Отговори
# 75
Афито наистина е най-красива! 🤍🧿

https://x.com/turkcats?s=21&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 23:00 от BELL-

# 76
  • София
Мерт си промени профилната снимка

# 77
Най-добрата профилна снимка, която можеше да сложи!! 😂🖤

# 78
Здравейте, момичета !❤️

Честит рожден ден, Ив! 🌷❤️🌹С пожелание да здраве, късмет, успех, много щастливи дни и сбъднати мечти! Весел празник и наздраве!

Flowers HibiscusАфра и героините , които пресъздава.

Аз не съм я гледала в друга роля , но определено съм впечатлена от нейния талант и начина,  по който ни представи Сейран....Младо , красиво, смело и борбено момиче , което не се страхуваше да се изправи и понесе наказанието си от жестокия си баща ; да каже истината в очите на властния Халис ага , както и да се справя с разглезеното богато момче , което стана нейн съпруг....И така заедно с Ферит започнаха да пишат своята житейска история - и сълзи , и смях, и  забавление, и драма , и болка и изневяра, и мъчение , и болести.... Заедно порастнаха, научиха много неща и тайни за живота , за семействата си, за миналото , но откриха и Любовта, прошката , разбирането и приемането, подкрепяха се взаимно...

Flowers Hibiscus "Да чакаш боли. Да забравиш също боли.Но да не можеш да вземеш решение е най-тежкото страдание...."
Суна , Абидин и Кая....

Всеки от тях тримата -страда , измъчва се , мечтае, разочарова се , надява се....Ще видим в 3 сезон Суна ще се научи ли да се бори за Любовта и щастието си...Макар да са сестри със Сейран имат доста различия ...Суна е по-страхлива , бързо я обзема паника , не можа да вземе решение по отношение на Абидин , който я обичаше , да го хване смело за ръка и да бъдат заедно , а може би той според нея да не е достоен , един бодигард, отговарящ за охраната, но не е заможен , богат, няма дори дом...Какво ли би станало, ако Абидин се окаже Корхан ?
 ...Бракът и с Кая беше просто взаимно изгодна сделка..Доста пренебрежително и студено се държа Суна със съпруга и Кая въпреки че той и изневери,  направи и компромиси и започна даже да я ревнува от Сафет...За съжаление видяхме и една друга Суна - завиждаше на сестра си Сейран, хвърли око на съпруга и , целуна го, тръгна на врачка , която я манипулираше ,внушаваше , объркваше под наставленията на Ифакат, стана надменна , горда , държеше се като господарка в имението , с Абидин също се държа пренебрежително....чак  в последните епизоди започна да връща " фабричните си настройки " , да подкрепя сестра си , да бъде по-човечна....Предстои да видим какъв ще е избора на Суна и как ще продължи живота си...

Flowers HibiscusДоста сюжетни линии могат  да се развият, както и много житейски истории да се изяснят , да се разкажат. Ще видим наесен какво са ни подготвили.
Екранният Кязъм "ага" също разпуска с дъщерите си в реала...Той е грижовен и забавен за разлика от екранния си герой ,който се държеше жестоко   с
дъщерите си  Суна и Сейран- биеше ги, нараняваше ги, обиждаше ги, психически ги тормозеше, не зачиташе мнението им, мечтите им, за него те бяха разменни монети за собствените му нужди, прищявки, желания....В малко случаи защитаваше дъщерите си , когато му изнасяше, имаше нов план или пък те бяха вече омъжени....
Дано в 3-ти  сезон видим един различен Кязъм внимателен и грижовен с внуците си....
Между другото актьорът се справя изключително добре с ролята си.А доколкото виждам на снимките от почивката с  истинските му дъщери, ми изглежда по-различен, по-млад...Явно и гримьорите на сериала си вършат добре работата.

Flowers HibiscusМиналото и бъдещето ...Дядо и внук..

В сериала ни разказаха за една семейна родова история. Много често в живота се случва, че за грешките на едно поколение плаща следващото, като кармична разплата и дълг.И тук за греховете на Халис и Хатуч трябва да плащат Ферит и Сейран, вместо да градят своя живот , да се наслаждават на любовта си , да отглеждат децата си , те се сблъскаха със сенки от тъмното минало в рода си, за неща , които не са знаели и нямат никаква вина....Но обстоятелствата  принудиха  Ферит и Сейран да намерят сили, да се защитават и подкрепят взаимно , да се обичат въпреки трудностите  , да научат какво е семейство и как да го градят заедно..

" Всичко винаги завършва добре.Ако завършва   зле значи това още не е краят ! "
Паулу Коелю

Лека нощ !

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 07:30 от akvamarin007

# 79
Весел Празник,Ив! Здрава и много щастлива бъди!  Flowers Rose

# 80
Добро утро! 🫶

🧿🤍🧿🤍🧿

# 81
Добро утро и честита нова тема.
Еньовден е! Вълшебен ден, в който се сбъдват добрите пожелания и мисли.
Бъдете здрави, усмихнати и днес не перете, а починете Sweat Smile

# 82
Здравейте момичета!
Реших, че и поддържаната фигура на Таро трябва да има своето място в женската ни тема Grinning

И, той ни е хубавец Smirk
Бях на тръни, че ще прочетем за напускането му в края на сезона. Радвам се, че не се случи.
Истината е, че извън СейФер, драмата около Суна, Кая и Абидин е най- интригуваща. Едно от многото неща, които ми се искат за новия сезон Grinning е да й отделят необходимото внимание и време. Не само, когато сценарият го изисква, а през другото време да се чудим какво става. Да развият правилно тази част от историята, та когато Суна направи своят избор да бъде правилно разбрана, както от Кая и Абидин, така и от нас Smirk
За целта, първо трябва да обработят правилно Суна с помощта на психоложката, която ще я провокира да започне да живее пълноценно и да спре да оцелява ден за ден.
Както казах, едно от нещата които ми се иска за новия сезон Smirk

Пожелавам ви прохладен ден Simple Smile

# 83
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам,дами

# 84
Привет, момичета!🌷Честит Еньовден!🌻🍀🌷
Слагам колаж и с ролите на Мерт!❤️🧿

# 85
Juliya. Благодаря ти за хубавите снимки. Каква късметлийка е Суна само, истински обичана от двама прекрасни мъже. Това е една от най-интересните теми за мен. Все още не намирам отговор за себе си от кой отбор съм. Но при мисълта,че ще сме без Кая на есен косите ми настръхват.

# 86
Афито е качила няколко снимки цибалаб от Испания. Интересно, кой ли я снима Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/p/C8mVKUpMomy/?igsh=ZTNmdmRyaGFxeXhm

# 87
# 88
Прелестна ❤️🧿

# 89
Красива, много красива! 🤍🧿 И Рамо, бързо, бързо се разписа! 🤍🧿

🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 16:15 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт