💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Спокойно можем да го наречем броманс ако на въпросния Инан му са чисти намеренията. Joy

# 676
# 677
# 678
Здравейте, Бамбини! Flowers Hibiscus
Страшно много ме трогнахте за което искрено ви БЛАГОДАРЯ! Hug

Толкова много съм свикнала с Вас, че страшно много ми липсвахте! Hug
Gift Heart

# 679
Миси, колко е хубаво, че отново си с нас. ⚘
Усещаше се липсата ти 🤗

# 680
Инфо:
Ханде напредва в Инстаграм

Simple Smile
Мелиса май е приключила снимките на филма "Син на Богаташ"
"Мелиса Донгел с по-малката си сестра Елиф и приятелят актьор Бурак Севинч са на почивка в Бодрум"

От сета на филма

Скрит текст:

Gift Heart

#KeremBürsin: „Нямам нищо против да обичам да го изживявам на висок тон, но ако шумът, който създава, измори сърцето ви, той може да стане токсичен във всеки един момент.“ (L'Officiel)

# 681
Миси Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Инфо:
Ханде напредва в Инстаграм

Simple Smile
Мелиса май е приключила снимките на филма "Син на Богаташ"
"Мелиса Донгел с по-малката си сестра Елиф и приятелят актьор Бурак Севинч са на почивка в Бодрум"

От сета на филма

Скрит текст:

Gift Heart

#KeremBürsin: „Нямам нищо против да обичам да го изживявам на висок тон, но ако шумът, който създава, измори сърцето ви, той може да стане токсичен във всеки един момент.“ (L'Officiel)
Такива въпроси и отговори на фона на фотосесията са ми много нелепи. Satisfied Може би трябваше идеята да е свързана със спорт, бокс, тренировки, такива неща.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 20:25 от midnight__sun

# 682
"Отбор балончета"

Да поясня, че това е коментарът на Инан, не мой.

# 683
Докъде стигнахме да се обясняваме... кое откъде е.. 😂
"Отбор балончета"

Да поясня, че това е коментарът на Инан, не мой.

# 684
Flowers Herb mi_si, зарадва ни!  Kissing Face

Както казват "Светът е олимпияда", а в древността по времето на игрите са спирали войните.

От турския национален отбор...

# 685
Мили момичета, страхотни сте! Обичам ви! - и когато прехвърчат искри, и когато цари мир и спокойствие. През  четирите години, откакто съм с вас съм имала всякакви дни - и хубави, и толкова непоносимо болезнени, че никому не ги пожелавам. Миси и всички вие успявахте да преобърнете календара ми, да освежите с усмивка, нормалност и смисъл дните ми.
Миси, благодаря!
И на всички вас, момичета, редовно или рядко посещаващи темата, благодаря!

На някой не му понася, че виждаме и хубавото и не толкова хубавото, че харесваме или не харесваме нещо в нашите любимци, и най-вече, че спокойно го споделяме и даже се шегуваме с това.
Проблемът не е в нас!
Безумно бързо живеем...недочули, невидяли, но винаги всичко разбрали. Компетентно обсъждаме. Мигновено осъждаме.

Усмихвайте се!
Бъдете себе си! Прекрасни сте!

В очакване съм...на сутрешният поздрав на Миси...на емоцията, която ежедневно споделяте...на преговорът на красивата ни приказка от Дилеми...на неизлъчените стари... и на новите проекти на Ханде и Керем.
Прегръщам ви!

# 686
Ханде пак и отново си почива! Grinning

# 687
s...v , страхотен коментар, благодаря ти, че още си сред нас, макар и повече като читател. Hug

Мисиииии Hug

Както казват "Светът е олимпияда", а в древността по времето на игрите са спирали войните.

Жалко, че и сега не е така. Confused

# 688
Големи сте сладурани, имате невероятно чувство за хумор 🤗 и за мен е истинско удоволствие да съм сред вас 😀
Не мога да си обясня как има хора, които продължават да злобеят и да се занимават с нас 😉

# 689

„Той има навика да не приема комплименти. Той се изчервява, щом чуе хвалебствени думи. Той е не само красив и умен, но и скромен. Сигурен съм, че всеки на негово място би вирнал нос, но той е здраво стъпил на земята.”
„Операция на гърба 3 седмици преди снимките, счупено коляно – всичко е наред, така че не спираме... продължаваме да се борим.“ Фуркан Окуш.

Моден редактор и интервю: Инан Кирдемир
Снимки: Рикардо Апостолико

Общи условия

Активация на акаунт