АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Винаги ме е кефило чувството за хумор и самоирония на Сай. Laughing
Много готино интро на тазгодишните му концерти. Heart
Мисля миналата година беше, изкара на сцената за That That  Шуга. Публиката подивя.
А първите три минути всъщност върви общата информация с указания за публиката. Спомням си, че подобни указания бяха част от концертите Golden Hour на АйЮ, като всичко това се публикува предварително в интернет. Т.е. всеки с билет трябва да е наясно с правилата по време на концертите. Харесва ми, че Сай ги пуска и на екран като начало на всеки концерт, та да няма неразбрали. Както Дани отбеляза, организацията е страхотна.

Аз напреднах с Доктор Слъмп, останаха ми две серии. Понеже последните изгледани две-три ми вървят със смесени чувства, реших накрая на целия сериал да драсна няколко обобщаващи реда.

# 136

Cha EunWoo and Psy

Cha EunWoo in Psy's Summer Swag Concer
Профи то на всички концерти, в които има участие и на публиката винаги преди започване на концерта вървят инструкции. Такива имаше и на концерта на BTS  на Wembley заради светещите топки ,които всеки от публиката трябваше да включи за да получи сигнал и да работят както е зададено.
Аз много обичам и всяка година следя и гледам всяко представление на Summer Swag. Тази година обаче надмина всички предишни по пръскане с вода Laughing Преди бяха само епизодични залпове, сега си е цял водопад Joy
Да, и Профи говори за емблематичното Сай и Шуга от БТС от 2022 Hands V
Тази година е Сай и Ча ScreamPeople Eyes

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 19:26 от Danifin1

# 137
Гледам днес никой не слагал нещо за сърцетуп.
Е, в такъв случай ето ви 20-те корейски актьори с най-съблазнителен поглед ... в леглото в спалнята. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 21:33 от profi_1

# 138
  • пустинен пъпеш
Малко встрани от основната тема на клипа,но №13 е с разкошен пуловер с различни разновидности на бежово и кафяво.

# 139
  • Русе
Лично аз не пиша, защото съм потънала в "Призрачният доктор" с Рейн и "Честта на джентълмена". Имам и още 2-3 "птички", които си чакат реда. Признавам си без глад, бой и скубане, че Псай не ми е любимец, затова нямам мнение за шоутата му, сори! Hands V
Профи, има и 2-ра част със съблазнителни мъже, нали? Тези са ми малко?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Малко встрани от основната тема на клипа,но №13 е с разкошен пуловер с различни разновидности на бежово и кафяво.
И на мен ми останаха очите точно в този пуловер. Heart

Профи, има и 2-ра част със съблазнителни мъже, нали? Тези са ми малко?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Уин, обещават да има, все пак чакаме първите 10, но още не са я пуснали.

Проспах част от Инспектора и се събудих за да видя края на Полицейската академия. Оооох, ох! Да им имам и часовите пояси!   #Cussing out   

# 141
Полицейската академия ми е много тежък случай. Първият път не можа да ме грабне хич и дори и 1а серия не догледах. Вторият път разпознах главния като актьор, който харесах в Лунна светлина и реших, че ще гледам сериала, но при все достъпните за мен повторения изгледах само няколко серии от тук и там, колкото да придобия най-обща представа за историята и си казах, че третия път ще го изгледам от - до. Ама заспах още за 2а серия на Инспекторът и се събудих около 10 мин. след края на Академията, което е мега странно, защото в същите часове без проблем до петък миналата седмица гледах Феята и АС.
Тийнът харесва Инспекторът, но  е в луд възторг от Винченцо и ДжунгКи и го обяви за втория най-добър к-актьор след Джун, а вече изгледа не малко сериали. Почвам да си мисля, че с него делим една душа. С малки изключения оценяваме актьорите и сериалите по един и същ начин.
При все че са снимани в една и съща година отказва да приеме, че тайният инспектор и лошкото във Винченцо са изиграни от един и същ актьор.
След Винченцо ще гледаме Бегачът и съм много любопитна как ще оцени ХеЮн там, след като в Инспекторът я намира за дразнеща, но поносима в сравнение с Айю и ХеСу.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 03:15 от Рори72

# 142
  • Варненска клюкарка
Аз през 2022 се опитах  да загледам Полицейска академия, но ми беше много скучен. Но дори и от историите, които не харесвам, намирам какво да извлека, свързано предимно с бит и манталитет. В случая ми беше още прясно с училище, ДЗИ,  КСК +  интензивни подготовки на всички нива, момчетата бяха на възрастта на моето и т.н. От изгледаното видях как се случват някои неща в ЮК и въобще към какво се стреми корейската младеж. Писах тогава как ме потресе какво значение може да има за целия живот  на човек един провал на19 г, на който примерно при нас никой нямаше да оборне внимание... Там за пръв път видях и съвременен човек, един обикновен родител  да падне на колене, за да поиска прошка и да благодари за нещо на държавен служител 😳 После свикнах, че често им се случва да   коленичат в йерархичното им общество. Поглеждах сериала от тук от там, че в този час няма как да гледам от/до но самите герои не ми станаха интересни.

