M1 Beauty София

• 1 175
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,  не мога да намеря абсолютно никакви отзиви за M1 Beauty, пише,че е номер 1 в света клиника за естетична медицина и има общо 50 клиники в Обединеното кралство, Германия, Нидерландия, Австрия, Швейцария и Австралия и разполага с над 95 висококвалифицирани лекари и пластични хирурзи, които извършват над 340 000 процедури всяка година. Тази в София как така няма нито 1 отзив? Някой знае ли нещо, имате ли информация, ще съм много благодарна. Също цените са адски ниски в сравнение с другите клиники в БГ.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 09:21 от Ива Господинова

# 1
Здравейте, пробвах местния клон, защото живея до него и не можах да се сдържа, и ме поправяха другаде на двойни цени, като няколко месеца ходих леко за резил, разбира се, защото поправките не стават с вълшебна пръчка.
Боде мис-ка, която се прави на лекар. Много мила и любезна, но тепърва се учи да работи и не й се отдава особено. Подадох оплакване и до хедофиса в Германия. Не знам как са й дали лиценз да ползва бранда на клиниките, нищо чудно и в другите държави да им е такова нивото - козметик дебютант. Ако искате да сте опитно зайче, рискувайте.
Иначе е чисто и луксозно, продуктите са оригинални, малко по-ниски са цените /не са чак пък фрапантни разликите/, проблемът е в липсата на техника и умения на "лекаря", не в самия салон и продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт