АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • пустинен пъпеш
Jung Il Woo е много хубав в Bossam: Steal the Fate(2021) с тънка брадичка,мустачки и дълга коса.

# 421
Хубава е песничката на Джимин, но ме изненада, че е изцяло на английски.

Уин, или ще налея масло в огъня или ще ти реша проблема кардинално какво да избереш tooth . Ако не си гледала Джентълмените, почвай го.

Бел, преди около седмица охранители на У Сок блокирали входа на летището за известно време, което възмути хората. Ето тук и тук можеш да прочетеш повече, има и видео.

Като изключим Тайланд, които от години бълват БЛ сериали, остналите азиатски страни бяха доста по-обрани в това отношение. Но напоследък виждам, че нещата се променят и при тях, независимо дали на нас ни харесва или не. Не ми попадат в таргета, така че, който и любимец да се врече да играе в такъв сериал, просто няма да го гледам. Все ще се намерят сериали и за динозаври като мен, които предпочитат "старото нормално".

# 422
  • Русе
Благодаря за всички предложения и мнения! Flowers Hibiscus Допълвам списъци и имам избор.
2в1, успя да ме убедиш и "Джентълмените" минават на повторение. Беше спрян, защото колкото ми харесаха мъжете, толкова не ми бяха достатъчни жените. Сигурно настройката ми е била такава...
За БЛ образите - и аз минавам към динозаврите, но ми е ясно защо приемат подобни роли добри артисти: предизвикателство и компромиси по една или друга причина.
Обаче...филмът "Пилот" не попада в тази категория и тръпна в очакване на 31.07...Там очаквам голЯЯЯм майтап. Hands V

# 423
...............
2в1, успя да ме убедиш и "Джентълмените" минават на повторение. Беше спрян, защото колкото ми харесаха мъжете, толкова не ми бяха достатъчни жените. Сигурно настройката ми е била такава...
....................
Е, ти сега гледаш едната от жените като главна и в Лебедът, та може и да преглътнеш недостатъкът. А, и господата компенсират Wink плюс, че има много забавни моменти. Малко да разнообразиш от ученическо-младежката романтика Hands V.

# 424
  • пустинен пъпеш
И аз ще гледам  A Gentleman's Dignity(2012),изглежда забавен точно като за жегите и така ще гледам  и Ким Ха Нул в два различни по вид сериала ,както Рейн в Red Swan(2024) и в Please Come Back, Mister(2016).
А кое е цялото име на Йоги?

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 17:08 от rududu

# 425
Йоги - Yeo Jin Goo

# 426
  • Варненска клюкарка
о.

Бел, преди около седмица охранители на У Сок блокирали входа на летището за известно време, което възмути хората. Ето тук и тук можеш да прочетеш повече, има и видео.

Не ми се отвори вория линк, това май е бившия Туитър....
Аййй, вярно че много са прекалили Сокчовите хора. Смятам че вината е и негова и на агенцията му, която вероятно осигурява тази охрана. Явно затова и летищната охрана се  включи активно онзи ден, че наистина можеше да пострада, най-малкото можеха да го съборят на ескалатора. Не бях виждала на друг актьор да се случва такова нещо, обикновено минават с двама човека, малко шум и светкавиците на медиите, а преди няколко дни наистина имаше опасност да пострада, въпреки над 10-човека и осигурения периметър. Тази новина обяснява и защо хвана ръката на единия от гардовете си, не му трябват още проблеми с летището. Дори Ча с неговите истерясалите фенове успява да мине  с няколко човека без да го закачат.

2в1 тази песен от сериал ли е? Излиза ми с кадри от няколко, та не мога да разбера.

HeeJae (Sung Si Kyung)  Lyrics
https://www.youtube.com/watch?v=Av1yERXdlOM

# 427
Бел, и вторият линк е към koreaboo. Не знам защо не ти се отваря, щом отваряш първия.
Ако говориш за клипа в поста, да, от Х е, бившия туитър. Не знам защо не ти се отваря. Аз нямам регистрация там, но го виждам.
Охранителят свети с някакво фенерче към хората, което било често използвно, за да предотвратят подопечният им да бъде сниман. Но се ползвало предимно на открито и в действителнот е опасно, ако светкавицата попадне директно в очите на човек. А този го ползва вътре в салона, където чакат и други пътници.

Песента пише, че е от филма Scent of Chrysanthemums/Scent of Love (2003).

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 17:54 от 2в1

# 428
  • Варненска клюкарка
Да я запазя

Явно още не мога да си вкарам компа в пътя след ремонта, едно се отваря, друго не, пак сложих Ад блок, може да са блокирала нещо, ще проверя....

Да, прекалили са, това си е от охраната и е неприятно, дано последствията да не са за Сокчо, онзи ден въпреки че доста го притиснаха, непрекъснато се покланяше и изтърпя всичко което беше на летището, а си беше направо страшно.

# 429
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз снощи нищо не гледах, че ММ беше окупирал компа до много късно след полунощ. Но днес ще си продължа с Динята. Преполовила съм го, ще го довърша. А и както вече писах 7 и 8 епизод стана малко по-интересно. Надявам се инерцията да се засилва, а не обратното.

# 430
Аууу, финалът на Тайния инспектор и Джои счупи тъпомера. Финалната серия, макар и с хепиенд беше пълна трагедия. След края дадоха сцени от снимачната площадка т.н. сцени зад кадър, които бяха в пъти по-интересни и забавни от серията. Колкото и да са сладки Тек и ХеЮн като двойка сценаристът и режисьорът не ги "употребиха"  правилно за целите на сериала.

Предпоследната серия на Полицейската академия пък беше много добра според мен и ме накара да осъзная, че сериалът никак не е лош и незаслужено не му давах шанс при предишните излъчвания по сторито.

# 431
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изгълтах 6 парчета Диня, така де, 6 серии от Динята. Оставих си последните две за утре, т.е. за днес, ама по-нататък. Мога да кажа, че след 8 епизод сериалът става по-хубав и по-интересен. И няма тъпчене на едно място, както се случва обикновено към края. Моментът, в който Халиджан пее, без съпровод и с езика на глухонемите, на Юнчуна си заслужава гледането. И гласът му, и песента са много хубави, освен стискащата за гърлото сцена.

# 432
Почвам с кафето
и аз от снощи съм така
като на моя остров
Любима анимация, в къщи с удолствие я гледаме пак и пак
Подарък
Ако Моцарт твореше сега....
Улични лампи Open Mouth
Женски размисли
Любител на бира
Лондонско лято Laughing
😂 Китайцы поют на русском dadada
Къде ги крият аз като летя Sweat Smile
Всичките ги знам
Ето защо НЕ научих шведски
Веднага тръгвам за Корея, вече мога да разговарям с тях
Обичам да пазарувам, но там не стъпвам Joy
да потанцуваме с другите
И аз искам да се повозя на Маруся
Огледалце, огледалце...
да го схрускаш
🎬 : welcome to Waikiki s2
Вчера трябваше да си купя такава шапчица
D АУ ......
<Тя е различна от деня и нощта>
Любител на дорами
Тези хора не са ли чували за гумени бутушки
Taemin at Beer Rock Festival 💎 // Taemin
и да завършим с двама красавци  мога да му правя да се снима и с моя Айро

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 08:45 от Danifin1

# 433
  • Русе
Данифин, Flowers Hibiscus !

# 434
Изгледах 12 серии, в които показаха как с гласуване от цял свят беше създадена момчешка група от 9 члена. Потърсих в ютуб техни песни, за да проследя дали имат успешна кариера 1г. след дебюта и още първата песен, която чух ми допадна със свежо звучене и реших да ви запозная със Zerobaseone
https://youtu.be/vOuUa_BSmXE?si=P1YJODaW4P4WfseH
https://youtu.be/NSg-TRbs4c8?si=2OicI8dLgGxr6afE
https://youtu.be/XLQihMSFETg?si=HMI6zJt0ErwKh_V6
Само че не разбрах защо групата се създава за срок от 2г. и половина и какво ще стане с членовете й след това. Оказва се, че са успешна, добре балансирана група, но пък със срок на годност

Оказа се, че преди да изберат мъжка група е имало такова шоу и за момичета. Обаче там основен водещ се оказа Йогито. И девойките се побъркаха като го видяха. Някой взеха да си смятат годините спрямо неговите. Направо откачиха и се развикаха сякаш мъж не са виждали. Не мога да си представя какво му е коствало на младежа три месеца да е сред толкова момичета. Първоначалната бройка на участничките е 99. Голям майтап. Евала им на корейците. За мен са номер 1 по отношение на оригиналност на реалити форматите.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 19:46 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт