Отговори
# 2 115
Егати !Дано е добре ТМ!

# 2 116
Ужас!! Дано сте добре и двамата физически и психически! Аз се разтреперих само докато четях !!

# 2 117
Ре, ужас! Дано всичко е наред с ТМ.

Меркурият идва другата в началото на по-следващата седмица. Сега е времето за чист карък явно. Аз съм в нон-стоп Меркурий от ноември м.г., та хич не му се впечатлявам.

# 2 118
  • тук и там
Ау,Ре-ужас.Иначе браво за куража,че не си припаднала при гледката от стъкла и кръв. Имаш страхотно чувство са хумор,също.Надявам се ТМ да е добре.Аз ходих на АГ,и ме хвана дъжда.Сега стоя в сградата и чакам да превали.Днес кормуването не мина толкова добре,неуверена и разколебана се чувствам пак в автомобила.

# 2 119
  • Наблизо
Леле…Ре..прочетох одеве и направо ми е трудно да си представя сцената.Виж кръвта я виждам ясно..
Надявам се ТМ да е добре и ти да си спокойна..

Кайсийка,не си го слагай на сърце.На мен ми се случва също понякога,особено при някакви тъпи ситуации ама продължавам и си карам.И карам всеки ден.
На всички ни се случва,просто трябва да караш и имай предвид в Белгия малко от малко спазват повече предимство и тн и ще ти е по-лесно.Не че одеве пред мен не ми а един,каращ в линията която е само за автобуси и направи ляв на червен светофар.
Бях много гладна и се нагълтах като мисирка.И сега ме боли корема.

# 2 120
Тоя глюкофаж ми разказва играта, дозата явно.

# 2 121
Мале, Ре, много страшно звучи. Как е ТМ, надявам се, че е добре.
Попи, вярно ли тепърва предстои Меркурият? Scream

Горе на черешата е работата, вече се хиля истерично, защото иначе трябва да рева.
Някаква вечеря трябва да измисля.

# 2 122
От онова клипче на Рен, направи влакчето.
   Моля Меркурий да си стои в бърлогата.Баш сега немаме нужда от него.

# 2 123
Кое влакче?

# 2 124
  • София
Ре, ужас! Как е сега ТМ?
Ама ти завидях за добре измития прозорец. Щом е помислил, че е отворено, значи е бил перфектно чист. То явно не е за завиждане, че ето до каква беля водят чистите прозорци. Я моите да ги оставя още малко неизмити!

Бюти,може би е по-добре да е в болница майка ти. Ще я наблюдават и лекуват през цялото време.

Бър, и аз си мисля за паник атака, но в дежурния кабинет го изключиха, защото детето е спокойно. Аз също я намирам спокойнаьв последно време. През учебната година се напряга, но тези симптоми са от сега.

Минахме кардиолог днес. Прегледа я обстойно. Каза, че от кардиологична гледна точка е ОК. Да търсим друга причинна - щитовидна жлеза, анемия, сколиозата , пубертет...Ще ги проверяваме едно по едно след морето, че сега личната лекарка е в отпуск, а трябват направления.

# 2 125
  • Пловдив
Марулко, а док не те ли предупреди, че може да ти е зле?

Панде, ...ще се нормализира и това. Само ме схващам как сколиозата ще влияе???

# 2 126
  • София
Мисте, с увеличаване на градуса на сколиозата може да се получи натиск върху различни органи. Може да има промяна и в гръдния кош. При нея градусите скоро не сме ги мерили, но не мисля, че са се увеличили.  Лекарят само изброяваше възможни причини за симптомите с цел да ни насочи къде да търсим.

# 2 127
Ох,милата Пантичкс!
Мисте, аз го знам.Но не ме предупреди.
   Ще свикна.
  Рен, в клипчето детето разперва ръка, диша дълбоко и обикаля пръстчетата, все едно изкачва и спуска влакче.И диша бавно.
   Ти го пусна това клипче. Техника някаква.
   Оф,трябва да хвана ютията, да мисля какво ще се готви за вечеря,а нищо не ми се прави.

# 2 128
Разказа на Ре ме върна много години назад, когато разбих с глава стъклената вратичка на секцията у дома. Само, че аз нямах нито драскотина 🫣
Ре, дано е добре недовършеният ти!

Панди, радвам се, че не е нещо със сърцето и дано да не се повтаря!

Марули, обади се и питай ендокриноложката. Не ми се струва ок и може да се наложи да ти смени лекарството!

И на мен започна да ми сълзи окото от лещата. Развила съм някаква нова непоносимост!
Взех си широки бели дънки. Сега искам същите и в тъмно синьо 🫣

# 2 129
Марул,обърка ни с Бърд 😁.Да,това е другата техника,за освобождаването от стреса.

Общи условия

Активация на акаунт