iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 133

• 44 050
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Спазват го Nature Sun With Face

# 646
Моята пратка от 02.09 е с последен статус от 03.09.24. В iherb е със статус Posting/Collection, а в сайта на куриера пише че пратката е регистрирана. Аз го разбирам като още да не е предадена на куриер. Минаха 7 дена. Като чета за вашите пратки, май ще пиша на iHerb, за да питам какво се случва.

# 647
Стреличка, Спиди мисля че седмица някъде държаха при тях пратка. Не се учудвай ако почнат да ти звънят всеки ден да ти напомнят за нея де.

Мини, дори на сайта им са си сложили един надпис че заради промоциите имат много поръчки и може да има забавяния.
И моята направена на първи я чакам всеки момент да ми я донесат, но това са сравнително от началото на кампанията, представям си колко инерция са набрали още. Миналата година чак сайтът им вървеше тегаво по едно време. Не знам и дали ръчно ги обновяват тия статуси, да не би пък просто да не е съвсем актуален. С поръчки от друг сайт ми се е случвало, няколко дни не показва никакво движение а после се появяват наведнъж стъпките но със закъснение.

# 648
Натка, през приложението не виждам такъв банер. Наясно съм, че при големи акции има възможност за забавяне на поръчките. Тук няколко човека казаха, че вече са си получили поръчки, направени ден-два преди моята. Това ме провокира да проверя сайта на куриера и да проследя товарителницата. От там ми изглежда, че пратката ми не е стигнала до тях, а имам имейл, в който пише, че е изпратена.

# 649
Това виждам като отворя където са ми поръчките

Не че съм го и търсила нарочно, отворих защото исках да видя с точност продукт който съм поръчвала преди, то като е най-отгоре няма как да не ми влезе в очите. Моите неща вече пристигнаха де.
В приложението на същото място има по-малък жълт банер в който пише Temporary shipping delays.
Според мен щом имаш мейл че е изпратена, не би трябвало да се притесняваш.

# 650
Здравейте, радвам се най-сетне да пиша и аз в тази тема!
На 05.09 направих първата си поръчка, като дата за доставка ми излиза 16-19.09.
Любопитно ми е - наистина ли ги изпращат от Щатите? Поръчах си основно неща на Garden of life.

Също, исках да попитам за конкретни препоръки. Майка ми е на 52 и започна вече да получава симптоми за наближаваща менопауза миналата година. Направи всички ендокринологични проверки и не се дефинира конкретен проблем, но сутрин я болят краката и цялостно не е много на себе си. Започна да взима SAMe, и каза че ѝ помага. Сега ѝ поръчах и това, да пие за костна плътност:
https://bg.iherb.com/pr/garden-of-life-living-calcium-advanced-1 … body_product_link
Вие имате ли някакви препоръки или опит с подобен случай да можете да споделите? Бих била супер благодарна, искам максимално да помогна на мама.

И отделно да попитам за препоръки, ако имате, какво може да се пие при подготовка за бременност? Говориха ми, че за да подсигуря задържането при евентуално зачатие на плода е добре по някакъв начин да приемам прогестерон.

# 651
  • Пловдив
Аз поръчах на 03.09 и за една седмица, днес вече е при мен.Никога не са ми идвали толкова бързо пратките.Даваше ми евентуална дата на доставка 12-15.09.Този път са много бързи, предвид многото поръчки.

# 652
Аз мислех, че за началната страница говориш. Grinning Там, където казваш, вече го видях. Там пише, че може да има забавяне в изпращането, а аз получих имейл, че е изпратена и 6 дена няма последваща информация нито при iHerb, нито при куриера. Притеснява ме, защото други вече са си получили пратките, направени ден-два преди моята. Вече няма как да си поръчам нещата на тези цени. Писах им. Да видим какво ще ми отговорят.

# 653
  • 🌊
Имате ли препоръка за вит Ц, който да се приема заедно със желязо?

# 654
Denis можеш ли да ми препоръчаш хубав липозомен витамин С - с начална пародонтоза съм , започна разместване
Скрит текст:
на зъбите и в момента провеждам терапия при пародонтолог , след която ще има 2 месеца за възстановяване на венците . Какво ще бъде хубаво да включа през това време ?
Ето предложения за Липозомен вит. С, разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/dr-mercola-liposomal-vitamin-c-1-000-mg- … per-capsule/48001
https://bg.iherb.com/pr/codeage-liposomal-vitamin-c-citrus-vanil … 15-ml-each/116389
https://bg.iherb.com/pr/aurora-nutrascience-nano-liposomal-vitam … z-9-g-each/141543
Не зная каква точно е терапията ( поредица от операции или нещо друго) и затова ми е трудно да ти предложа продукти. Попитай по-добре лекаря, какво препоръчва да се приема (като група - витамини, минерали, колаген, антиоксиданти, противовъзпалителни, ПЕнзими и т.н.) , а аз ще помогна в избора. Моите опасения са, да не попречим на терапията и възстановяването.
ПроБ за устната кухина:
https://bg.iherb.com/pr/hyperbiotics-pro-dental-probiotic-natura … ble-tablets/67304
https://bg.iherb.com/pr/now-foods-oralbiotic-60-lozenges/23650
https://bg.iherb.com/pr/life-extension-florassist-probiotic-oral … an-lozenges/74020

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код
[/quote

Denis благодаря за предложенията . Попитах днес и препоръката е колаген , калций , магнезий . Целта е венеца да се прикрепи отново към зъбите и да възвърне здрав розов цвят . Прегледах калциевите формули на Natures Way , но не мога да се ориентирам коя да поръчам - от 60 ,120 или 180 таблетки ( като състав май са еднакви ) ?

Код за отстъпка HZW6006

# 655
Момичета, според вас, ще има ли намаление на всичко в последните дни на промоциите? Предишният код беше само за добавки, а аз искам да поръчам и други неща, но наведнъж. Simple Smile

# 656
Аз не знам, Гърне. Дори не си спомням миналата година как бяха разпределени кодовете.
Писах на iHerb по моя казус и ми върнаха отговор, че при тях излиза информация, че пратката ми е на митница. След като получих отговор от тях и при мен в приложението и при проследяване на пратката на сайта на куриера, се актуализира информацията.

# 657
Да, имаше мисля намаление на всичко.
Нямам възможност в момента да направя справка в профила, но за продукти, които съм изпускала код, накрая съм вземала общо за всичко.

Minnie mouse,  рано е много за притеснения, а и всичко е в срок.
Аз не съм гледала тракинг, почти не го правя.  Включително, кагато съм поръчвала през Германия само регистрирам пратката при Габиели и се сещам като ми звъннат, че е пристигнала. Някои пратки сме минали бързо митница, а и ако има значение в тези пратки имам - едната с ХК, другата с 6 кутии колаген,  продукти от един артикул и марка
Само ми ги шипват на изчакване да не са в един ден, пак с оглед митница
Това е времето, където зареждам за година напред основните неща, другите при нужда

# 658
Аз също не следя, Щефи. Но когато няколко човека казаха, че са поръчали преди мен, а пратките им са пристигнали, е нормално да се замисля и проверя какво се случва с моята пратка. И когато видях, че след 03.09 няма никаква информация за нея, смятам е нормално да се притесня, нищо че не е изтекъл срока за доставка.

# 659
  • София
Здравейте,
бих искала да поръчам за децата качествени витамини.
Може ли да ме насочите към конкретна марка?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт