🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 15

• 13 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Нези, Мустафа има 6 сериала и 3 филма.

О,не знаех! Божеее,той има по-богата филмова кариера от Чаатай! Astonished
Аз съм на 5 епизод на "Шахмаран"

# 721
Ооо, напредваш... браво!
После ще си кажеш мнението.
Визията на Серенайка е много готина.

Мустафа е и актьор и певец.

# 722
А да попитам този Чачо любител на сериала Приятели, защо не сте ми го показали.
Аз си го намерих въпреки, че го криете

# 723
Не съм гледала Шахмаран, но визията на Серенай е супер Simple Smile
Не само талантлива, харизматична но и много красива ...няма да пропусна дългите крака 🤩

# 724
Инеса е допълнила информацията за този проект, но колко е вярно не знам.

🔥💣 Журналистът Мете Алп съобщи, че продуцентът на Medyapim Фатих Аксой е предложил на Чагатай Улусой да изиграе главната роля в сериала „Подземен свят“ (Yeraltı), който той подготвя в сътрудничество със сценариста Бахадър Йозденер, работил преди товасериали като „Лудо сърце“, „Долината на вълците“, „Мафията не може да управлява света“. Сега той също пише сценария за сериала „Безгранична любов“ за същия Аксой.

Друг сценарист на проекта, Сонер Ялчин, е известен писател, който е бил консултант на легендарния сериал „Долината на вълците“. Може би легендарният Раджи Шашмаз, който беше главният сценарист на телевизионните сериали „Долината на вълците“ и „Мафията не може да управлява света“, ще се присъедини към сценаристния екип.

Сюжетът се съсредоточава върху истинска конфронтация между балкански и сръбски мафиотски групировки, превърнали град Башакшехир в кърваво бойно поле. Първоначално сериалът беше планиран да бъде пуснат в цифровата платформа Netflix, но телевизионните канали ATV и NOW предложиха на продуцента условия, които той очевидно не може да откаже. Все още не е известно кой телевизионен канал ще приеме проекта.

Продуцентът е в преговори и с Октай Кайнарджа и Озан Акбаба за участие в сериала. Главната женска роля беше предложена на Есра Билгич.

# 725
А да попитам този Чачо любител на сериала Приятели, защо не сте ми го показали.
Аз си го намерих въпреки, че го криете

Цвети,
Семките, скейборда виждала ли си....
Да разровя архивите,  ако не си Simple Smile

# 726
О,Цвети, не знаех,че не си го виждала.
Тъкмо имах идея да обявя ден за търсене неизвестни снимки на Чаатай.
Но ще е в следващата тема.Wink

# 727
# 728
Нани, скейборда мисля че съм го виждала, но семките нямам и идея за какво иде реч.

# 729
"Полет на птици" беше една от най-приятните творби, които съм правила. Играх всяка секунда от героя на Гюлиз с голямо забавление, искайки никога да не свършва. Никога не мога да забравя чувството: „Иска ми се никога да не свършва“.
Шифанур Гюл, успешната актриса от сериалите "Полет на птици" и "Терзи", е на юлската корица на MAG! 🤍

# 730
Нани, скейборда мисля че съм го виждала, но семките нямам и идея за какво иде реч.
Ще я потърся после и ще ти я покажа Simple Smile

# 731
На още едно място я намирам тази информация
Дали този път няма да излезе нещо вярно
Говори се, че е направено предложение до #EsraBilgiç и #Çağatay Ulusoy за новия сериал " #YerAltı " по сценарий на #BahadırÖzdener . Говори се, че #OktayKaynarca и #OzanAkbaba също ще бъдат замесени. Все още не е известно кой телевизионен канал ще приеме проекта. (чрез: Mete Alp & Dizi.omers)💥

# 732
# 733
Оо, Нани супер са

Вече започнаха да ги съединиват

# 734
Благодаря, Нани. Тази със семките не съм я виждала изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт