Дерматолог в Плевен или София за дете на 5 години

• 216
  • 2
  •   1
Отговори
  • England
Здравейте! Търся дерматолог за дете на 5 години. Като цяло Плевен или София са ни опциите. Касае се за обрив който почна от задната част на бедрото. Водих я при местен лекар, който изписа тридерм. Подобрение нямаше след една седмица мазане. Заведох я пак, смени го с друг на чието опътване пишеше, че се предписва за атопичен дермат. Детето никога не е страдало от него. Днес обрива вече е слязал до сгънката на коляното й. Сърби я, чеше се, аз мажа а то се разпростира! Моля за препоръка! Благодаря Ви 🌸

# 1
В поликлиниката в жк Гоце Делчев, София има кожен диспансер.
https://derma-sofia.org/wordpress/

Препоръка не мога да дам, но може да им звъннете по телефона.
Преди работеха със "зелени направления", но съм ходила доста отдавна, повече от 10 г., сега може да е различно.

ПС: Лекарят, който много го препоръчват там, на мен не ми допадна нито като отношение, нито като лечение.

# 2
Препоръчвам д-р Деница Желева в поликлиника България. Работи и с направления (но самото здравно заведение има солена такса като си с направление) и с платен прием.
Водим детето там откакто стана на 2 месеца, аз и мъжа ми също сме ѝ пациенти. За платен прием може да се запише час и през супердок, с направление само чрез телефонната централа на поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт