Дано пак ми попадне видеото където прочетох горното.
Е, независимо от жанра винаги е по- приятно да се гледа когато актьорите имат химия.
На мен Джи ми хареса в Лечетеля.
https://moiatakozmetika.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0
с количеството което поръчах ще проговоря корейски преди да дойде време да я ползвам 

. Застрелян, намушкан, опериран и пак ги размяташе и трошеше по 20-30 наведнъж, като сламки. Мисля, че това му е единственият недостатък на сериала. Всъщност не ми допадна и еднотипността в изразяването на мъжкия каст. Като от калъп извадени, по-голямата част основно иронично се подхилваха. Сякаш няма друга емоция на света. Намирам го за чисто режисьорска немощ. Биваше поне един от скапаняците да може да каже някоя реплика без това досадно подхилване. А де да знам дали не е корейски манталитет. Може и такъв стил на изразяване да имат, когато нещо не е наред или когато са изненадани от нещо, и т.н. Всичко останало обаче е на ниво. Сериалът е майсторски заснет, без пестене на средства. Главната героиня е многопластов образ, отлично изигран от актрисата. Юна също стои много добре в ролята на чисто и невинно младо момиче. От изгледаните напоследък няколко сериала този ще ми остане в паметта трайно.
Успокой се поне с това, че има някакъв край, а не всеки сам да си го пише в главата.