АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Динята е симпатичен сериал, който на пръв поглед е лековат, но под повърхността съвсем не е така.

От текущите следя Miss Night and Day и Червения лебед. Одитори също го наглеждам, а ще включа и Добрият партньор.
Играчът 2 приключи. Неговото място ще заеме Serendipity's Embrace с Ким Со, но ще започне след седмица.
Предполагам, че заради Олимпиадата може и да има някакви леки размествания в програмите на телевизиите. Гледам, че някои канали ще пуснат новите заглавия през август.

# 361
  • пак на Рив Гош
Serendipity-то и аз ще го гледам.
Тази Олимпиада ни разбърка всичко, включително и военния парад по Шанз-Елизе тази сутрин Joy

# 362
  • Русе
Profi, благодаря за "Водопада"! Много добре ми дойде и навреме?! Notes Hands Metal Heart
Току-що приключих с "Утре", доволна съм и му слагам добра оценка. По сценария е мислено, а актьорския състав е избран възможно най-точно. Нямам никакви забележки, освен, че ми се искаше малка романтична нотка, която не се вписва в сценария. Е, пълно щастие няма! Simple Smile Откритието ми e И Су-Хьок - едно различно лице и фатални магнетични очи, които могат да играят и положителни, и отрицателни роли.
Сега ще преговарям "Червен лебед" със субове, че това авто ме измъчи!
https://www.instagram.com/reel/C7sbgKUpmlR/
Някой може ли да каже кой е този артист? Кой е сериалът/филмът? Полицай/детектив?

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:38 от winona

# 363
........................................
Някой може ли да каже кой е този артист? Кой е сериалът/филмът? Полицай/детектив?
Намгунг Мин е актьорът, а серилът е The Veil - Воалът на бг.

# 364
  • Русе
Благодаря, 2в1! Заприлича ми на него, но ми се стори доста по-пълен в лицето, не го познах. Ей тъй като стане - дъщерята да пита, а ти да не знаеш...Simple Smile

# 365
Уин, много се беше напомпал за този сериал. Аз така и не го гледах, но попадах на разни снимки.

Добре, че после си върна нормалната форма, а не остана като нацепен батка.

# 366
  • пак на Рив Гош
Аз го гледах, добра шпионска история, без романс. Но наистина беше страшно напомпан и не ми хареса. Повече ми харесва в нормалния си вид.

# 367
  • Русе

#YooYeonSeok #ChaeSooBin и #JangGyuRi на MBC драмата #TheNumberYouHaveDialed четене на сценария.
Излъчване през втората половина на 2024 г.

# 368
Като за добро утро от снощния концерт Stray Kids Stray Kids
Stray Kids  Stray Kids    Stray Kids Stray Kids

# 369
  • Варненска клюкарка
Аз снощи изгледах 2 серии от Блестящата диня (ама че заглавие  tooth) Засега ми е интересно и не съм хващала мишката. В първа серия даже имах леко дежа-вю с песента на Ерик Клептън Сълзи в рая и моето първо впечатление от нея. Бях на същата възраст като главния, когато ми попадна текста в един младежки вестник и много ме разчувства. Прочетох тогава че е написана като възпоминание за нелепата смърт на 4 годишния Конър, синът на Клептън, загинал, падайки от висок егтаж на небостъргач....
Първа серия наистина започна доста тежко, нещо не мога да гледам драми аз, много ги преживявам, добре че не задълбаха прекалено в това.... Засега явно съм пропуснала момента как семейството пооправи финансово- битовите си условия, но ме зарадваха че онова малко лекенце, което предизвика пожара в първа серия си го получава по заслуги във втора. Втора серия Главния взима важни решения за живота си, а в края е момента в който и на баща му се налага да разбере че децата не са собственост на родителите си, а са личности и дори да зависят от тях, си имат собствени виждания за живота си, имат мечти и вкусове. Последните сцени ГГ малко странно се озова в миналото и срещна баща си като гимназист, ама ще видим нататък, не си падам хич по прехвърляне във времето, затова бях доволна от незадълбаването по темата в Бегача....
Засега актьори и актриси с вдъхновяваща външност не виждам, но и тези са сладки, стават за гледане. За музиката след 3 сериала един след друг с великолепни ОСТ, тук ми е малко не по моя вкус.

Още няма месец, четвърта седмица от как следя Инстаграма на Сокчето и от 9,5 станаха 10,5 млн. последователите му, т.е. въпреки финала на сериала преди месец и половина и забавянето на темпото, абонати продължават да се трупат с бясна скорост. При Ча примерно след финала на Прекрасен свят, още преди последна серия ИГ замръзна на 44,9 милиона и до днес, 4 месеца по-късно е прибавил към 200 000 нови последователи до 45,1, като последните 2 седмици не съм го поглеждала, евентуално да е вдигнал още малко с водните шоута....

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 16:39 от Беллора

# 370
  • Дубай
О, Нам Гун Мин е един от най-любимите ми корейски актьори... Гледала съм го във всякакви драми-екшън, комедия, исторически, детектив, а, бе хамелеон е той.
В центъра на „The Veil“ е отличен агент на Националното разузнаване , който внезапно се появява отново от нищото, една година след като мисията му в Китай по залавянето на наркобос е била неуспешна. Както и това, че двамата агенти с които е бил там, са убити. Той няма никакъв спомен за изминалата година, но е решен да открие, причината за това и тайните около провала на мисията.
The veil или завесата на бг е  шпионски екшън-трилър  от 12 епизода, който доста детайлно показва сцените за този вид драми, тоест, искам да кажа, че ако не ви понасят кръв и тем подобни не е за вас.
Иначе е интересен сериал, но на места доста объркващ лично на мен, Нам ми беше достатъчен за да го гледам.
За "The Veil"  беше тренирал интензивно и качи 10 килограма мускулна маса и стана като нацепен батка, да После се върна в форма за "One Dollar Lawyer", където беше адвокат. Нам  впечатляваше  с мощната си физика, която придава още повече тежест върху  ролята му. В този ред на мисли, имам спомен, че  изпълняваше всички каскади сам, нямаше дубльор.
Каскадите на моменти, както споменах
са доста детайлни  с кървавата и  брутална страна...

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 13:47 от I.V

# 371
  • пак на Рив Гош
Аз снощи изгледах 2 серии от Блестящата диня (ама че заглавие  tooth)
И аз така, можех и повече, ама трябва и да се спи Joy Но после цяла нощ в главата ми се въртеше "Канона", дето го свиреше Главния на улицата в Хонгде Joy.
А за заглавието, в платформата на Вики, където гледам, са превели заглавието като "Watermelon sugar" (динена захар, захар с вкус на диня), което май беше видът сладолед, който си поръча виолончелистката в заведението (което като интериор ми прилича доста на Baskin-Robins, ама това е друга опера Joy), където работеше бащата на Главния като ученик и той препълни фунийката. Да видим по-нататък дали ще има някакво обяснение за заглавието. Засега сериалът много ми харесва, включително и музиката.

О, Нам Гун Мин е един от най-любимите ми корейски актьори... Гледала съм го във всякакви драми-екшън, комедия, исторически, детектив, а, бе хамелеон е той.
И аз много го харесвам. Имам чувството, че дори и да трябва да играе Трети Храст, ще го направи така, да гледаш Храста, а не Главния Joy.

# 372
  • пустинен пъпеш

Джунки танцува валс
И за мен Нам Гун Мин е талантлив актьор.

# 373
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз на Динята вече съм изгледала и трета и четвърта серия. Интересен ми е сериалът. По принцип не обичам фантастичната нишка със скокове във времето, но щом гледам к-драми, явно ще трябва да се примиря с нея Joy. Любим прийом е на сценаристите.
Четвърта серия свърши като главния реши, че трябва някак да се върне малко по-назад във времето (усещате ли дежавю-то с Бегача Wink ). Не разбрах защо, тъй като майка му и баща му вече се срещнаха в гимназията. Нещо не му се върза с инцидент от миналото на баща му, а и явно още я няма заветната тръпка между бъдещите му родители. Предстои да разбера довечера в 5 серия, евентуално.

# 374
  • Русе
И аз като "кака Сийка" се подмамих от "Динята" Stuck Out Tongue Winking Eye, изгледан е 1 епизод. Но...любителите на Дилан Уанг във ФБ направиха едно сравнение "колко си приличали с Ча" Flushed, та от любопитство реших да го погледна в "Само от любов". Дилан има едно жестоко-красиво изражение, докато Ча ми прилича на коте, което направо те предизвиква или да го галиш, или да му се нахвърлиш. Joy
Както и да е. Двата сериала се гледат паралелно. В момента не ми се гледат кървища и екшъни, стига ми в сряда "Червен лебед" - там убийствата ще продължат.
.................
Допълвам забравеното: бях много приятно изненадана да видя стар артист, почти "абониран" за отрицателни роли" да свири невероятно на китара в "Динята".

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 18:57 от winona

Общи условия

Активация на акаунт