Отговори
# 1 815
  • Пловдив
Добро!

Къде ме върнахте и мен... Simple Smile Хубаво беше.

# 1 816
  • Наблизо
Добро утро! Станала съм в 5,защото домашния добитък ревеше в хола.Незнайно защо.

И аз помня млякото със станиола.Моя задача бе да върна бурканите и да взема нови.Плюс сирене,което слагаха в амбалажната хартия .. барабар със сметките на него..

Не ми се ходи на работа…

# 1 817
Къде ме върнахте за добро утро!
Кафето днес е от мен

Цяла кофа, защото имам нужда от яко събуждане.
Стиснете отново палците, че ще обикалям цял ден по консултации. Дано се появи светлинка в тунела, че инак лоша работа.

На работещите - лека седмица!
На всички нас - глътка прохлада!

# 1 818
  • Пловдив
Бюти, нъл знайш, че туй с нежеланието за работа е моя реплика Wink Ма айде, отстъпвам ти я за малко! Kissing Heart Ще ти пригласям.

И аз помня и млякото, и франзелите, и опашките с купоните, и режима на тока, и как баща ми идваше до София в показния магазина за чепка банани, портокали, подкова суджук Simple Smile Как ги окачахме на корниза на топло да узреят бананите...и как купуваше каса кока кола, как се обличах в някоя блуза на майка за празника...ох, спомени!

# 1 819
И бурканчетата кисело мляко със станиолени капачки помня.

Организирахме си турнири по худ. гимнастика в махалата на село и от капачките си правихме медали. Grinning

Касите етър и лимода, с които дядо ми се прибираше, крепейки ги на багажника на колелото и реденето на хлебарницата, чакайки топлия хляб, а докато се приберем- половината изяеден. И още, и още...

# 1 820
  • София
Добро утро! Спала съм три часа и нещо. Отпаднало ми е. И да знаете, като ви тече кръв от носа, задължително носете бяло. Иначе не е интересно.
Май ще отложа излизанията днес.

Хлябът беше вкусен. Топъл, мек, с хрупкава златиста коричка, ухаещ на сладост. Сега е ужасен.

# 1 821
Най-обичах хляба по време на жътва при баба и дядо в Добруджа. Беше наистина бял и пухкав с хрупкава коричка. От хлебарницата до вкъщи изяждах половин.

Добро утро. Да ви е хубава седмицата.

# 1 822
  • Пловдив
Бър, всичко по онова време беше вкусно Simple Smile

# 1 823
  • тук и там
А,чак пък всичко..Още се потрисам като си спомня за грис халвата в училищният стол..Ние нямахме ТЕЦ,то в Зарата няма по принцип,бяхме с една печка на нафта зимата.Снощи мюзикъла не ни хареса-хубави гласове,но най-общо музиката не ни допадна,та на мен ми беше скучно и едва изкарах три часа .Огромен труд на всички-певци,оркестър,хор,балет,костюми,хореографи и т.н,но не е моето.Заради еко капачките,които адски ме дразнят,не съм затворила бутилката си с кола и се беше изляла в чантата ми-та всичко беше плувнало в кола.Тук се усеща захлаждането днес,не че ми дреме чак толкова -само да не вали ми е важно,иначе аз на жеги издържам така или иначе..(даже менопаузата не успя да промени това). Да ме пита човек какво правя в тази Белгия?! Не ми пасва  на естествената ми среда и натюрел...Хубава седмица на всички!

# 1 824
  • Пловдив
Тогава и аз не харесвах грис халвата, ама ся умиргам! Yum  оообаче няма кой да ми я направи.

# 1 825
Ее, помня как ме пращаха за хляб. Топъл, топъл, докато се прибера, обирах коричката. И прясното мляко в пликчета. Не знам как правех този правех този номер, но винаги се разтичаха. Имаше и плодови пресни млекца. Това ми беше най - любимото нещо!
От предните дни говорехте за сладкарницата. Хич не обичах тортите - сиропирани и с маслен крем, обаче ашуре с топка сладолед и сироп отгоре. Мням.
Имахме градина на края на града и дядо гледаше всякакви зеленчуци. Още си спомням колко сладък беше домата. Гризвах и смучех сока. Призвеждаше повече отколкото имаме нужда и остатъка продавахме. Помагах на баба при продажбите и за награда ми даваше стотинки да си купя меденка. ❤️

# 1 826
  • София
Добро утро, спокойна седмица.
Кло, стискам палци.

Всичко ми беше гадно на мен. Ама то и сега повечето неща са ми😁.

# 1 827
  • Пловдив
Ох, Мид...личи ти Grinning Още оня ден щях да ти казвам, кат спомена, че си била злояда. Уж повечето деца си променят вкусовете, ама при теб ней подействало Wink

# 1 828
Къде ме върнахте? Неделното къпане, след което стояхме затворници, че да сме чисти за понеделник. Налагаше се да гледаме Кеворк и всяка неделя 😨
А по това нещо, недоумявам как има още въздишки.
🤐

Как няма да има въздишки ????   Знаеш ли какъв казан за ракия става от това ! Mr. Green

# 1 829
  • София
На мен ми е непонятно това въздишане. Единствено го оправдавам с носталгия по детството.

Общи условия

Активация на акаунт