Отговори
# 615
  • София
Знаеш, че билките не са безобидни. Та го мисли.
Аз си готвя, децата ядат, Боб правих онзи ден.

# 616
Панде, живот си живее Синеочка. 😂 Чете по една приказка на ден, по една страница диктовка правим и по някоя задача й пиша. Те книгите им са 4, ние започнахме с приказките, но се затруднява с много стари думи. Та на всяка втора дума спираме и обяснявам кое какво значи. 😅 Иначе всяка вечер се събират една тумба деца в училището, те играят, ние клюкарстваме с майките и бащите. Научи се да кара колело без спомагателните и е много щастлива. ❤
Мисте, малко тор да ги подсилиш? И моите са на слънце, че са и стари, на 3-4 години, но са добре.

# 617
Аз съм се отказала да гледам цветя на западната тераса. След ремонта имах романтични представи за каскадни петунии по первазите, но на втората година се отказах 😂
Направих страхотна яхнийка с пиле, картофи и малко грах за разкош, и една пилешка супа.
А ей тези сладури ги направих сутринта, от тях остана една хапка и заръка за нови за утре 😂

Котетата са само за гушкане и мачкане!

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 21:47 от Азалия

# 618
Замислям се за един курс профилактично пиене на билки ама да видим ...

А аз- отново за хранене по аюрведа и въобще за живот по учението за известно време, но без никакви крайности. Евентуално след месец и половина- два, не по- рано.

Ще имам нужда от почивка след почивката. 🤪

# 619
  • София
ТиЛи коя доша си?

# 620
  • Пловдив
Торих ги, Ени, ама е западна тераса...а уж имаме тента и пускаме.
Бърд, трябва да скокна да вашто пазарче за нови китки Simple Smile

# 621
Торих ги, Ени, ама е западна тераса...а уж имаме тента и пускаме.
Бърд, трябва да скокна да вашто пазарче за нови китки Simple Smile

Викай ме и мен 🙃

Че съм се принудила да скачам на четвъртък пазара (щот Номер 1 ми отпраши с автомобила на далеч. МН и той забрачава към летище в София с неговия, та останах без личен транспорт в най-  не подходящия момент

# 622
  • Mediterraneo
Петъчно мий на мен, предстоят ми почивните дни. ММ ще ходи след малко да забира голямата от летището, китайците сготвиха пиле с бадеми и телешко с бамбук и гъби, аз ще гледам мач.

# 623

Аз си въобразявам, че съм пита. Ама, май вече съм си чиста кафа. Laughing

# 624

не знам за какво говорите, но бройте ме кръгла 😄

# 625

не знам за какво говорите, но бройте ме кръгла 😄

# 626

Преди две години ме определиха с преобладаваща кафа.

# 627
Тарт, викаме за Испания, нали?
Докато се чудех какво да си сипя, отпочнах бирата на МУ, така че наспорт Beers

Мисте, завчера ходих, минах покрай цветята, но убий ме, идея нямам какво продаваха.

# 628
  • Mediterraneo
Ми как, Бърдииии! Гледай кво ги правят, дано да задържат този ритъм. Ако пък и англичаните се справят, не ми се мисли какво ще е на финала. На работа съм в неделя вечерта, работя в хотел с 90% англичани настанени Simple Smile Simple Smile

# 629
Супер е мачът засега, много се радвам на испанците. Първият им гол беше страхотен, браво на тоз младеж.
За Англия съм аз утре. Ха дано се класират, представям си какви емоции ще са при теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт