Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 743
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 255
Представяте ли си, всички тук да чакаме, че някой от темата ще рефрешва ,а  всъщност никой да не проверява и да проспим резултатите LaughingLaughingLaughing
Не бойте се, сестрици!
Заредила съм цистерната венозно и показалецът на дясната ми ръчичка е на инфоприем.
С лявата ръчичка пия кафе. 😂
Още няма нищо.

Хахаххаа, така не съм се смяла отдавна, представих си ви Simple Smile))

На всички успех!

# 256
Честита да е рожденичката! Да жива и здрава!
Стискам палци за младежа, който е на повишаване и на госпожицата, която ще оперират. Бързо възстановяване!
И аз рефрешвам но плажа и повече на вас разчитам. И бира няма - не са се събудили още гърците.... Нощес и точки сънувах, но няма да ги споделя, че по БЕЛ беше драма Grinning Хайде успех на всички днес и поне 10% по-високи точки от очакваните на всички.

# 257
  • София
Честит 1-ви юли на всички! Дано е късметлийски! Flowers Four Leaf Clover

Малечка, бързо възстановяване на девойката!

Поли, честита рожденичка! Да е здрава, да попадне в най-желаното училище и да си намери прекрасни приятели!

jenap, стискам палци на младежа!

# 258
Нямам съмнения, че точките ще излязат първо в бг-мамма. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
Някоя връзка в МОН да извадите? На лично ще му пратя данни на детето

# 260
Нямам съмнения, че точките ще излязат първо в бг-мамма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Недей сега и ти така, ще тръгне журналистическо разследване откъде накъде знаем първи Grinning

# 261
Стиснати палчета за всички,на които днес им предстои нещо, освен чакането на резултати.
Честит рожден ден на празнуващите! Много здраве и доволни усмивки след като си видят точките!

Аз имам забрана-наборката трябвало да си види първо резултатите, после ние🤣🤣🤣. Станала е в 8ч и дебне!
Та, следя Вас, да знаете, вестоносците ще сте вие, надявам се да е и днес.

Наздраве за наборчетата!

# 262
Морските да не се излагате само с по 1 бира. Представете си, че може да сте на работното място и да се мъчите да се съредоточите докато следите форума и рефрешвате.
Бирзо за бира - заради нас!
Ха видях си грешката ама "Бирзо за бира" си звучи добре - грешката е вярна.

# 263
Присъединих се към вайбър канала и целият съспенс се изпари.

Днес няма ли изпит по рисуване?
Честито на рожденичката! Прекрасен празник й пожелавам!
Малечка, всичко ще бъде наред!

Етомира, само днес няма Simple Smile
Утре и в сряда са.

# 264
  • София
Бе, каква бира? Джин с тоник няма ли?

# 265
  • София
Да, определено на работното място е много по-неприятно. Имам много работа и се опитвам да се съсредоточа, а не мога.
Моят се мъчи в момента на изпита. Като свърши, баща му го чака на нисък старт и ще догонват лагерниците някъде по пътя, защото тръгнаха сутринта без него. Все пак ще успее да се включи и в лагера.
Стиснати палци и от мен на моето дете и на всички останали, които тази години се пържиха на бавен огън.
Най-доброто предстои!

# 266
И аз съм в отбора на рефрешващите.
Не знам защо съм толкоз напрегната, място не мога да си намеря.
Късмет на всички!

# 267
Офф и аз снощи точки сънувах, ама няма да казвам....
На работа съм, и  да взема да работя, че да минава времето и да не щракам нон стоп тук и в инфото. Хаха
Да излизат по-бързо тия точки, чеще взема да си отметна всичката работа до петък..

# 268
  • София
Tisisat,  благодаря! Помня аз, че са в началото на седмицата...

И аз щях да питам каква е тази бира....
Чакайте да ви кажа да се посмеете... миналата седмица отиваме с наборката на пазара, аз виждам едни чудесни връзки мента и купувам две без да се замисля. След малко тя попита какво ще я правя тази мента и аз, не че исках, отидох и купих джин. Да има за ментата....

# 269
И аз съм от отбора джин-тоник, ама точно днес не мога, защото имаме събитие довечера и ще трябва да запазя капацитет за вечерта Simple Smile Та ще карам на кафенца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт