Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво е мнението за епидуралната анестезия по време на раждане?
Какво е мнението за ангажирането на личен гинеколог по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия по време на раждане?
Мненията за епидуралната анестезия по време на раждане са разнообразни. Някои жени я намират за полезна, тъй като облекчава болката и позволява по-спокойно раждане. Други не изпитват главоболие след нея и са доволни от опита си. Въпреки това, някои жени смятат, че епидурал може да ускори разкритието и да облекчи болката, но също така може да причини главоболие след раждането. Важно е да се консултират с вашия лекар и да вземете предвид индивидуалните си нужди и предпочитания.
-
Какво е мнението за ангажирането на личен гинеколог по време на раждането?
Мнението за ангажиране на личен гинеколог по време на раждането варира. Някои смятат, че е важно да имат доверен лекар, особено ако той практикува в болницата, където планират да раждат. Други смятат, че ако всичко е нормално, не е необходимо ангажиране на личен гинеколог и болничният екип може да се справи с грижи по време на раждането. Препоръчително е да обсъдите това с вашия лекар и да вземете предвид вашите индивидуални нужди и предпочитания.
-
Какви са мненията за болниците в Милано и околните градове за раждане?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?

.Само знам,4е от джоба ми излизат годишно по 70 000 евро за данъци и не знам къде отиват или в кой джоб влизат.А за обикновенния работник да не говорим,4е трябва да прави салти мортали за да изкара до края на месеца. 
за съжаление тези, които трябва да плаЩат най со4ните данъци ( в това 4исло пръв е Берлусконата
; аз съм по малка и незнам
)

) и после техни хора агитираха родилките да не кърмят. Резултат : тези жени излизаха от болница без кърма, но нямайки пари за постоянна то4на доза мляко, го разреждаха неимоверно, което водеШе в леките слу4аи до ентерити и други стомаШни инфекции, а в тежките до смърт. Напомням само, 4е там питейната вода е за преваряване, но не вси4ки следват тази процедура, съответно...