Слънцезащита - 8 тема

• 55 389
  • 645
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Някой ползвал ли е тази слънцезащита?

# 481
  • В морето
Аз ще пробвам тези за това лято:

# 482
  • София
Стик за устни има от слънцезащитата на dm, все им се каня, но имам едно-две за доизразходване, та не мога да дам отзив.

# 483
Гледах ги днес в магазина. Само 30 фактор бяха.

# 484
Слънцезащитен балсам за устни на Sun dance spf 50 ,който изразходих. Доволна съм.
Лошото е ,че се подновява често. Защото бързо попива в устните. Иначе предпазва.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 17:54 от mavina1380

# 485
Слънцезащитен балсам за устни на Sun dance spf 50 ,който изразходих. Доволна съм.
Лошото е ,че се подновява често. Защото бързо попива в устните. Иначе предпазва.
Гледах, но нямаше и етикет на балсам с такъв фактор. Ще търся по-усилено, ще проверя и в други филиали.

# 486
От описанието, намерих:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-balsam-za-ustni-spf-50- … 066447501117.html
Познавам този и според мен е хубав.
https://galen.bg/nivea-san-spf50-balsam-za-ustni-protekt-4-8gr

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:31 от Magda Dimitrova

# 487
# 488
Puz Buin 30 фактор имам за устни.

# 489
  • В морето
Puz Buin 30 фактор имам за устни.

Да,, и аз ползвам такъв и съм много доволна, и въобще от всички продукти на бранда.

А ето тези за малко бягство към планината.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:26 от Taffta

# 490
Taffta ,винаги съм се чудела на тази марка дали да си взема от нея за предпазване от слънцето. И все не смея.
Можете ли да ми кажете за чувствителна ,склонна към омазняване кожа ,кой ще е най-подходящ за мен? ☺️
За да пробвам и да видя дали ,ще ми хареса. И в ДМ има такава защита там?

# 491
Аз имам много лош опит с марката. Преди 15 някъде години когато още се печах с цел хващане на тен ползвах техния слънцезащитен с фактор 15, хванах най-страхотния шоколадов тен. След като се прибрах от морето обаче стана страшно, кожата ми започна да се бели, но някак си се цепеше и отдолу се показваше бяла кожа. Все едно бях прегоряла.

# 492
  • В морето
Аз съм доволна, но кажата ми е нормална към суха, също чувствителна, не ми дразни на очите, както напоследък се случва с някои от корейските, които реших да изпробвам, че и даже и от Isdin.
Не съм ползвала сериите за тен, с изключение на едно сухо олио преди години, но то вече не се предлага. За устни стиковете са ми едни от най-хубавите, които ползвам.

P.S. На мен аромата им ми харесва, специфичен е. Прди години им казвахме с мои приятелки, че мирише на "немско" Simple Smile Simple Smile Wink

# 493
  • София
Puz Buin ги открих 2019 в Ремедиум и бях супер щастлива и доволна от един техен флуид за лице - лека формула за комбинирана кожа, беше перфектен за мен. За съжаление, след това съм го търсила, нямаше го точно този. Имах тогава и стика за устни, мисля и 2та бяха 30 фактор.

Наскоро видях в сайта на dm, че имат от марката, но не съм заглеждала какво точно, беше нещо в голяма туба. Запасила съм се със слънцезащита на dm марката, на Нивеа, имам и на Ина есеншълс, та имам доволно за това лято, че май и за следващото. Grinning Grinning

Това сега ми попадна за устни в dm, изглежда интересно, че има и цвят (предпочитам ги), би трябвало да е лека формула. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bell-hypoallergenic-maska-za-ust … 902082577829.html

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 14:18 от Аня♥♥♥

# 494
Puz Buin ги открих 2019 в Ремедиум и бях супер щастлива и доволна от един техен флуид за лице - лека формула за комбинирана кожа, беше перфектен за мен. За съжаление, след това съм го търсила, нямаше го точно този. Имах тогава и стика за устни, мисля и 2та бяха 30 фактор.

Наскоро видях в сайта на dm, че имат от марката, но не съм заглеждала какво точно, беше нещо в голяма туба. Запасила съм се със слънцезащита на dm марката, на Нивеа, имам и на Ина есеншълс, та имам доволно за това лято, че май и за следващото. Grinning Grinning

Това сега ми попадна за устни в dm, изглежда интересно, че има и цвят (предпочитам ги), би трябвало да е лека формула. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bell-hypoallergenic-maska-za-ust … 902082577829.html
Здравейте, какво Ви е мнението за слънцезащитата на Ина есеншълс? Как стои на кожата?
Пробвах един единствен път на Puz Buin, мисля че беше за тяло, толкова гадно ми миришеше, че я изхвърлих моментално.

Общи условия

Активация на акаунт