Слънцезащита - 8 тема

• 55 340
  • 645
  •   1
Отговори
# 585
Надежда Павлова, с Oil Control ли изгоря детето или с друга слънцезащита на Eucerin ?

# 586
  • В морето
malinakupina - ще се радвам на отзиви, и аз обмимслям да я поръчам, защото ще ми трябва скоро някаква, но се чудя между няколко. Консистенцията и аромата са ми интересни на тази, дано не е много силен.
Аз съм ползвала другите им кремове - за лице и околоочен, чудесни бяха.

# 587
Такааа, аромата е много лек, почти не се усеща, единствения който съм пробвала до момента и който не ме дразни....Но е супер мазен и то при положение че съм сложила малко, абсурд да се сложи препоръчаното количество. Пробвах с наслагване, ми не става, нямам представа дали ако се мажеш през десет минути няма да е по-добре, но аз нямам това време да чакам. Оставя бяло за известно време, после изчезва, но мазнотията си стои, няма попиване, а аз съм със супер суха кожа. Лъщя си като коледна елха. Поредното разочарование Disappointed, май за тази година ще спра с пробите, дадох сума ти пари за гадни и мазни кремове.

# 588
Аз за втора година залагам само на детския прозрачен спрей на Исдин ( никой не изгаря с него, тенът е хубав), а за лицето Авен Eclat/Radiance ( наследника на B protect) . Използвам ежедневно и много рядко посягам вече към фдт.

# 589
Минавам да дам положителен отзив за този спрей от ДМ, открих го миналия месец. 100% подновявам.

По нищо не отстъпва на спрея на Ла Рош, който ползвам от поне 5г. И двата използвам и за подновяване през деня, и на плажа също, за лице, деколте, рамене. Писах на ДМ с препоръка да пуснат и със SPF 50....
Спрея, за който говоря:

И от балсама за устни също съм доволна.

# 590
Надежда Павлова, с Oil Control ли изгоря детето или с друга слънцезащита на Eucerin ?
С ето тази:

Сега на намаленията в Гален взех прозрачен детски спрей на Исдин и новата формула на Авен (spf 30 и детският вариант). Надявам се с тях да няма поражения🤞 ще покажа и последствията:

# 591
  • София
Юсерин нещо са ги развалили ми се струва…

# 592
Аз съм с Pigment control на Eucerin и беше много надежден. Тази година ми избива едно леко петно с него. На слънце съм стояла много малко, дори и на морето. Не ми се е случвало досега с Eucerin. Започнах върху петното да слагам и A-derma protect, тоест два вида слънцезащита.

# 593
  • В морето
Аз писах и в друга тема, но и тук да изкажа мнение за слънцезащитите - мисля само от La Roche-Posay издънки не съм виждала, сякаш с другите брандове все нещо се случва. И Eucerin не са това, което бяха преди двайсетина години, когато започнаха да ги внасят в БГ. А тази година изненадващо съм доволна от една защита на Isdin за лице, която ползвах за тяло, че нямах друга в момента и се оказва, че пази много добре.

# 594
  • София
Аз тази година избрах ето тази слънцезащита:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030030779
След 10 дни в Гърция и 7 дни в Турция...нямам петънце, няма омазняване, просто се справи перфектно. Продължавам с нея, защото се оказа доста сполучлива и само се чудя защо не съм я открила по-рано, за да не давам пари за кремове, които не ми вършат работа.

# 595
  • Някъде там
Здравейте, някой пробвал ли е този спрей?
На доста добро намаление е в Гален и му се чудя.

До сега ползвах този и съм много доволна, но свърши, а ни предстоят още две почивки.

За лицето ползвам Beauty of Joseon Relief Sun:Rice + Probiotics от него съм най-доволна.

# 596
  • BG
За дамите с много мазна кожа https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-slantsezashtiten-krem-cot … l#dm_bv_container
Вече второ лято я ползвам-да белее и малко трудно се нанася, обаче усещането да не съм като мазна баница е несравнимо Smile
А за оцвететена -https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/nude-touch-mi … eral-spf50-claire
Всичко друго ми мазнее ужасно. Чат пат се излъгвам с някой да пробвам, но уви...

# 597
  • Варна
Аз за втора година залагам само на детския прозрачен спрей на Исдин ( никой не изгаря с него, тенът е хубав), а за лицето Авен Eclat/Radiance ( наследника на B protect) . Използвам ежедневно и много рядко посягам вече към фдт.
Благодаря за отзива,много ми харесва кремчето , и наистина озарява лицето,без да лъщи .Много е малко  флакончето ,да видим за колко време  ще ми стигне.

# 598
Здравейте, някой ползвал ли е слънцезащитна за тяло на Vichy? Пуснали са хубава промоция в Гален, а вчера ми свърши слънцезащитния крем на Avene и се чудя дали да не си взема.

# 599
Здравейте, някой ползвал ли е слънцезащитна за тяло на Vichy? Пуснали са хубава промоция в Гален, а вчера ми свърши слънцезащитния крем на Avene и се чудя дали да не си взема.

Имам за тяло и съм доволна. Попива бързо, а и не ми цапа дрехите/банските. Ползвам я за ръце и крака в градски условия и за басейн. На морски плаж си залагам на Ultrasun.

Общи условия

Активация на акаунт