Знаеш как да ме погъделичкаш и си признаваш...

А за "направо неустоим/а" не знам какво да кажа - то Ок Текьон приема роля в BL драма, защо Чо Джон Сок да не се маскира като жена? Ще бъдат интересни изпълнения и на двамата, мисля!

Но тук говорим и за бизнес, добрите отношения по сетовете, гарантират следваща работа, камео и прочие, никой не обича разни киселяци и скандалджии. Знаем как някой скандал може серионо да застраши нечия кариера, та со кротце, со благо и някое камионче с храна са знак че всичко е точно.
Нали и там би могло да се разчитта на някаква такава рекрама, ако това е идеята но не го прави... А сега просто не успява да се контролира- по последните им срещи личи че се налага да си владее някои емоции, но не винаги успява, и както казва Марги, то ръце, тяло, гукане на ухо, изказвания, не сварваме да гледаме.... 😂

Доста шум можеха да вдигнат ако бяха показали тези кадри, още повече че е било по средата на излчването 8ма серия, но не са го направили. Ако се сещате аз коментирах че след 8ча ми се вижда някак леко спечен в такива моменти, сякаш има повече задръжки, които преди нямаше, но още не бях попаднала на видеото с режисьора. Попадаха ми само как обясняваше на колежката си с погледи как ще го направи а то си имало причина да ми се вижда по-обран🤪

Препоръчани теми