковка, който не белее, гарантирам.

# 339
  • Бургас/Пз
Кетчър, Мари, много благодаря за Исдин. Simple Smile

# 340
  • София
Скоро си взех този крем

Интересен е като консистенция - лек гел, като сухо олио, бързо попива, няма някакъв натрапчив аромат. За сега е ползван само в града, ще тествам лятото на плажа.

# 341
  • София
Лятото ходя със слънцезащита на всички открити места по мен. Пия вит. Д като добавка. Мисля ,че скоро гледах някъде ,където казваха ,че няма как да се набави нужната доза вит. Д от слънцето.
Аз го пия допълнително. Със слънчева алергия съм и е немислимо ,независимо от сезона да не се мажа.
Последният път, когато пих вит. Д, за мое учудване рязко ми намаляха симптомите на слънчевата алергия, която от години ме мъчи. Ако има лекар в темата, ще ми е интересно да прочета обяснение.
Много ми цапат слънцезащитните кремове, оставят гадни жълти петна, побъркват ме. Съсипах сума ти бели дрехи така (а на цветните просто не се вижда толкова...).

# 342
Льоня ,този ми е любимец и не цапа.
Eucerin Sun Слънцезащитен крем-гел против слънчеви алергии SPF50 x150 мл на ниска цена. https://remedium.bg/eucerin-sun-slantsezashtiten-krem-gel-protiv … 0-x150-ml-29371/p
Супер удобна опаковка ,която използвам перфектно за лице и тяло.
Попива бързо и не оставя мазен ефект.
В момента съм пак с него.

# 343
  • София
Точно с него съм в момента, биетата са ми жълти Sad(( той самият жълтее.

# 344
Точно с него съм в момента, биетата са ми жълти Sad(( той самият жълтее.
Аз използвам само него. Не се сещам за крем за тяло ,който да е прозрачен или като бял крем. Ако някой друг знае и на мен ,ще ми е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт