АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
Профче, и аз така - в просъница се случва да изпускам доста от съдържанието 😂

Бел, да си дойдем на думата hahaha Знаеш как да ме погъделичкаш и си признаваш...
То е ясно, че и да се случва нещо там последни ще разберем, но зад кадър такъв хубав сериал вървеше, че тези от нас, които го проследиха разбираемо е да се вълнуват ще има ли продължение... Тълкувам си нещата както ми изнася 🤣Единият публично отправя покана, другият приема - застраховат се предварително, че и да ги хванат някъде заедно излизат като приятели. 🤪 И всичко е точнУ. Докато нещата не се задълбочат и не решат сами да се разкрият.
Погледи, думи, действия от негова страна, въобще не личи да са по братски. Ръката му несъзнателно винаги стои разтворена в опит да докосне нейната, понякога се усеща и спира навреме, но имам чувството доста се е увлякъл...
https://youtube.com/shorts/ex0a2P-p4RU?si=u2MQYigenZDZiOLg

# 198
  • Русе
Марги, ФБР и ЦРУ ряпа да ядат пред теб! Joy

# 199
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уви, поех дозата днес, в събота. Joy
Но пък два пъти Джунгкук ми дойде много добре със сутрешната закуска. Crazy  Heart Eyes
Някои няма как да знаете, ама Профи обича ... агнешко ... точно от този тип. Joy

Около втори петли още се опитвах да догледам 10 епизод на Бизнес предложението. Определено го проспах целия. Днес ще трябва да изгледам три, вместо, както планирах, два епизода.

# 200
# 201
  • Варненска клюкарка
Дани, ако Жадора вървеше с него много хора ще станем на опашката, ама идеята е добра Joy

Малчугана на Бинчо е много сладък, и татенцето добре изглежда на почти 42

Уин, ако човек е следил поне няколко сериала зад кадър, ако гледа Сокчо във втория сериал, няма да му е особено трудно да разбере къде точно го сърби. Вчера в Шортс ми попадна една компилация от интервютата му, не успях да преброя за времето от 20-30 секунди колко пъти повтори името на колежката си, ама там някъде беше - към 20+ пъти (като човек с видимо романтичен интерес към някоя жена не се спря - "Хе ЮннА... ХеЮнА...Хе ЮнА....") а отдолу пишеха кое са пропуснали да компилират, т.е. още повече са явно... А и сънародниците му продължават да дъвчат че не виждат всеки ден някой да си кани колежката 2 пъти "обади ми се... потърси ме, ако ти се яде нещо вкусно ... само ще ядем..." ( just eat) и нейното колебание, щото вероятно знае че не става въпрос само за ядене, ама щом е казала че може би ще пприеме (какво колебание за едно ядене) вероятно там предстои някакво развитие, затова с интерес следим нещата, поне това което се коментира....Но както казваме едва ли ще разберем нещо повече от това, освен че клюкарите ще имат от най притните им дъвки😂
Марги спомена ръцете му дето не може да им намери място когато е около нея и обикновено все попадат върху нея. За 2 часа на галата 2 пъти го видяхме че ги държи мирно от двете страни където им е мястото, ама пък 2 пъти доста солидно я подпря с цяло тяло, веднъж аха да я прегърне, но се спря (усещането за което споменава Марги че му се случва понякога и спира ръце във въздуха) и през цялото време беше на ухото и, какво толкова не можеше да изчака да и каже после на вечерята (партито) не знам 🤪 Отделно дето по сетовете и бърше сълзите и докато успокоява нея, тръгват и неговите, вместо като пич да се изнесе навън да изпуши някоя цигара и да не гледа сълзи за които няма вина, докато колежката му се успокои, ама  на не иска... 
И аз също много си падам по втория сериал - смея се как я щипва или плесва уж деликатно отзад, ама тя се стресна и се огледа наоколо, праща и въздушни целувки, топли я, мирише я, подсушава косата и, флиртуват над главите на другите, за комплиментите и ръцете му казахме. На сет от 8ма серия се смеем как ги скастри режисьора - оказва се че са снимали друга целувка там, но режисьора казва че е екстремна и не може така, а засраменото лице на Сокчето е нещо което си струваше да се види 😂  Хе Юн не се трогна особено от критиката, че пърхала в ръцете му повече от нужното, ама той започна да се извинява.. Абе на места е по-интересно от сериала🤪 А като съберем това с изказванията от интервютата става още по приятно за наблюдение.
Гледах и Звездю с Ким Джи Уон, хубав сериал, отново хит, хубава химия, прилично целуване, голям джентълмен... и толкова...
Впрочем Ким Джи Уон е една от актрисите с която искат да видят БУ Сок. На мен тя ми се вижда малко хладна за него, но пък и тя е на гребана с другия хит на ТвN та като нищо може да ги съберат.

От моментите зад кадър много ми е любим този, Пази миглите и от снежинките които полепят там

тя в ръцете му, той попива сълзи....

а после стои и докато тя си бърше носа, ама коментират че по начина по който я гледал и той бил готов да го прави Joy

Тука и смях и сълзи

Що тръгнах само сълзите да слагам като има толкова много смях и забава не знам, може би заради неговите очи тука...Heart

# 202
Аз и така ще го приема Joy от другия летен фестивал в Сеул Waterbomb

Waterbomb

# 203
  • Русе
Данифин, вчера се смях със  сълзи на руското произношение, днес - английски...ама немския го уби! Joy Joy Joy
Уличният арест беше много добра хрумка. Hands Plus1 А за "направо неустоим/а" не знам какво да кажа - то Ок Текьон приема роля в BL драма, защо Чо Джон Сок да не се маскира като жена? Ще бъдат интересни изпълнения и на двамата, мисля!
Белл, относно УСок, завалийчето, или сериозно е хлътнал ( случва се, млад, здрав, прав), или не може да излезе от роля ( и това се случва често). Ама много са интересни тези хора бе - кой , на кого , какво предлага, кани, отказва - що го правят в ефир? За да поддържат интереса към тях, а не да минат в графа "забравен, давай следващия". Сериали нови има всяка седмица...Не, че не са ми сладки и забавни двамата, но така мисля.

# 204
Richtig, der,die, das........JoyJoyJoyJoy

# 205
Може ли да е толкова хубав този Ча Е, и "старите муцуни" не връщам...

Бел, снимката с Бинчо и малкия дали е истинска? По заглавието си намерих и шортчето, но всички кадри ми заприличаха на фенско творчество... Аз това дете така и не го видях с БинДжин, пък било то и само с единия. Иначе фотошопи много...

Уин, не че е невъзможно това върху което се замисляш, но да поддържат интереса по този начин си е нож с две остриета - после трудно ще ги приемат със следващите им партньори. Но, аз по принцип тази възможност я изключвам, понеже в моята глава всичко изглежда твърде реално и си мисля , че такова нещо не може да се изиграе. Извира от душата. И тези покани дето ги отправя публично... Ако питате мен, наговорили са се 😆😆 Той я кани, тя отговаря уклончиво (приемаме го за съгласие). Ако ги хванат някъде заедно продължават да поддържат версията, че се обичат като брат и сестра и така. 😜

Бел, ето ти ги мърдащи. Heart

# 206
  • пустинен пъпеш
Аз пък направо се ошашавих ,че не очаквах  точно цитата със съвета на бащата към сина  от,,Първа любов" на Тургенев.Завчера гледах в ютуб за приятелството между известни актьори(повечето започнали по време на снимките на съвместен сериал,напр.Гоблина и Ли Донг-ук и много други) и за изразяването на дружбата си с изпращане на камиончета с кафе и с камео участията си.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 19:34 от rududu

# 207
  • Варненска клюкарка
Оу мокър Ча, и аз да питам може ли да е толкова красив 🤪

Марги, чакай да ти го покажа в кучешкия

Рудуду има нещо такова, веднагаа се сещаам за приятелствата от Хуаранг, Марги има едни много хубави гифки на Паковците, от там са си направо цяла компания. Иначе съм на мнение че мъжко женско приятелство няма, не и на по-млада възраст, защото там все още сексуалното привличане е много силно и някой от двамата винаги има задни мисли в такова  т.н. "приятество"., безброй изказвания съм срещала в стил "първо дълго време бяхме само приятели...". Приятели друг път, някои мъже са готови доста да почакат, дамите по които си падат да им обърнат внимание докато междувременно не им пречи да излизат с други жени Joy  Но тук говорим и за бизнес, добрите отношения по сетовете, гарантират следваща работа, камео и прочие, никой не обича разни киселяци и скандалджии. Знаем как някой скандал може серионо да застраши нечия кариера, та со кротце, со благо и някое камионче с храна са знак че всичко е точно.

Марги, аз много пъти съм виждала детето в ръцете и на двамата, даже още като съвсем малко бебе ги имаше снимни отдалеч на пикник в някакъв парк, по летища, с брата на Сончето, но не помня лицето на детето, изглеждаше ми като всяко друго азиатче. Мързи ме да запазвам линкове и да надписвам кое за какво е, затова направо им шляпвам по един скрийн и после търся....

Уин, пази Боже от такава реклама, както казва Марги тя е опасна защото е в таргета на досегашните му фенове, а той има да завладява нови територии. По-скоро е някакво моментно изпускане на нерви - скарване може би, тя да не му отговаря на позвъняванията (ако и дава повече от нужния зор и сега да я успокоява че няма да я закача, само ще ядат 😆😆 но така няма да загуби връзка с нея)  случва се.... В момета гой е на гребена на вълната, сериалът е бил на първото място в 133 страни и на второ в още няколко. Инстаграмът му още не се е успокоил след финала и на всеки 3 дни продължава да вдига с по 100 000 нови последователи, т.е. интересът към него е много голям и няма нужда от такава реклама. Толкова вдигаше Ча по време  на излъчването на двата си последни сериала, но Бегача направи финал преди 40 дни.... Тези които ходят по мипкомите не гледат клюки, а какво могат да очакват като печалба от евентуалното  купуване на сериала, но последния Мип-ком в Кан мина началото на май, т.е. от подобни неща нама смисъл. Сокчо не е и някое момченце, което вчера е стъпило на СП и да не може да излезе от роля, вероятно в моделските среди има доста работа с колежки по фотосесии и ревюта където се разголват и докосват много повече от колкто в сериалите, т.е не е трудно да стане по близък с някя, но по галите се пази дори като си подават микрофоните да не докосне някоя за ръцете, за да не се изтълкува по друг начин. Стърчи на половин метър от дамите, че повече от това няма как и може да остане извън кадър по снимките Joy  Нали и там би могло да се разчитта на някаква такава рекрама, ако това е идеята но не го прави... А сега просто не успява да се контролира-  по последните им срещи личи че се налага да си владее някои емоции, но не винаги успява, и както казва Марги, то ръце, тяло, гукане на ухо, изказвания, не сварваме да гледаме....  😂
 В лице, в гръб все са така, ако можеше, щеше да седне направо на стола с нея, да са си  плътно, а след малко като станат предстои едното подпиране Joy

За  реклама си трябва режисьор, понякога знаем че сцените в сериал дори след н-тия дубъл не се получават, а тука по интервюта и зад кадър следват едно след друго, даже и ни спестяват показването на някои по пикантни неща, личи че са изразяни очевидно следващи моменти, затова споменах че е имало друга снимана целувка, видяхме само засраменото лице на Сокчето, когато режисьорът му казва че не е искал такова екстремно нещо, т.е. поувлякъл се е, особено пък като му знаем умрялото целуване в други сериали Joy  Доста шум можеха да вдигнат ако бяха показали тези кадри, още повече че  е било по средата на излчването  8ма серия, но не са го направили. Ако се сещате аз коментирах че след 8ча ми се вижда някак леко спечен в такива моменти, сякаш има повече задръжки, които преди нямаше, но  още не бях попаднала на видеото с режисьора. Попадаха ми само как обясняваше на колежката си с погледи как ще го направи а то си имало причина да ми се вижда по-обран🤪
Няко неща настина не могат да се изиграят, защото просто си идват отвътре.
Аз още от АС обичам сериалите зад кадър, но онова там в момента ми се вижда като детска история.

Не само дяволът носи Прада, за този нищо и никакъв аутфит коментират че на гърба му има около 6 хил долара. Едното потниче само колко струва, а е целия- панталон, дънкова риза, потника, обувки, раница, слънчеви очила....

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 20:24 от Беллора

# 208
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
1. Ауу, кой е приказният? Heart Eyes
Много красив и харизматичен мъж.

2. Ако върви, взимам го, че иначе Жадорчето не ми е тръпка.
Дано и да върви в мокрия си вариант. Stuck Out Tongue Winking Eye

Задълбали сте се в безкрайната тема на сетовите и извънсетовите взаимоотношения. Joy
Аз само ще кажа, че намирам изпращането на камиончета за храна за изключително приятен, полезен, очарователен и открит корейски жест към някого, на когото искаш да засвидетелстваш, че ти е скъп по някакъв начин. Без значение дали става въпрос за приятелство, уважение, признание, обич или възхита.

Оттеглям се да си изгледам последния епизод на Бизнес предложението.
.......................
Изгледах го. Доволна съм от сериала. Точно като за мен беше. Но за момента се отказах от повторката. Сега отивам да си избера нещо друго от първа страница.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 22:44 от profi_1

# 209

Общи условия

Активация на акаунт