💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Миси, Hug

# 691

Нещата си дойдоха по местата! Доволна съм! Kissing Heart

# 692
Ново от Ханде

# 693
Мисии, 🤗🤗🌹

# 694
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 695
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
Миси е тук, и както каза Марги "Нещата си дойдоха по местата! Доволна съм!"Grinning

Малка съботна изненада, с ден-два по-рано: Sunglasses

4- ти епизод на Sen Cal Kapimi излъчен на 29.07.2020

Кратко съдържание:
Еда изпада в стрес от поредицата новини, които я заливат и отново заспива - в обятията на Серкан. На всичко отгоре има сериозен проблем - Селин и Ферит искат да дойдат на гости у тях, само че те не живеят заедно. Нужно е да се подготвят; времето е малко, има много неща за вършене, а единственото, за което Серкан мисли е работа, работа и пак работа.
Приятелките на Еда са убедени, че Серкан има връзка със Селин. Хванаха ги лице в лице, ръка за ръка. Докато Еда подготвя къщата, се опитва да ги убеди, че всичко е наред. След като цял ден дава всичко от себе си, за да посрещне гостите по най-добрия начин, Еда получава новини от неочаквано място, което подлага търпението ѝ на изпитание и нещата излизат извън контрол.

Хаштагът на серията : #Aşiklarinoyunu

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 3. Fragmanı

Обезпокоен от припадъка на Еда Серкан провежда видеоконсултация с фамалния лекар и настоява за медицински изследвания. Но Еда си е правила скоро преглед, ще отиват  до дома на Еда, за да вземат резултатите и да видят какво става с Мело.

Селин и Пъръл разговарят за Еда и Серкан, Селин не може да повярва, че Серкан прави всички тези неща с Еда, които никога не е правил с нея, това е Серкан, за който винаги е мечтала, но никога не е получавала, наранява я, когато вижда как Серкан се отнася с Еда. Сгодена е за Ферит, оставила е Серкан в миналото, но не може да повярва, трябва да види, затова ще отидат с Ферит в къщата на Серкан.

Момичетата са изненадани, когато Еда пристига със Серкан, гледат го укорително и враждебно.

Момичетата се опитват да кажат на Еда, че той й изневерява със Селин, Еда се смее на това, но се усеща и излиза на терасата при Серкан за да го пита за случката. Престорено ядосано настоява за обяснение, следва сдобряване. Еда обяснява на момичетата, че е било недоразумение

Преглеждайки изследванията на Еда, семейният лекар препоръчва за намаляване на стреса ежедневно плуване. Еда заявява, че не може да плува. Серкан е изненадан, но тя трябва да научи, тъй като заминават за Анталия след няколко дена.

Същата вечер Еда пита Серкан какво прави за облекчаване на стреса, той отговаря, че работи... и тя го инструктира какво да направи, за да се чувства по-спокоен и по-добре.

Скрит текст:

На следващата сутрин Еда и момичетата отиват да пазаруват бански костюми, след като Еда им казва, че Серкан ще я учи да плува, въпреки че тя вече може. Мело се възхищава на нейната тактика.

Робот Болат е зашеметен от гледката...Що за  бански костюм е това? Не може да спре да поглежда, преструвайки се че чете книга.

Разбрала, че Серкан е наел за уроците треньор, Еда се преструва пред треньора на уплашена, непрекъснато хващайки се за него, Серкан очевидно е много недоволен от този обрат на събитията...

Скрит текст:

На Серкан му писва, съобщава на Еда че трябва да тръгват, тя казва не иска, все още й остават 20 минути от урока и ако той иска, може просто да тръгне. Серкан намира изход, казва на Сейфи да източи басейна.
И... Еда излиза от басейна...

Селин и Ферит се срещат с Алптекин, бащата на Серкан, той се съгласява да наеме Ферит за холдинговата компания. Селин го пита дали е сигурен и той казва да и че „да“, това ще ядоса и подлуди Серкан.

По молба на Еда Фифи, Мело и Ердем се опитват да изнесат някои нейни неща и да ги занесат у Серкан, без леля й да забележи, но тя се прибира и Мело й казва, че това са неща за благотворителност.

Еда и Серкан спират на уличен пазар на път за вкъщи, за да може Еда да вземе това, от което се нуждае за вечеря, Серкан се оплаква и казва, че Сейфи може да направи това и те губят време, но тя го кара да й помага да пазарува.

Фифи, Мело и Ердем пристигат с нейните вещи,  Айдън идва също, тя е иронична и снизходителна към Еда и момичетата, но им помага да поставят нещата на Еда в къщата, за да изглежда, че Еда се е нанесла и живее там. Предлага Еда да сложи нещата си и в спалнята и банята, тъй като Селин определено ще се опита да огледа къщата.

Сейфи пита Еда какво иска да сготви за тази вечер, но тя казва, че тя ще сготви, той изглежда скептичен, Серкан е придирчив към това какво яде. Но Еда казва, че ще се справи и той просто трябва да си вземе почивка и да направи каквото му харесва.
Еда пуска музиката, танцува в кухнята и готви.

Bu Kiz - Son Feci Bisiklet

Скрит текст:

с кадри

Това момиче
Това момиче ме обича.
Това момиче ме убива.
Това момиче ме кара красиво да мечтая .
Това момиче ме привлича и задържа.
С това момиче ми стигат стая, легло и библиотека.

Ясно е, че в гласа й имаше някаква тайна.
Всеки път, когато в бяла рокля си я представя,
белята си намирам и сякаш губя съня си.
Това момиче се усмихва, когато ме види.

Това момиче ме обича.
Това момиче ме убива.
Това момиче ме кара красиво да мечтая.
Това момиче ме кара красиво да лъжа.
Това момиче ме учи на куп нови неща.
Всяка нощ,
лутайки се, отивам до нейната врата.
Знам, много е късно, но ти все пак не ме вини!
Миличка, да правиш любов какво означава?
Да гледаме анимационни филми ли,
да не ходим никъде ли,
да не се срещаме с никого ли?
Но би било добре и ако от глад не умрем.

Ясно е, че в гласа й имаше някаква тайна.
Всеки път, когато в бяла рокля си я представя,
белята си намирам и сякаш губя съня си..

И още един превод:

Това момиче ще ме обича.
Това момиче ще ме убие.
Това момиче ме кара да виждам хубави мечти.
Това момиче ще ме хване и ще ме дръпне към себе си.
Една стая, едно легло и една библиотека ми стигат с това момиче.

Ясно е че имаше тайна в гласа ѝ
Всеки път когато си помисля за нея в бялата и рокля
Белята ме намира и като че ли изгубвам съня си
Това момиче се усмихва всеки път като ме види

Това момиче ще ме обича
Това момиче ще ме убие
Това момиче ме кара да виждам хубави мечти
Това момиче ме кара да казвам хубави лъжи
Това момиче ме учи на напълно нови неща
Всяка нощ
Ходя на вратата ѝ криволичейки
,,Знам, че е много късно, но не ме обвинявай.
Какво значи да обичаш, бебе?".
Анимационни филми ли да гледаме, да не ходим никъде и да не се срещаме с никого, но ще е хубаво ако не умрем от глад

Ясно е че имаше тайна в гласа ѝ.
Всеки път когато си помисля за нея в бялата ѝ рокля,
белята ме намира и като че ли изгубвам съня си

Серкан влиза в кухнята и казва, че Селин няма да яде нищо от това, защото е твърде мазно. Според Еда добрият гост яде това, което му се сложи. Той въздъхва и казва, че предполага, че тогава ще трябва да сготви здравословна храна. Те се шегуват малко и решават да се състезават, за да разберат чия храна е най-вкусна.

Beat Roadrunner - Mark Roberts  Josh Powell

Скрит текст:
Да, аз съм зашеметяващ, аз съм успешен бегач
Но аз просто чукам ритми, които са толкова сковаващи
Да, аз съм зашеметяващ, аз съм успешен бегач
Но аз просто чукам ритми, за да ме видите как идвам
Да, аз съм зашеметяващ, аз съм успешен пътеводител
Но аз просто чукам ритми, които са толкова сковаващи
Да, аз съм зашеметяващ, аз съм успешен пътеводител
Но аз просто чукам ритми, за да ме видите как идвам
Че можеш да ме видиш как идвам
Че можете да видите, можете да видите, можете да видите, можете да видите
Но аз просто чукам ритми, за да ме видите как идвам.

Серкан: Външният вид на ястието трябва да привлече вниманието към вкуса. После го помирисваш. Тогава ще полудееш, да го опиташ.
Еда: Но твоето ядене не е удовлетворяващо!  
Серкан: Точно в това е смисълът. Вкусът ще остане в устата ти!

Айдън и Сейфи криейки се наблюдават всичко това, Айдън е изненадана, че Серкан може да готви, притеснено отбелязва, че двамата изглеждат доста близки за фалшива връзка.

Зад кадър:
Скрит текст:

След душа, Еда осъзнва, че момичетата не са й донесли никакви подходящи за случая дрехи, Еда е смутена от появата на Серкан, казва, че няма дрехи, подходящи за вечерята, обажда се на Джерен за рокля и на Meлo, за да разбере къде е кутията с нейните дрехи.

Серкан: Майка ми обожава ястия с патладжан, добре е да го знаеш.
Еда: Значи с майка ти си приличаме, плашещо. Да й занеса ли малко?
Серкан: Няма нужда, ще критикува теб, храната,  роклята, ще те обезпокои.
Еда: Няма проблем, все пак не ми е истинска свекърва. Спокойно.

Все пак тя носи от ястието на Айдън, която й прави комплимент за това как изглежда, но Еда обяснява, че това всъщност не е нейната рокля, а на Джерен. Айдън я пита дали може да направи една малка корекция и изпраща Сейфи за нейната кутия за бижута, добавя гривна, брошка и гребен за коса към тоалета на Еда. Еда пробва всичко и Айдън е доволна как изглежда, но Еда сваля всичко, учтиво казва, че просто това не е  тя.

Серкан получава обаждане от Енгин, че е на път за летището, трябва да лети за спешна среща, и ще се погрижи за всичко, но Серкан иска да го изчака, защото също ще отиде.
Еда настоява той да не пътува.

Еда: Ти! Ти си истински робот!
Серкан: Ще говорим по-късно.

Но скача, за да я спасява. Робот, ама със сърце.

Изненадан, Серкан я пита: Какво правиш? Смеейки се Еда му казва, че всъщност може да плува.

Скрит текст:

В това време пристигат Ферит, Селин и Айфер.

Скрит текст:

Ферит прави комплимент на масата и Селин казва, че да, храната е вкусна, кой е техният готвач? Еда й казва „Серкан Болат“. Селин е много изненадана, че Серкан е направил храната и коментира, че вижда нов Серкан всеки ден. Серкан коментира, че не е готвил от много време, но днес му се прииска, Айфер допълва, че това е влиянието на Еда, че тя изважда най-доброто от хората.

Селин се извинява, трябва да ползва тоалетната, Еда става, за да й покаже, но Селин казва, че знае пътя. И... оглежда къщата за признаци на Еда

Селин съобщава на Серкан, че Ферит ще работи в тяхната холдингова компания, нужен е неговия подпис върху договора, въпреки че това е само формалност. Търсейки химикалка, открива договорът за годеж на Еда и Серкан.

Еда се опитва да го вземе, но Селин го изтръгва от ръката й и откъсва горната част от първата страница, втурва се навън, размахвайки го: „Тук „Договор за годеж“ ли пише?“

Това е от мен за 4-ти епизод на SCK! До следващия! Smiley

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 09:46 от Dilemi

# 696
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Деня ми започна с усмивка…Миси се върна със сутрешен поздрав, Дилеми ми припомни, че робота има сърце….

От снощи след четири часова церемония и дъжд, света е олимпиада

# 697
Здравейте, 🌞

Каква приятна изненада
Дилеми  ⚘, Миси ⚘
Съботата започва много добре 😀
Днес се очаква да излезе интервюто на Керем

В момента има и епизод на "Почукай на вратата ми" по бтв Стори 😉
Хубав ден на всички! 😀

# 698
Стори на Керем

Днес снимките на филма "Син на богаташ" са започнали в 4:00 часа Simple Smile

Скрит текст:

Gift Heart

# 699
Мисиииииииииииииии! Добро утро! Hug

Миси се върна, Марги се разписа, Дилеми ни зарадва с поредния епизод, Керем ни заля със снимки, Ханде и тя се появи, днес и интервюто чакаме, чудесен съботен ден Simple Smile

Тази фотосесия на Керем явно е доста стара, щом е точно след операцията на гърба. Това май преди година беше. Не знаех, че и коляното му е пострадало.

Явно Ханде наистина е на Миконос, обикалят с някоя яхта. Интересно дали и Хакан е там или се поти в офиса Grinning
Ханде и семейството на сестра ѝ явно си имат традиция всяка година да прекарат няколко дни на яхта заедно.

# 700
Flowers Herb Много ранобудни в съботния ден!
Bienvenue à Paris Добре дошли в Париж

Игрите са открити, огъня е запален Nature Fire
Скрит текст:
Ако отриването в Пекин, беше грандиозно,
то в Париж е атрактивно, артистично, ШИК, ШИК и ФИНЕС...

Българите ... успех лъвчета!

Родени за рекорди на сцената ...

Артист с душа, душа за сцена...
Състезателка по плувни спортове ...

и обездката ...

Този е за многобоя...

и бокса...

# 701
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благи, Хакан е с нея. Има клипове от снощи.

Яси, на мен откриването изобщо не ми хареса. Някакъв хаос беше и с тези транссексуални...Заради Селин Дион догледах.

Ново

# 702
Ново от Гамзе:

# 703
Ново

"Не мисля, че е любов, когато двама души се изморяват и бият. Любовта трябва да се изживява спокойно. Все пак трябва да завърши със същото спокойствие. Безшумно..."

# 704

Общи условия

Активация на акаунт