iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 133

• 44 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
Елора, на латиница се въвежда име и адрес.

# 541
На чист български език съм си написала адреса, нищо им няма. Те така или иначе този адрес ще го четат от Спиди, на американците им е все тая къде точно в мъничката ни държавица съм.
Имам някакви спомени че се опъваше сайтът ако билинг и шипинг адресите не съвпадат, не знам има ли го все още това нещо.

# 542
  • На изток от Ада
Ами на мен не ми приеха адрес на Бг.
Трети път поръчвам.  Дала съм моята карта и име на ММ

# 543
Елора, аз моите съм ги въвела на латиница. За всеки случай, че съм си "късметлийка" Grinning

# 544
Здравейте denis и момичета, нещо да ми препоръчате за очи ....на 45 години съм и все още нямам очила, но след работа на компютъра по цял ден усещам, че вечер виждам наблизо размазано и отдалечавам телефон и други неща ! Та с нещо мога ли да си  подхраня изморените очи така да се каже и да забавя процеса на влошаване на зрението, който ми е ясно, че е неизбежен! Благодаря ! 

# 545
  • София
Здравейте denis и момичета, нещо да ми препоръчате за
Скрит текст:
очи ....на 45 години съм и все още нямам очила, но след работа на компютъра по цял ден усещам, че вечер виждам наблизо размазано и отдалечавам телефон и други неща ! Та с нещо мога ли да си  подхраня изморените очи така да се каже и да забавя процеса на влошаване на зрението, който ми е ясно, че е неизбежен! Благодаря ! 
Здравей!
Ето няколко предложения с ползи за Зрение и Очи:
https://bg.iherb.com/pr/barlean-s-seriously-delicious-eye-remedy … 16-oz-454-g/73092
https://bg.iherb.com/pr/codeage-eyes-vitamins-120-capsules/112601
https://bg.iherb.com/pr/emerald-laboratories-vision-health-60-ve … etable-caps/69775
https://bg.iherb.com/pr/life-extension-macuguard-ocular-support- … 60-softgels/69065
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-astacarotenoid … ie-softgels/83536
https://bg.iherb.com/pr/focus-factor-advanced-vision-60-capsules/133483
Може да са от полза и капки, т.н. Изкуствени сълзи:
https://bg.iherb.com/pr/theratears-extra-dry-eye-therapy-lubrica … l-oz-15-ml/109416

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

# 546
denis, сигурно си споменавала, но не успях да намеря с търсачката. Simple Smile

Дали този протеин - www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-sport-whey-protein-is … -1-lb-454-g/71031 - е максимално качествен?
Питам, тъй като за пръв път ми се случва да приемам изолат, от който в последствие не ми излизат абсолютно никакви газове и нямам неприятни усещания, дори леки такива, свързани със СЧТ. Не че се оплаквам, де, просто констатирам. Grinning
С всички останали - тези на "NOW", "Biochem" или "Allмax" - си ги има неприятните симптоми, макар и в лека степен.

Също, направи ми впечатление, че изолатът на "CGN" не се разтваря добре във вода на стайна температура. По повърхността остават доста бучици, което принципно не е проблем, но го отчитам като факт.

И втори въпрос - как и кога (преди / след ядене) се приема Селенът? Съвместим ли е (на един прием) със следните: Витамини D + K, Omega-3, Витамините от Група B, Витамин C, Астаксантин, Убиквинол, Ликопен? Принципно си правя комбинации от тези на един прием и се чудя дали Селенът може да се добави.

Много ти благодаря! Heart

# 547
Какво е шипинг и билдинг? При поръчка ли се въвеждат?

# 548
Ако става въпрос за шипинг и билинг адрес, първият е този за доставка, втория за фактуриране. Може да ги въведеш през account information

# 549
Цинкът е хубава добавка, с ползи за тази възраст  - за костната с-ма ( децата сега растат и костите растат Simple Smile ), за косата, ноктите, кожата ( акне, АД...) , за хормоните ( балансира андрогените) за имунната с-ма, ЩЖ, МЦ и О., подпомага метаболизма и т.н.
Denis, а каква е препоръчителната доза за 12 год момиче (40 кг) с цел балансиране на андрогените? Предполагам е препоръчитлено преди това да се изследват нивата на цинк и чак тогава да се приема. Трябва ли да се приема и мед? Благодаря!

# 550
Minnie.Mouse, при мен е различно за адреса.
Или просто защото е на бг. Значи едното е адрес на доставка, другото е адрес на фактуриране. Значи второто е билинг.
Но на  компютъра мога да въведа само адреса на доставка.

Но щом ще мога да пренасочвам и ще получа линк за смяна на доставка ще е един и също.

На щат и регион какво се пише?

# 551
Ако искаш дай скрийншот да ги видим тези адреси, Елора. Може и на лично, да не завземаме темата. Аз нищо не съм писала на щат и регион.

# 552
  • София
denis, сигурно си споменавала, но не успях да намеря с търсачката. Simple Smile

Дали този протеин - www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-sport-whey-protein-is … -1-lb-454-g/71031 - е максимално качествен?
Скрит текст:
Питам, тъй като за пръв път ми се случва да приемам изолат, от който в последствие не ми излизат абсолютно никакви газове и нямам неприятни усещания, дори леки такива, свързани със СЧТ. Не че се оплаквам, де, просто констатирам. Grinning
С всички останали - тези на "NOW", "Biochem" или "Allмax" - си ги има неприятните симптоми, макар и в лека степен.

Също, направи ми впечатление, че изолатът на "CGN" не се разтваря добре във вода на стайна температура. По повърхността остават доста бучици, което принципно не е проблем, но го отчитам като факт.

И втори въпрос - как и кога (преди / след ядене) се приема Селенът? Съвместим ли е (на един прием) със следните: Витамини D + K, Omega-3, Витамините от Група B, Витамин C, Астаксантин, Убиквинол, Ликопен? Принципно си правя комбинации от тези на един прием и се чудя дали Селенът може да се добави.

Много ти благодаря! Heart
Toзи протеин е хубав, чист, качествен, но дали е максимално качествен, не мога да отговоря. Simple Smile
Селен - между храненията, да е почти на гладно. Ако се приема вечер е с повече ползи за ЩЖ.
Добавките, които посочваш се приемат след по-мазно хранене ... т.е. няма проблем да се приема и селен, но на отделен прием.

Скрит текст:
Цинкът е хубава добавка, с ползи за тази възраст  - за костната с-ма ( децата сега растат и костите растат Simple Smile ), за косата, ноктите, кожата ( акне, АД...) , за хормоните ( балансира андрогените) за имунната с-ма, ЩЖ, МЦ и О., подпомага метаболизма и т.н.
Denis, а каква е препоръчителната доза за 12 год момиче (40 кг) с цел балансиране на андрогените? Предполагам е препоръчитлено преди това да се изследват нивата на цинк и чак тогава да се приема. Трябва ли да се приема и мед? Благодаря!
Да, изследвайте първо серумните нива на цинк, мед и селен ( че и той има отношение към андрогените).
Може да пишеш в темите за Хормоните или на ЛС ( за да не спамим в тази тема)

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 21:59 от denis©

# 553
Скрит текст:
Здравейте, искам да попитам кое е по-добре за симптоми на пременопаузата, Естровен или Вечерна иглика? Има ли нещо друго, което да ми препоръчате. А също и витамини и минерали за тинейджъри. Благодаря!
Здравей!
А какви са симптомите на Пременопаузата? Estroven предлагат много хубави продукти, но за различни симптоми и различни етапи/фази на премено- и менопаузата,.
Говорейки за пременопауза, отдавна се каня към МВИ и Ашвагандата да добавя и Black Cohosh. Кой от всичките е най-добър като състав и оттам с най-висок процент усвояемост? Гледах и продуктите на Estroven, но са с доста по-висока цена (от мнението на Денис разбирам, че пък са качествени), а и това за пременопаузата не е налично. И все пак - има ли достатъчно добра алтернатива на https://bg.iherb.com/pr/estroven-menopause-relief-pre-menopause- … 0-capsules/122020  
Скрит текст:

На 48 години съм. Нямам топли вълни, но съм по-напрегната, нервна, започнах да трупам на коремчето, което е много нетипично за мен. Храня се балансирано и без джънк фууд.  Липса на енергия, което също е нетипично.

# 554
  • София

- пускам ви два кода, с уговорката че може и да променят реда и времето на активност

код 28BONE  - 28% намаление за секцията Bone, Joint & Cartilage
- валиден 5-6 септември, 20:00ч. н.вр

код 28BBPC  - 28% намаление за секцията Beauty, Bath & Personal Care Products
- валиден 6-9 септември, 20:00ч. н.вр

Flowers Maple Leaf  Sirmaa
Ако нямаш характерните за пременопауза симптоми, няма смисъл да приемаш специализираните добавки ... защото те влияят само на страничните ефекти и балансират донякъде хормоните, но ако нямаш хормонални отклонения ( извън характерните за този период) - нямаш нужда и от това.
Има тема за хормоните - провери всички базови хормони, за витамини и минерали - така ще си помогнеш повече, отколкото да приемаш добавки на "сляпо" само защото е посочено че са за Премено- или Менопауза.
Мое мнение, разбира се Simple Smile. (ако имаш дефицит на желязо, В12...  - това е една от причините за липса на енергия.. или ако си с ИР и не се храниш правилно )
За МВИ - хубав продукт и е само от полза. За Ашваганда - Ок., това е хубав адаптоген - опитай, няма да навреди.
За Черния Кохош - ако нямаш горещи вълни, зачервяване, нощни изпотявания - няма смисъл да го приемаш ... ще го приемаш след като се появят.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 14:39 от denis©

Общи условия

Активация на акаунт