Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 825
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Напоследък получих няколко неща, които на картинка бяха хубави, а на живо пълен ужас, затова се въздържах от последното намаление. Вчера обаче ми пристигна едно сако, което също мислех, че ще върна, а се оказа добро попадение. В сайта даже част от снимките му са много грозни и цветът изглежда по-блед, само тази се доближава до реалността:

Хубаво е, плътно, но не супер дебело и тежко. За хладно време ще ми е идеално, а цветът е много свеж.

Друго добро попадение е тази ежедневна рокля, която взех за дъщеря ми от физически магазин:

Цветът е жесток, наситено тъмно лилаво, материята е много приятна на допир. Отново са много грозни снимките, на които е облечена - някак виси, а в действителност няма такова нещо, до ханша (включително) е плътно по тялото.

Сега ми висят в кошницата едни поли, но след последните онлайн покупки (с изключение на сакото), първо ще ги търся да ги видя на живо. Ако някой ги има, ще съм благодарна да сподели мнение. Интересува ме дали са много къси, материята приятна ли е на допир и лепят ли се много по чорапогащника:

# 691
  • Бургас
Няколко отзива. тази риза взех за дъщеря ми хс, но е сташно широка с дълги ръкави, не става за носене и я върнах.
тази в С стои много добре на дъщеря ми и не е къса за 165см
жилетката и като материя и като модел не ми хареса и много грозно се отваряше отпред и ми беше къса. тази пак ми късее в Л размер, но стои много по добре и материята е по добра.
тази блузка в Л р-р е от среахотна материя мека и приятна на кожата, но защо не ги правят 5см по дълги. Имам по голям бюст и съответно се вдига много и не ми е конфортно на годините да ми се вижда пъпа Joy
М р-р,  тази риза е с хубав принт, материята е твърда, но тънка може би ще омекне след пране. Нещо обаче и се чудя с тия набори при втатната извивка на гърба все едно съм гърбава, нещо се надига. Ще я изпера и ако не улегне ще я върна Confused

# 692
Здравейте, ще връщам нещо, което струва 25 лв. С последната поръчка станах Плюс ниво и имам 410 точки. Ще ми вземат ли 25 от точките и съответно да изпадна от Плюс нивото? И дали в този случай ще трябва да плащам обратната доставка?

# 693
Здравейте, ще връщам нещо, което струва 25 лв. С последната поръчка станах Плюс ниво и имам 410 точки. Ще ми вземат ли 25 от точките и съответно да изпадна от Плюс нивото? И дали в този случай ще трябва да плащам обратната доставка?

Да ще вземат от точките, но това ще стане след като е върната пратката.

# 694
Благодаря. Значи ще поръчам нещо, за да не губя после безплатната доставка. Blush

# 695
Днес си получих голямата пратка, отново ми прави впечатление, че няма и спомен от предишните уголемени дрехи .
Поръчах памучните гащи в двата варианта, и двата са с ръб отзад, но тези с тясната дантела изглеждат по- удобни. От момичешкото потници за ръст 170 преди ми бяха лато рокли, сега са на косъм да са тесни и къси. Чорапите и бейсик тениските са ОК, а блузата не ми допадна и ще върна.

# 696
  • Пазарджик
Има намаление до 60% за лоялни клиенти.

# 697
  • Пловдив
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1194323002.html
Някой да я има?
Мн.ли е уголемена?

# 698
Мале, ужас.... разорение.....

На пръв импулс се прицелих в гащеризоните, винаги са ненужно скъпи навсякъде, ползвам ги от новородени - удобни за намятане и излизане. Почнах с по следваща година, не, че чакам еврото....

От днешното детско зелените кецове с Мики маус са намалени доста, вече ги обуваха децата, цвета е пастелно зелено на живо

От полученото днес не съм гледала още гащи, потници...
какво да им гледам 146лв...
 Водоотблъскващ гащеризон с кучета на живо е по-тъмно бежово, смес между бежово и сиво - хубав цвят, типичното подсилване на седалище и от колената надолу  с по - здрава материя в същия принт, леко по-светло, ластик на кръста, полар вътре. Отговарят на размер и като цена/качество са си супер за 135лв двата броя на калпазанчетата

Видях, че пуловер за мен в любими е намален, викам си - не ти трябва, сега защо ти е....

# 699
  • Варна
Следя тази блуза от седмица и повече. Няма размери никакви и сега - намалена?!?
Защо има намаление като няма никакви размери? Поне някоя друга разцветка да намалят 😟

# 700
  • София
Благодаря,
Изглежда супер, пуснах една М, ще видим,
но аз по принцип съм между М и L.
От предишното намаление чакам 3 поръчки и сега цените са надолу,
но като сметнах 10 лв е разликата, не си заслужава гимнастиката.

# 701
Къде гледате намалените неща, че нещо не излизат при мен.

# 702

От банера. Може да провериш и списъка си с любими.

# 703
Има банер.

# 704
На банера долу ми пише влез или присъедини се, а аз съм си логната.
Както и да е..нещо е бъг вероятно, не ми излизат раздели мъже, жени, деца и т.н.
В любими пък нищо нямам намалено.

Аз банера го виждам, Деси.  Друго питах.

Общи условия

Активация на акаунт