🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 15

• 13 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! Coffee
Тази сутрин навсякъде е усмихнатата и щастлива Серенай!

Тук е с майката на Мерт Демир

Нека е щастлива! Аз много и се радвам!
Този път е подкъсила косата си за снимките на втория сезон на "Kim geldi Kim geçti ",в първия сезон играеше с перука.
От мен снимки от вечерната разходка по плажа

Днес предлагам да си припомним забавни моменти от "Gaddar ".Wink

# 16
Добро утро! Coffee

В дневния ред на Турция Серенай е 7-ма, Чачо 10-ти

Много се радвам за Серка...личи й колко е щастлива!
Нека този път наистина намери щастието и в личния си живот,
защото е ясно, че има супер успешна актьорска кариера.
От сърце й го желая!

# 17
Здравейте!

Да продължа и в новата тема с въпроса за деня.
Днес фото загадката е...

# 18
Цвети, нямам шанс да я позная... виждам само едно красиво тяло!

# 19
Вие не сте ме виждали, затова ще кажа че съм аз. Е, то няма шанс това да е моето тяло, но и вие няма как да знаете.
Дай жокер. Парче от крак, татуировка, само уста/нос. Нещо.

# 20
Вие не сте ме виждали, затова ще кажа че съм аз. Е, то няма шанс това да е моето тяло, но и вие няма как да знаете.
Дай жокер. Парче от крак, татуировка, само уста/нос. Нещо.
Това ми хареса!
Как не се сетих, първа да кажа, че съм аз!
И на младини не съм изглеждала така...мхм, мечтиии!
Цвети давай жокер, че ми е много чудно коя ще да е.
Единственото сигурно е, че е жена!
Нези, ако е на линия, да казва и Цвети да пуска жокера

# 21
Добро утро.
Мисля, че на снимката е Бусе.
Исках да ви попитам нещо относно краая на Див мед. Смятате ли,че  Баръш постъпи правилно, като пожертва себе си за да не нарани близките си хора?  Имаше ли право Фюсун да разбере истината? Редно ли е да скриеш подобно нещо и да  спестиш на другия истината? Да му отнемеш  правото на избор и възможнжстта да взимате заедно решения, да се борите зеадно с болестта?  Вие бихте ли постъпили така?

ПС. Исках да ви попитам няколко неща Sweat Smile

# 22
И аз мисля,че е Бусе. Hands V
Колкото до въпроса на Нинчето, аз не мисля, че той постъпи правилно.
Лиши я от правото и на избор.
Аз не обичам да ме поставят пред свършен факт.
А и смятам, че никой няма право да отнема живота си.
А когато двама души се обичат толкова много, могат да посрещнат заедно много неща и да ги преодолеят.

# 23
Добро утро.
Мисля, че на снимката е Бусе.
Исках да ви попитам нещо относно краая на Див мед. Смятате ли,че  Баръш постъпи правилно, като пожертва себе си за да не нарани близките си хора?  Имаше ли право Фюсун да разбере истината? Редно ли е да скриеш подобно нещо и да  спестиш на другия истината? Да му отнемеш  правото на избор и възможнжстта да взимате заедно решения, да се борите зеадно с болестта?  Вие бихте ли постъпили така?

ПС. Исках да ви попитам няколко неща Sweat Smile

Аз мисля, че не постъпи правилно. Това не е нелечимо заболяване. Един метод не е подействал и вече край. Мисля, че ако беше споделил имаше шанс. И също мисля, че това я разстрои още повече, а уж точно обратното целеше той.
Това беше и причината да не мога да заобичам филма първия път. Сега просто се насладих на играта.

# 24
Нинче, трудно може да се отговори еднозначно на този въпрос.
Моето лично мнение е, че Фюсун трябваше да знае. Така имаше повече шанс да се справят, първо защото са двама и щеше да се лекуа и второ, защото тя много го обичаше и не заслужаваше той да я лиши така от любовта й, защото така повече я нарани.
Но при така стеклите се ситуации, просто я освободи от себе си, за да не я нарани.

Бусе ли?...ха ха!
Може и тя да е

# 25
Нина, Нези днес вие сте победителите.
Да, това е Бусе Мерал.

Време е за наградите

А това бе снимката джокер, която не успях да пусна.

# 26
Благодаря за отговорите. И аз доколкото разбрах заболяването не беше нелечимо. Имам доста приятели мотористи, които карат бързо и приятелките им изпадат в подобни ситуации.
Като цяло мога да разбера и уважа избора му, но решението му не беше достатъчно добре защитено, представено като улица без изход. Не е егоистично решение в никакъв случай, но раната и травмата която отври в душата на Фюсюн и близките му е огромна, и непреодолима. Да забравят и продължават напред тези момичета, но болката от случилото се   е опустошителна и вечна. Седи там и при нова връзка се чудиш, сега дали няма отново  да се случи тази трагедия. Защото да преживееш самоубиство на най-близкия ти, не е като, една изневяра например.
Любовта им беше много красива и отдадена, щеше да е по-хубаво ако й беше признал и бяха говорили.

# 27
Има и една друга страна на въпроса кой е трябвало да знае. Жаки, първо така го прочетох, но май не това имаш предвид. Тя трябваше да знае какво изпитва човекът до нея. Когато си толкова влюбен в някого ти виждаш и най малката промяна в настроението. А тя просто реши, че той си има друга. Мисля, че при тях нещата се случиха твърде бързо и някак насила. Мисля, че той бе по-влюбен и се грижеше за нея, а тя не се погрижи за него. Не я обвинявам. Но имаше признаци, а тя избра да не ги вижда.

# 28
Гери, да за мен Фюсун трябваше да знае, за да се борят заедно.
Защото в случая и двамата загубиха.
Единствено за правилно, решението му го приемам само, след стеклата се ситуация, че той скри и нямаше намерение да й казва и можеше да я убие нея.

# 29
Здравейте момичета,  Simple Smile
Аз не успявам никога със загадките на Цвети, макар, че Али Аксьоз го следвам хич не ми заприлича на него, днес Бусе , реших че е Хазарче,...абе,... Нямам набито око явно...но Гери ми хареса , Simple Smile ✌️

Нинка, и аз мисля, че трябваше да сподели или да  се усети Фюсун, края определено можеше да бъде друг, ...

Общи условия

Активация на акаунт