АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
2в1, не разбрах Роуон на коя песен прави кавър?! Може би се лъжа, но гласът му не е поставен за рок...Не беше ли от меките,кадифени или греша?
Японците наистина са много добри! Hands Metal
На 3 епизод съм на "Рок,рок, рок"...Малиии, какъв неконтролиран бяс го е тресал Ким Те Уон, докато намери стила и себе си?! Не е за вярване!

# 316
Аууу, Роуон прави кавър на песен на едни японски любимци ONE OK ROCK. Ето оригинала. Интересна е историята за името на групата. Понеже винаги се срещали да свирят в един часа по обед (one o'clock на английски), а японците нямат "л" и го заместват с "р" и станало "one o'crock" и така групата станала one ok rock.
Нали и аз навремето много се забавлявах с тази забавна история на името на групата.
Цитат
Може би се лъжа, но гласът му не е поставен за рок...Не беше ли от меките,кадифени или греша?
Да, гласът му не е за рок, но все пак добре му се е получило.

# 317
  • Русе
Дани, къде го чу кавъра? Дай име на песента да погледна и аз, плииииийз!

# 318
Уини кавъра на бонбона

оригинала  ONE OK ROCK - Wherever You Are  https://www.youtube.com/watch?v=cnM07bF_43w
Ето ти и една концертна акустична версия на песента, която страшно много харесвам  

Преди няколко месеца и Ed Sheeran я изпя пред японските си фенове в Токио.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 19:52 от Danifin1

# 319
  • Русе
Ooooo, намерен и изслушан! Simple Smile Браво на Бонбона! Няма високия глас на оригинала и е смъкнал тоналността, но  си ни е музикално момчето.  Да, баладата не изисква метал, затова звучи добре.

# 320
Нали си падате по подробностите  Satisfied K-Drama Actors Stats Cheat Sheet 😍🤯

И малко гледки, на мен не ми е много симпатичен, но да ви зарадвам вас Stuck Out Tongue Winking Eye   Byeon Woo Seok

# 321
  • Русе
Малко новини за предстоящо:
Ji Chang Wook with , 👑🤴❤️
Jeon Jong Seo, Kim Moo Yeol, and Lee Soo Hyuk for New Historical Drama “Queen Woo”. 🔥

TVING’s upcoming drama “Queen Woo” is a chase action historical drama that follows the story of Queen Woo who becomes the target of five tribes seeking to gain authority and princes who are after the throne following the sudden passing of the King. Queen Woo struggles to find a new King within 24 hours. So begins the journey of the life of ‘Woo’, who became the first woman in history to become queen twice.
This historical drama is scheduled to air on August 2024.

Тази мацка едва я изтърпях в "Сватбата невъзможна" - толкова ми беше скучна, еднообразна и безлична. И сега...с Чи? За награда? Не знам какво да си мисля и мислено си играя на "Дай шанс" като "тука има - тука нЕма".
Тази новина не ми помрачи радостта да видя любимец като певец - споделено в другата тема - Ю, Ю Йон Сок!!!

# 322
И аз очаквам с нетърпение "Кралица Ву" , като любител на историческите няма как да го пропусна. Дано само да не направят пак някоя "сценаристка каша".....

И като за петъчно настроение
Изненада Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 11:02 от Danifin1

# 323
Черпя Профи с едно шортче Purple Heart
извинявам се ако е слагано и по-рано, но сега го виждам и се разтопих
https://youtube.com/shorts/37AfojefSN0?si=_ch_lD7wNVfE-lsz

И понеже всяка година показвам от моята градина, да спазя традицията -
Скрит текст:
"Танцът на маргаритките" 🤪

# 324
  • пак на Рив Гош
Марги, страхотна градина Heart Eyes

Уин, няма страшно, с този мъжки каст, тя ще се изгуби Joy
И аз съм си го харесала, само чакам да кажат в коя платформа ще го пуснат.

И тук да ви сложа петъчно Ан Хьо Соп Heart Eyes
Скрит текст:

# 325
  • Варненска клюкарка
Тъкмо се чудех що в петък  никой не носи плочници, Роце, много е хубав! Поправи ме ако бъркам, това доктор Андреа ли беше?

Марги, прекрани са Heart

Видеото с това мъниче съм го гледала, много е сладко. Някъде пазя няколко видеа с БТС и други мъничета.

Дани, на мен по принцип рядко ми се отваря ФБ нямам регистрация там, ама този път в линка видях Звездолин.

Един хубав Ча от мокрото шоу
https://www.youtube.com/shorts/Tf4XRk-GD4c

Снощи се посмях на финала на 8-ма серия на Потомците- цялата база разбра че главните са се целували, щото главнаа си беше включила телефона да се зарежса към звуковата уредба на военната база Joy

Сокчето в класическа поза за представяне на Калвин Клайн. И останалото е класика- дънковите облекла и червения ластик на бельото...

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 13:00 от Беллора

# 326
  • пак на Рив Гош
Тъкмо се чудех що в петък никой не носи голи мъже, Роце, много е хубав! Поправи ме ако бъркам, това доктор Андрея ли беше?
Белл, това е доктор Со У Джин (от 2ри и 3ти сезон на Dr Romantic), или "Археоптерикс"-а от Business Proposal (и още доста други роли).
Доктор Андреа (който е и доктор Канг Донг Джу от първия сезон на Dr Romantic Joy) напоследък не си е обновявал Инстаграма и това ме тревожи Grinning

# 327
  • Русе
Роци, малка ми е надеждата да се загуби в мъжкия каст, при положение , че заглавието е "Кралица Ву"...Sad
А Ан Хьо Соп е направил добро гръбче...Stuck Out Tongue Winking Eye ..., че каква хилка беше?!
Той и маргаритките на Марги ми дойдоха като обеден разхлаждащ коктейл. О, и червеният кант на Белл...Innocent
...........
Още една новина за нещо предстоящо:
Плакатът за предстоящата съботна/неделна драма на JTBCRomance in the House/Melo House/X Melo Family“ е пуснат!
„Романтика в къщата“ ще проследи пътуването на хора, които някога са били отчуждени, но се стремят да се съберат отново като семейство, осъзнавайки необходимите дълбоки усилия, интроспекция и сълзи. Драмата е написана от Kim Young Yoon от "My Secret Romance" и режисирана от Kim Da Ye от "My ID Is Gangnam Beauty".
Част от артистите: JiJinHee #KimJiSoo #SonNaeun #ChoiMinho #YoonSanha

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 16:26 от winona

# 328
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудно! Набрах си маргаритки и всичко друго, петъчно Wink, което сте предложили. Laughing

Снощи не успях да си изгледам последния епизод на красавицата, та се надявам тази вечер да го отметна.

# 329

Хайде и малко петъчно настроение
вече можете да припадате
още ли не сте припаднали Satisfied
Lee soo hyuk on fire вече се вижда
петъчно

https://www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 18:54 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт