АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Споко, Рори, не търси. Наистина не е нещо важно Hug

# 526
  • Русе
Добавям към списъка:
Първият трейлър на предстоящата историческа екшън мелодрама на TVING „Queen Woo“ вече излезе, потвърдено, че излиза на 29 август!
С участието на Jeon JongSeo, Ji ChangWook, Lee SooHyuk, Jung YooMi и Kim MuYeol.

# 527

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 09:20 от Danifin1

# 528
  • Варненска клюкарка
На мен ми се гледат еднорози, ако може да са динамични и с красиви мъже Joy. Имам идея и за нещо дето не е от еднорозите, ама първо да си домъча Самдалата, та после ще питам, защото не помня заглавието и не съм сигурна кй беше главния..

Марги и аз ще го имам предвид ако ми попадне, ама като знам феновете как слагат всичко което звучи провокативно, а досега не съм срещала скрийн с такива думи....

Това видео, което си сложила е доста дълго, за онагледяване, аз бих сложила онова с обърнатата длан и аха да я докосне, или с 20-на повторения на името и по интервюта, а даже никой не го пита за нея, може и щипването на колежката отзад или каквото беше там, а тя чак подскочи  Joy

Много реклами станаха на Сокчето, новото е NG Bank, коментират от няколко дни и LG, За Clinique писах, още няколко дето са за някакви процедури за лице,  Дискавъри, Прадата...Ако продължава да ги трупа, скоро ще може като Ча да направи самостоятелно цял рекламен блок...Joy

Прада
https://www.youtube.com/shorts/gv58bJIcmEY

# 529
Уки едва го разпознах. Не ги харесвам с тези смешни изкуствени бради, но кой ме пита. Въпреки това ще пробвам сериала. Историята ми се струва интересна и, ако са я направили добре, ме имат като зрител.

Август се очертава изпълнен с много любимци. Дано и сериалите си струват.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:23 от 2в1

# 530
Joy ако не намирате сериалът на български или руски, винаги може да се гледа на македонски

# 531
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз снощи на случаен принцип реших да изгледам филм, любовна история. И нацелих някакъв много кратък, 35 минути, стар филм с батко Рейн и Ха Джи Уон. Викам си супер, и времетраене и артисти ме устройват. Оказа се някакво алтернативно кино, от тези, дето в тях няма много реплики и ги правят разни независими продуценти. Краят - ужасен, естествено. Него го утрепаха заради Нея. Тя си остана самотно да го чака на летището/гарата, т.е. не разбра, че той в това време лежи намушкан в тоалетната на същото летище/гара. Но пък в началото бе забавно как той се залепи за нея и се самонастани в жилището ѝ. Освен това филмът е изцяло озвучен с негови песни. Не мога да дам възторжени отзиви за нещо толкова смахнато. Но пък и не съжалявам, че го изгледах. Просто беше нещо съвсем различно от обичайните неща, които гледам. При това достатъчно кратко, че да няма за кога да го затворя с мишката.

# 532
Joy ако не намирате сериалът на български или руски, винаги може да се гледа на македонски
JoyJoyJoy Ти ме Не бих си го причинила "ово нещо ,зашто не можам да разберам ниту еден збор од тој дијалект" JoySweat SmileSatisfied
Скрит текст:
То даже преводачите не могат да напишат правилен превод от български на македонски. Как ,по дяволите ще бъдат преведени правилно серии от драма?!?!?! Въобще не мога да си го представя!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 15:37 от Danifin1

# 533
Феновете всичко отбелязват - вчера са се навършили пет години от излизането на снимките от четенето на сценария на ЛПВТ.
Много са ми сладки Бинчо и Сончето Heart

# 534
  • Русе
Вярно, Марги, много са сладки! И 4-та! "Дан" е толкова различна, когато е усмихната, не можеш да я познаеш. А къде изчезна другия младеж?

# 535
Другия младеж мисля, че е партньорът на балеринката в Господин Кралица, не съм съвсем сигурна обаче, че не го догледах.
За Дан си права, усмивката отива на всеки...

# 536
  • пак на Рив Гош
Август се очертава изпълнен с много любимци. Дано и сериалите си струват.
Ако префразираме любимия ми тост от "Кавказка пленница" - "да пием за това, че качеството на сериалите през август да съвпада с очакванията ни към тях" Grinning

Joy Joy Joy

# 537
  • Варненска клюкарка
Марги другия май го помня от Кучето и вълка, ама и яз не съм сигурна, че с тези еднакви прически на повечето мъже се случва да греша... На мен и той ми хареса в ЛПВТ.

Само тези кадри са ми останали, помня как се смях тук.

Джуно за Базар
https://www.youtube.com/shorts/XKlJ6s5dmzU

Сокчо с Клиник
https://www.youtube.com/shorts/6R_B5QnD5sQ

оцеляване на косъм #Shocked
https://www.youtube.com/shorts/7G1AGtnir2k

# 538
Приключих с Червения лебед. Познах абсолютно точно, кой е кукловода.  Определено ми хареса дорамата, заслужаваше си гледането. От мен 9,5 .

# 539
  • Русе
Приключих с Червения лебед. Познах абсолютно точно, кой е кукловода.  Определено ми хареса дорамата, заслужаваше си гледането. От мен 9,5 .
Ти май ми надничаш в тетрадката? Joy Точно толкова сложих и аз!

Общи условия

Активация на акаунт