Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 644
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, много се радвам, че ви има и не съм единствената луда днес.
От снощи съм много напрегната и му викам на ММ "Ти акъл имаш ли, че да ме дразниш в момента?", а той "Не знам какво да правя, преди малко ми се скара, че съм кихнал".
А наборката още не се е обадила нито веднъж да пита има ли резултати. Сигурно и нея я е страх да ме чуе.

# 346
Моя хубостник ми забрани да му гледам резултатите без него и същевременно захвана с приятелите си нанякъде. Ще го обезкостя направо... След малко си сипвам и аз, наздраве!

# 347
Момичета, много се радвам, че ви има и не съм единствената луда днес.
От снощи съм много напрегната и му викам на ММ "Ти акъл имаш ли, че да ме дразниш в момента?", а той "Не знам какво да правя, преди малко ми се скара, че съм кихнал".
А наборката още не се е обадила нито веднъж да пита има ли резултати. Сигурно и нея я е страх да ме чуе.
Предупредила съм моя да не ме дразни с нищо днес, защото е взривоопасно. Той не се вълнува като мен, даже паролата няма. Мъже....

# 348
  • София
Комбинирам нектарини с  розе. Май не е най-препоръчителната комбинация. Rolling Eyes

Боже, парола... Подозирам, че ММ допуска с пощенски гълъб да ги доставят резултатите. Вълнува се и той, но няма никакъв досег с логистиката.

# 349
  • у дома
Аз съм заложила на 15 часа още преди няколко дни.
По-скоро 16-17,за да не ги тормозят по тел с въпроси за статистиката,която си мисля,че ще е утре.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 13:22 от svetlaem

# 350
  • София
Пепел ти на клавиатурата! Статистиката чакам днес! Казах!

# 351
  • Пловдив
Който има сънища за споделяне, да ги споделя след 12ч не се сбъдват.

Наздраве 🍸

Моето момиче сънувало в събота вечерта, че се е издънило жестоко. Бел - 34 точки, мат - 11,5. И плакала, плакала в съня си. Знае, че няма как да са такива резултатите, ама пак й се скофти деня.
Аз и баща й сме на работа, кака й все още в сесия в София. Сама е у дома, вълнува се, проверява и тя. Хайде да излизат вече резултатите и статистиките, да имаме някаква яснота.  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 12:48 от vany6a

# 352
Това, че няма ред за олимпиадите говори, че не са завършили първите актуализации.

Моя опит досега е бил 16 и 17 (и за вас в 4ти клас). Предполагам  тогава пак. Няма логика, така ми се струва.

Иначе предполагам бързо ще налеят да кажем 150К резултата.

# 353
Комбинирам нектарини с  розе. Май не е най-препоръчителната комбинация. Rolling Eyes

Боже, парола... Подозирам, че ММ допуска с пощенски гълъб да ги доставят резултатите. Вълнува се и той, но няма никакъв досег с логистиката.

Моят не знае къде се проверяват. За какво да знае, убеден е, че аз знам и това му внася спокойствие в битието!
Наборката пък се учуди, че имам достъп до сайта, ха хаха,не помни даже, че снимах бележката за да имам копие в случай на загуба!

ММ мрази да чете, за разлика от мен, обича ТВ, че оттам всичко му  разказват....определено сме различни същества, за планетите съм убедена. Но защо ни събират с такива извънпланетни, все още се чудя!

Поне днес чух един клиент, който се оплака, че морето е още мираж, и то заради друг седмокласник, за който чакат резултатите и те. Та леко завиждам на плажуващите, че някак успяват да се отпуснат и да почиват.
 Ако знаех, че със сигурност резултатът ще е ок , да, бих, но като съмна тръни, предпочитам в домашна/ офисна обстановка да е.

Морските русалки/ бгмамите/, пратете една снимка на вълните поне!

За 13ч има ли залагания?  Някой следи ли новините, нещо случва ли се там?

# 354
  • София
Партенка.

Някой следи ли новините, нещо случва ли се там?
Аз следя всичко. Рефрешвам: infopriem, bg mamma, сайта на РУО София /два прозореца - НВО 7 клас и Прием в 8 клас/, сайта на МОН, сайта на БТА - за съобщения за пресконференции и от време на време - прогнозата за времето в Сарти. Joy

# 355
  • у дома
Пепел ти на клавиатурата! Статистиката чакам днес! Казах!
От дългогодишен опит с МОН нещата ставст бавно плавно и спокойно-дано ме опровергавт и е днес.

# 356
# 357
Моето дете се притеснява, нищо не казва, но го усещам. Подозирам, че проверява и той..
Най- много се притеснявам да не остане разочарован от себе си, че той  е много самокритичен
Аз съм заложила на 14 часа

# 358
Днес за първи път нямам достъп до infopriem. И при вас ли е така? Нищо не зарежда , няма съобщение…бял екран

# 359
По Дарик казаха, че в следобедния блок ще говорят за седмокласниците (каквото и да означава това 🙄)

Общи условия

Активация на акаунт