АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 004
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Варненска клюкарка
2в1, мерси за инфото. Аз затова започнах с "Ако правилно съм разбрала..."  явно не...
Дано пак ми попадне видеото където прочетох горното.

Е, независимо от жанра винаги е по- приятно да се гледа  когато актьорите имат химия.
На мен Джи ми хареса в Лечетеля.

# 496
Проф, щом ЮНа ти харесва в К2 няма начин да не ти допадне и в Кингленд. Още повече, че обичаш еднорози. Горещо ти го препоръчвам 🤪
К2 първоначално ми тръгна добре, но после признавам си загубих интерес и си го съкратих с едни 4-5 епизода. Симпатиите ми бяха за президентшата - безскрупулна и жадна за власт, не се спира пред нищо, но дълбоко в себе си уязвима и самотна.
Иначе и аз плакнах око с Джи, бива си го момчето 🤪

Цитат на: profi_1

Благодаря за видеото с Ча и адашчето му, май първия път съм го пропуснала и сега поправих грешката.
Не било съвпадение, че малкия се казва и той Ън У - майка му е стюардеса (припада явно по Ча  😂), пред мъжа си обаче го описала като възпитан, мил и т.н., успяла да го убеди детето им да се казва като него.
Има разни общи неща между Ча и малкия - кръвна група, зодията според китайския хороскоп, по-малките им братя и те една и съща зодия. Определиха го като съдба 🤪
Ча като един добър чичо е проучил какви са предпочитанията на адашчето - носи му ягоди и грозде. Сприятелиха се бързо, малкия дори не забеляза отсъствието на баща си, похапна си, поигра си с Ча, повтаряше реакциите му - харесаха се  😅 Позабавляваха се и на пианото, чак не му се искаше да се разделят. 😘

# 497
Joy  https://moiatakozmetika.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0
е като ми ги бута гугъл под носа, коя съм че да отказвам да пробвам Joy
И  a time called you  https://youtu.be/sT-Pwa-Dw98?si=aufz_x_0roieyBzc  много приятно сериалче, пътуването във времето не беше към по-младите им версии , а се сменяха с хора приличащи на тях. Главната страдаше за гаджето си, и слушайки музика се върна 15 години назад в тялото на задръстена ученичка влюбена в момче с физиономията на загубеното гадже. Единствената издънка беше епизод 8 първите 3до5мин. За да обяснят откъде е раненият крак на главният , го обзаведоха с любим /Роуън/  няма правописна грешка, навряха ги в лгбт лигата, добре че го занулиха бързо. Тотално нямаше смисъл от тази отклонка, след като през останалите 11 и 8/9 серии ни убеждаваха , че Главната е единствена за Него.
 Да не остана по-назад и аз започнах Джи с Worst of Evil но май не му е дошло времето. Доста от филмите които изгледах налазваха яко  в драмата, сега ще потърся нещо с  еднорози с розови панделки.
Скрит текст:
ха, и код за 10%отстъпка дадоха , разкрасявайте се
https://loox.io/z/3DXf5-0Q2
на мен пък щели да дадът 5лв от следваща покупка Joy с количеството което поръчах ще проговоря корейски преди да дойде време да я ползвам Joy

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 15:02 от Krissttinna

# 498
  • Варненска клюкарка
Марги, благодаря за подробностите 😘  Дано майката на детенцето да знае че Чачовото име е псевдоним на И Донг Мин - истинското му име.  
Представяте ли си какво им е на летището всеки ден, че понякога и по няколко пъти на смяна, да не говорим и какви случаи имат, истинско изпитание за летищните служители/охрана. Миналата година гледах едно заминаване на Джуно, буквално му завряха камерите в лицето му, даже го удариха по главата с една камера, въпреки обособените с въжета коридори в зоната на паспортна проверка. Той нямаше къде да мръдне, изчакваше в един от коридорите и  предпазваше очите си от светкавиците с ръка, охраната не можеше да му помогне много, а горката служителка на гишето направо я ослепиха. После сигурно часове е виждала кръгове пред очите си😳

За Джуно и Юна миналата година агенцията на Джуно сравнително бързо реагира на слуховете за връзка, май още докато се снимаше сериала. А той беше по схемата снимат и излъчват, т.е. зрителите му ги  гледаха почти в реално време. Което не пречи нещо да се е случило след финала, въпреки изявлението на агенцията🤪 Така че Проф, ако пак ти попаднат клюки,  метни да видим 'Ко става 😜
И аз мисля че ще ти харесат, двамата имат отлично екранно взаимодействие, не знам кой от тях е по химичен, а заедно са наистина добри. До преди Сокчови ми бяха първи химици във втория сериал 😂

ПП Аз днес смятах да напредна със Самдалата, но стигнах само до 9та серия (слава Богу, аджумата оцеля)  Не можах да продължа че снощи ме изненада   хладилника на майка ми. Тоя филм го играя вече 3 ти път за 6г. Добре че  в нашата таванска стая пазим единия хладилник с работещ фризер, та днес се разкатах от пренасянето на съдържанието на нейния. В  следващите дни ме очаква (или ще отложа за отпуска през август)  търсене на техник, че хладилника е от 2 големи напълно отделни еднакви тела и ако занули едното, по естетически причини отива и другото, или тръгвам по магазините, та не знам колко време ще успея да отделя за сериал ...

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:08 от Беллора

# 499
  • Русе
Аз в момента съм на "Кажи, че ме обичаш" - съвременен, лежерен ( мислех, че само китайците са майстори в този стил, ама ц...), с жесто-мимичен език отново, за "тихия свят", който ни плаши и не разбираме. Сериал за живота, за любовта, за дълбоките човешки емоции, за невидимите стени, които неволно или умишлено издигаме, за страха дали , ако се осмелим да обичаме, няма да нараним или да бъдем наранени. Да, в сериала има много меланхолия, но има и свеж хумор, а и отново участва любимата Аджума, пак като майка. Simple Smile
Мисля, че тази вечер ще го финализирам, а утре ще пристъпя към нов сериал.

# 500
Бел, предполагам, че майката е наясно с тази подробност за Ча и все пак е предпочела артистичния му псевдоним. Истинското му име не всеки го знае (при мен през едното ухо влиза, през другото излиза, 😂така и не ги запомних Ча и Бинчо). Но, ето за детето на име Ън У знаят и феновете на Ча. 🤪

Кингленд освен заради химията между Юна и Джуно (в кадър и зад кадър) си заслужава и заради свежата бабетка на ГГероиня и останалия пълнеж, който лично на мен не ми беше скучен.

Уин, може ли заглавието в оригинал? Оглеждам се за следващо, но нещо не мога да си избера...

е като ми ги бута гугъл под носа, коя съм че да отказвам да пробвам Joy
😂

# 501
  • Русе
"Tell Me That You Love Me"/ Скажи, что любиш меня. Ако предпочиташ комедия, мелодрама и фантастика "Мис Ден и Нощ"

# 502
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз приключих К2 и съм много, много доволна. Далеч не е просто екшън трилър, а засяга много дълбоки човешки емоции. Все повече го захаресвах Джи, въпреки че последните два епизода никой и нищо не можа да утрепе героя му Joy. Застрелян, намушкан, опериран и пак ги размяташе и трошеше по 20-30 наведнъж, като сламки. Мисля, че това му е единственият недостатък на сериала. Всъщност не ми допадна и еднотипността в изразяването на мъжкия каст. Като от калъп извадени, по-голямата част основно иронично се подхилваха. Сякаш няма друга емоция на света. Намирам го за чисто режисьорска немощ. Биваше поне един от скапаняците да може да каже някоя реплика без това досадно подхилване. А де да знам дали не е корейски манталитет. Може и такъв стил на изразяване да имат, когато нещо не е наред или когато са изненадани от нещо, и т.н. Всичко останало обаче е на ниво. Сериалът е майсторски заснет, без пестене на средства. Главната героиня е многопластов образ, отлично изигран от актрисата. Юна също стои много добре в ролята на чисто и невинно младо момиче. От изгледаните напоследък няколко сериала този ще ми остане в паметта трайно.

"Tell Me That You Love Me" / "Кажи, че ме обичаш" го има на български -
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%9A%D0%B0%D0%B6%D0%B8%2C+% … D1%87%D0%B0%D1%88

както и "A time called you" / "В твоето време" -
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%92+%D1%82%D0%B2%D0%BE%D0% … D0%B5%D0%BC%D0%B5

Аз най-вероятно няма да почна нищо, че няма да имам време да гледам. От средата на седмицата отивам за 4 дни на море, да гледам внука, докато младите се веселят. Ще съм без комп, съответно без връзка със света. Да не се чудите що ме няма.

# 503
  • Русе
Профи, "Кажи, че ме обичаш" с бг-превод отваря само 8 епизода.

# 504
Уин, от работата не мога да влизам в Плейтюб и да проверя. Може да не са довършили превода или все още да не са качили всички епизоди.
Това е страницата на сериала в сайта на Спирита - https://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/25246-tell- … you-love-me-2023/ Виж дали през линка в нея - "Онлайн с български субтитри", ще можеш да отвориш всички серии.

# 505
  • Русе
Уин, от работата не мога да влизам в Плейтюб и да проверя. Може да не са довършили превода или все още да не са качили всички епизоди.
Това е страницата на сериала в сайта на Спирита - https://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/25246-tell- … you-love-me-2023/ Виж дали през линка в нея - "Онлайн с български субтитри", ще можеш да отвориш всички серии.
Минах по всички пътечки, но уви. Явно не са довършили или не са качили, както ти предположи. Нищо, аз ще си приключа на руски, друг път ще си доизяснявам на български.

# 506
  • плевен
Минах по всички пътечки, но уви. Явно не са довършили или не са качили, както ти предположи. Нищо, аз ще си приключа на руски, друг път ще си доизяснявам на български.
Здравей,сериалът се превежда от The Stupid dreams и са го превели до 8 серия.Можеш да провериш там докъде са стигнали с превода.

# 507

Да разхладим с едно соджухито  в това горещо време тук

# 508
Редактирано!
-----------------------------------------------------------------
Благодаря Дани, потанцувах, почерпих се ... сега "Напред към нета"!

Размислих. Нямам време да почна в момента сериал, но пък реших, че нищо не ми пречи да изгледам един филм. И хоп - 20th Century Girl (2022). Хем Сокчо, хем КимЮ, не е като да не ги знам кои са. Ето трейлъра -

Преведен -
в ОК - https://ok.ru/video/7023368276633
в Плейтюб - https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5-% … nh92J85RerVE.html
После ще пиша дали ми е харесал.
Който го е гледал, да не ми шока рЕпата, че пробутвам линковете тука. Може да има и други заплеси като мен, които да не са го отразили и да му налетят сега. Joy

Уин, ако не си хвърлила един поглед на това, към което те насочи rozelin,  ето - https://stupid-dreams.bulgarianforum.net/t6224-topic Преведен е и 9 епизод, но явно още не е качен по платформите.
------------------------------------------------------------------------------------

Не можах да изгледам филма наведнъж, че ме вдигнаха от компа. Довърших си го току-що и съм с много смесени чувства. Три четвърти от филма е леко мудна ученическа история за първата любов. Нито те грабва, нито те кара да я зарежеш. Последната една четвърт преминава в трагична история, която няма как да не те докара до сълзи. Уви, няма го любимият ми край "И заживели щастливо ... ". Поне да бяха изяснили защо и как Главния е починал. Така ми остана адското усещане за нещо недовършено. А аз хич не обичам така.
Утре трябва спешно да си намеря нещо разведряващо, че да ми мине.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 01:38 от profi_1

# 509
  • Русе
Ех, Профи, добре дошла в клуба на "Започнати и недовършени"! Stuck Out Tongue Winking Eye Успокой се поне с това, че има някакъв край, а не всеки сам да си го пише в главата. Rolling Eyes
Със закъснение снощи успях да изгледам "Кажи, че ме обичаш". Както пише Профи, "този филм ще ми остане в паметта". Доволна съм и тръгвам по списъка в тетрадката, докато си чакам текущите.

Общи условия

Активация на акаунт