iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 133

• 44 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ще мисля дали да ги пробвам.
От апивита съм доволна, но пък тези е изгодно, доста намалени, все пак тестер.
Шийт маска никога не съм ползвала, ще се науча де.

Денис, а този липозомен в. С?
https://bg.iherb.com/pr/forest-leaf-liposomal-vitamin-c-1-400-mg … er-capsule/135373

Според теб добър ли е?

Нали липозомния също се води с удължено освобождаване. И щадящ за стомаха.
И ми се струва изгодна цената, вече за марката не знам, не ми е позната.

# 571
Писах наскоро за колагена на California gold nutrition. Аз го харесвам. Според мен 5 грама, колкото е мерителната лъжица в пакета и зададена дневна доза е недостатъчно количество. Аз приемам по 20 грама от него. Редуват го с този.

Аз се възползвах от кода за всички добавки и поръчах три броя от колагена от снимката.
Иначе чакам кода за козметика, за да си взема няколко кремчета, измивни, маски и подобни.

Моят код: IUB5565

# 572
  • Berlin
Благодаря, аз от мнооого време не съм чела/писала в темата. Сега ще погледна и този.

Елора, ето такива са маските:
Скрит текст:

Моят код - DCN033

# 573
Да, разгледах ги преди малко какво представляват.
Малко са ми вятър и мъгла, но може би са напоени и като седи човек, има полза.
А лежи ли се? Или може да си ходиш с нея из апартамента?

# 574
  • Berlin
Да, напоени са. После може да използваш и това, което е останало в опаковката за шия и деколте. Може да се разхождаш, няма да изпаднат, но може да се свлече надолу, зависи от маската, но идеята да си в покой и да не мърдаш много е точно, за да не се случват подобни неща. Не е никак сложно и много приятно.

# 575
Ще мисля, нещо да лежа 20 минути ми е странно, ма пък може с медитация да се съчетае.
Но все пак е доста изгодно да ги опитам. Под 2 лв е едната, а иначе пакета е над 30 лв реална цена.

# 576
  • 🌊
Скрит текст:
Фолиевата ми киселина е доста ниска, ще се консултирам и с лекар, но се чудех към коя марка бихте ме насочили.

Също за хората с ИР - какъв магнезий приемате?

# 577
  • София

Иначе чакам кода за козметика, за да си взема няколко кремчета, измивни, маски и подобни.
При мен кодът 28BBPC вече действа

# 578
Благодаря, stelaartois. Simple Smile

Допълвам. Вече може и с Български пощи явно, ако надминаваш максималната сума, за която можеш да поръчаш. Някой знае ли нещо повече по въпроса?

# 579
Код 28BBPC вече е активен.
И вече има доставка с Български пощи. Има цена за доставката, но лимита е 20 кг. Това поне успях да разбера към момента.

# 580
  • На изток от Ада
Пристигна ми пратката от 28 август, Iherb даваха дата за доставка 10-13септември та мн добре ми дойде днес. Че ни свършва колагена!

# 581
При мен системата не дава грешка за по-голям сума от 140$ като избера доставка с бг пощи, сложих сума от 200$ за проба, но не ми се рискува

# 582
И при мен така. На мен не ми се рискува с БГ пощи, защото живея на село. Тук адреси няма. Изобщо не знам дали някой ще си направи труда да опита да ми достави поръчката или директно ще ми я засилят в пощенски клон по техен избор. Grinning

# 583
  • На изток от Ада
И при мен така. На мен не ми се рискува с БГ пощи, защото живея на село. Тук адреси няма. Изобщо не знам дали някой ще си направи труда да опита да ми достави поръчката или директно ще ми я засилят в пощенски клон по техен избор. Grinning
ще е в пощата в селото

# 584
Насито, няма поща тук Grinning

Общи условия

Активация на акаунт