И аз чакам първата десятка в това класиране. След него ми тръгна видео с РоУн със зелен пуловер в леглото, та вероятно той ще е един от 10-те най.
От показаните най ми хареса Нам Джу Хьок.
Прави ми впечатление че по тези класации макар и в различна последователност 90% ги представят като модел/певец/актьор, много се раздават 🤪

После ми тръгна класация за жените с най много операции - преди време Юна беше в класация без операции, наскоро споменах за това, а снощи я видях в много оперираните😂 Иначе по първите места бяха Чон Джи Хе (русалката) Минка и Хан Со Хи. Вярвам че всички са си правили нещо, но е важен крайния резултат, а той е прекрасен. После ми тръгна видео с целувките от Бегача и отиде...😂

И аз харесах пуловера, преди седмица даже писах че трябва да направят и класации подобна на онази за костюмите, но за представяне на красиви пуловери и жилетки, че има какво да се види и там 🤪 Ча например в такива изглеждаше страхотно в ИК и в Страхотен ден да бъдеш куче, може би да е свързано и с някой от многото му рекламни договори с които върви и в сериалите и по  сцените.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 08:52 от Беллора

# 143
Не е излязла още втората част. Предполагам ще я пуснат следобедните часове. И аз много си харесвам Нам Джу Хьок, но в първата част беше и Пакито, а той винаги си ми е бил на сърце. Още повече има нещо много примамващо в очите му по принцип.
Снощи изгледах и 15 серия на докторския му сериал. Довечера мисля да отметна и последната 16 и после да си излея мнението тук.

# 144
Профи, ти гледа ли Полицейската академия предния път? Току що открих, че участва и актьорът от Продуценти, който партнира на д-р Мозък в Мозъчните разследвания, което означава че тийна ще поиска да го погледне и може би този път заедно с него най-накрая ще го изгледам.

В класацията: номер 20 - Хонито е един от любимците ми, 19 - Тек също ми е любимец, 18тия не ми е познат, но ми харесва и като поглед, и като излъчване, 17ия е любимец от Ф4, любимец 13и принц т. е. ном. 16 в класацията, ном. 14 - още един любимец от Ф4, ном. 13 - един от новите ми любимци, 12 - ДжунгКи, и Суки под номер 11, който определено има чар, харесах как изгради героите си и в Паралелни светове, и в ТГ и май също може да се нареди сред любимците ми. Излиза че всички без Пакито и ном. 18 са сред любимците ми. Чакам с нетърпение част 2.

Докато разглеждах една филмография установих, че корейците са направили втора част на филм 15г. след първата част със същия актьор. За ролята на главната не проверих актрисата същата ли е. Трябва да ги видя и двата филма. Нямах намерение защото гледах сериал със същото заглавие и не исках да ми се смесват историите и впечатленията, но заради втората част след 15г. ми стана много любопитно.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:03 от Рори72

# 145
  • Варненска клюкарка
Рори, аз мислех че с тийна изгледахте Бегача и чаках да видя какво е мнението му.  Предположих че като не пишеш, не му е харесал, нали връщането във времето не е като в  други сериали, за сметка на наблягането на   романтиката, пък момчетата май не си падат особено по нея. Може би ако бяха вкарали още малко броманс тип 12та серия, че освен романса и броманса беше много добър🤪
 А предлагала ли си на тийна нещо което не ти е харесало на теб?  Може би вкусът му прилича на твоя, защото гледа предимно  неща които са ти харесали  на теб. В този смисъл  в по-голяма, или по малка степен  харесва вече харесаното от теб, защото такива предложения има. Търсил ли е нещо корейско сам, по какви жанрове си пада?  Синът ми например е голям фен на Игра на калмари, корейския супер хит на НФ от преди 3 г. Жанра е крими екшън, аз не бих го погледнала, за харесване още по малко, ама явно на други много им харесва. Гледа и корейския вариант  на испанския хит Къща от хартия (карти) чакаше и втората част на някой от тези двата с нетърпение, ама пак е крими екшън и се разминаваме. Наскоро гледа
някакъв сит ком който също много хареса, голям смях бил но не запомних заглавието.  Вкусовете ни пак няма да съвпаднат че май единствения сит ком който съм харесвала е Двама мъже и половина. .. Случвало се е да стои при мен миналото лято докато гледах няколко серии на АС, но органично не го понася и все напираше да сменим  канала. АйЮ му хареса като външност, но била мрън мрън. Аз му пуснах първата и песен с Шуга която много харесвам, а той ме пита момичето във видеото и от сериала едно и също ли е, не ставала за актриса. Ама не смея да му пусна други нейни песни.  

Май ще взема да му предложа Винченцо.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:23 от Беллора

# 146
По сторито сериалите не му ги предлагам аз, но пак ни съвпадат вкусовете.
В тийн сериалите на Дисни романтиката не само че не му пречи, но я оценява високо когато е добре направена и критикува лошите идеи за такава отново в синхрон с моите собствени впечатления и емоции и то при положение, че самият той не е изпитвал такива чувства и за сега няма шанс някога да ги изпита.
Без да използваме термина много харесва и оценява приятелство тип броманс и същото между момичета/жени. Не дели героите и актьорите на мъже и жени когато ги оценява. Единствено на Айю е коментирал външността, за да подчертае колко много не може да я понася. Но приема че аз я харесвам. По отношение на мъжете актьори се разминаваме относно Пако. Все пак на финала на По моя начин смегчи първоначалната си негативна оценка за него и се съгласи да гледа и друг сериал с него, но не и Хуаранг. Не знам какво е прочел за сериала, но два пъти му го предложих и двата пъти категорично отказа да го гледаме. За всички други актьори споделяме общо мнение.
От тези сериали, които му предлагам аз си избира след негово проучване в интернет. Тъй като споделих с него моменти от Гигант поиска да го загледа, но аз му отказах, защото първо е много тежък и второ знам, че политика и бизнес няма да му хареса. Бегачът нямаше да се сетя да му го предложа, но като ме чу как се смея попита за заглавието, проверил е къде може да се гледа и ме уведоми че е в списъка ни с общи заглавия. Много се чудеше с кой да започнем и избра Винченцо като първи, защото от повече време е на изчакване. За Винченцо също сам се нави като ме слушаше как се смея и ме поразпита какво представлява. Нямах намерение да му го предлагам, защото също има бизнес и политика, макар и сериалът да е пародия и нещо като черна комедия. Сигурна съм, че ще хареса Бегача като сериал, но не съвсем, защото пътуването във времето не е изяснено. Но не съм сигурна, че ще хареса ХеЮн. Айю не я харесва нито като външност, нито като певица, нито като ХеСу, като допуска че е възможно в друга роля да е по-малко дразнеща, но не би гледал нищо повече с нея. Все пак ще се опитам да го привлека с историята на сериала като компания за втория ми опит с Хотела. Самият факт че гледа АС втори път, въпреки непоносимостта си към Айю показва че сам по себе си сериалът му харесва, макар че твърди че го е гледал само защото много харесва Со като герой и Джун като актьор. Говорихме дали втори сезон би бил интересен и той каза, че ако сменят актрисата в главната роля може да се получи много хубав втори сезон при добър сценарий. До такава степен не може да понася Айю.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 11:15 от Рори72

# 147
  • Русе
Здравейте, Дами!
На финалната права съм на "Призрачният доктор", но прекъсвам за да дам мнение за Най- съблазнителния поглед в леглото. ( еха...Flushed ) Чакам следващата 10-ка, първенците, защото от тази най-въздействащ и единствен  поглед за мен има само Ок Текьон. Значи номера 17 и 18 изобщо не съм ги гледала, останалите малко или много по ги познавам. Както пише Профи, Пакито има особен въздействащ поглед - да, магнит е и привлича. Установих го в първия си сериал "Хуаранг", в лекарския не ми хареса особено, беше ми пресилен, но комедийно ми хареса в "Силната ДБС". Ок Текьон съм гледала единствено в "Мечта за слава".
Та...чакам Първенците! Joy

# 148
Уинона, в сериала по сторито, който върви от 22.30 именно ТекЬон - Тек е в главната роля. В случай че го следиш вече си се запознала и с него.

Между другото актьорът от Гиганта, който е в ролята на сина на злодея страхотно изразява влюбеност, страст, романтика. Тук героят му е гадняр, но в романтичните сцени е впечатляващ дотолкова, че в тях забравям каква гадина е всъщност. Актьорът не е от популярните, но е хубавец и по принцип и неговите очи и поглед биха стояли добре в тази класация.
2 в 1, той играл ли е главна роля в изцяло романтичен филм/сериал? Би трябвало да му се е получило много добре.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 11:14 от Рори72

# 149
  • Варненска клюкарка
Уин, гледала си и 16тото място - Нам Джу Хьок, актьорът в ролята на 13 принц  от АС (освен ДжГ, после него харесах най много)
Преди време видях доста добра негова фотосесия, не беше в леглото, ама май на там беше тръгнал по хавлия и гол торс 🤪 Той ли беше в казармата в момента?
Аз забравих да отразя Пакито, винаги ми е харесвал, дори само по снимки (наистина има нещо в очите му)  защото до преди няколко месеца го бях виждала само в костюмната му версия в Хуаранг, а то там коси, грим, 5  кила коприна, не се виждаше много от него.... Едно е музиката, ролите, но много мъжко момче е той. Може да се каже че е роден със сребърна лъжичка в устата, но в армията е избрал най тежкото - спец частите. Не е просто една хубост.

Общи условия

Активация на акаунт