Отговори
# 720
енге-снаха в семейството
хала -леля- сестра на майката
тейзе-леля -сестра на бащата-----Дано не греша .....жегаааааа.....не прощава !!!!

# 721
Благодаря за инфото. Simple Smile
Филмът май ще е тежък. Млад човек несправедливо обвинен и тикнат в зандана. Но пък поле за изява на актьорското майсторство на Мерт. Сигурна съм, че ще направи силен, многопластов образ.

# 722
  • Яко в Матрицата...
енге-снаха в семейството
хала -леля- сестра на майката
тейзе-леля -сестра на бащата-----Дано не греша .....жегаааааа.....не прощава !!!!
Софиии Joy

Hala - сестра на бащата или някоя леля от страна на бащата, все пак на Хатуч ѝ викат hala... Joy
Teyze - сестра на майката или някоя леля от страна на майката.

Много се въодушевиха солотата на Мерт... Ама не е лошо да гледат фактите, а не желанията си. Нейсе, шоуто продължава Wink

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:19 от Reni 🧿

# 723
Рени, точно! 🤘Да, да много им се иска, ама нямааа! 🤣🤣🤣🤣

# 724
Kocalarını takipten çıktıktan sonra kızlar (Момичетата, след като престанат да следват съпрузите си) Grinning

https://x.com/hadidcimm/status/1816150750306660861

Сладурани Wear Crown хахахаха

Рени, викаш, надигнаха обнадеждено глави Joy

Мистери, Рамо да не пипа дъмповете от Лисабон и Марбея, както и последния си откровен пост, другите не са много важни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
Златно момче и Рибарче един и същ сериал ли са?

# 726
Рамо!👑

Ей т’ва много ми хареса! 🤘🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:36 от BELL-

# 727
  • София

Да Simple Smile

Мистери, Рамо да не пипа дъмповете от Лисабон и Марбея, както и последния си откровен пост, другите не са много важни Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз това казвам, малко ме е яд за лайковете, ама явно нещо не си е харесал днес на тези снимки Joy Веднага навързаха, че ги показали в репортажа Joy

Правя нова тема, тази трябва да се изпише Stuck Out Tongue Winking Eye

# 728
Kocalarını takipten çıktıktan sonra kızlar (Момичетата, след като престанат да следват съпрузите си) Grinning

Хаха, топ. И Еда отследваше съпруга си 5-6 пъти, но сега са женени и имат бебе.
В тт постоянно пускат отговора на Еда защо го е правила, и тя казва, за да не ви е скучно на вас журналистите. Така си е, Акифчо умира от скука с другите скучни двойки. Той обича екшън.

Между другото, ще има още едно интервю, този път от Онур. Направено е преди 2 дни в Истанбул, но и в него няма нищо страшно. Онур каза, че ще го пусне в събота. Да видим дали ме е излъгал.

# 729
Да, един и същ. бТВ винаги слагат произволни имена, а не буквален превод, нещо което им се струва подходящо за нашия пазар. То и Рибарче не е буквален превод, а най-вероятно идва от птицата в началните надписи.
Преводът май е Женкарят от вилата или нещо такова.

# 730
По принцип не само е така в България,онзи ден Рени пак даде пример . Просто е авторски права, не за друго . В Аржентина ли къде беше, не помня сериала "Присъда" се казва "семейни тайни" .

# 731
Тино, Онур дори да е хванал Рамо, на него пък хич нищо няма да каже.
Ами да не развалям въодушевлението на Рамовите соло-та, но е ясно като бял ден, че щом се видят, ще се сдобрят децата. И двамата се обичат силно и страстно, прехвърчат искри в момента заради дългото отсъствие на Афра и някои други субективни фактори, но ще се оправят.

# 732
  • Яко в Матрицата...
Между другото, ще има още едно интервю, този път от Онур. Направено е преди 2 дни в Истанбул, но и в него няма нищо страшно. Онур каза, че ще го пусне в събота. Да видим дали ме е излъгал.
Да не би да си пишеш с тази отрепка? Чудно... Един от най-злобните репортери евър 🤮, който цяла есен преследваше Мерт🤮, за да го злепостави🤮. Спа пред вратата му🤮. Ейваллах!🤦

Сериалът се разпространява в чужбина под името "Golden Boy", продуцентите така са решили. Нашите са превели това заглавие.

Няма как да сложиш произволно име при превод на сериал, филм или книга. Не пишете такива неща... Преводачите може да не са перфектни, не винаги да намират най-точния еквивалент, но са професионалисти и не заслужават такова пренебрежително отношение, каквото цари в този подфорум с романтичните сериали.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:53 от Reni 🧿

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт