Отговори
# 915
Марули, здрав и щастлив да е този хубавец 🎂🎉🍀! Много късмет да има в живота!

# 916
Благодаря ви!

# 917
Дати е жив и здрав маминия убавец, Марулета! Верно убавец!

# 918
Добро утро и честит празник на Марул, да ти е здраво и щастливо момчето.Green Heart Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 919
Честит да е Марулетов младши. Жив и здрав.
Щастлив и успешен да е.

Значи със съвсем прозаичен въпрос ида.
Откъде купувате прах за пране. Направо съм в потрес от цените. То не е само на праха, де, ама той ми е в полезрението сега.
Пфффт.

# 920
Ули, ако е за София въпросът, понякога минаваме през италианския магазин. Има хубави на сносни цени.. Те си имат 2ри магазин и на магистрала Тракия.
Скрит текст:

# 921
За София, да, мерси, Златенце.
Кой италиански магазин?
А, видях, мерси.

Значи последно имам спомен, че дадох към 60лв за над 10кг сега ги гледам над 80.

# 922
  • София
МАРУЛКА, Честит да е момъкът! Благословен да е! Където ходи, да милиони, че да " иляди" вече е малко. Grinning
И още - успех, късмет, любов и гадже(та). Stuck Out Tongue Winking Eye

# 923
Честит да ви е младежът, Марули!!! Желая му здраве, щастие и късмет в живота, а на вас- да сте все така горди с него, много усмивки да ви носи.

Вятър и мГла
- приятна почивка!!! Heart Eyes

Прибрахме се ниЙ. Имах няколко часа да пусна 3 перални приоритетно с дрехи на Тилката, която вече отпраши към следващата морска почивка. Тази година ще направи истински рекорд от престой по крайбрежията, но си го е заслужила. Много се труди последните две години, много се стара, постигна страхотни резултати на всички изпити, от септември попада в следващата мелница на живота, сега ѝ е моментът да се зареди максимално с витамин Д, ще ѝ трябва. Revolving Hearts
ММ и той по- късно поема оратно към другото вкъщи, където днес макс температура ще е 21, без дъжд.
Оставам си в Сф с нашия юнак, който в последно време пред очите ми се превърна в истински джентълмен. Със сигурност жената до него един ден ще се чувства много специална. Heart Eyes

Я кажете, в тази лятна манджа слагате ли картофи? Днес съм решила да я направя, другото ще е от моя си хубав, гъст и богат таратор. Туй ще е за деня. А, и едно желе с плодове сигурно ще забъркам набързо.

Иначе перални, перални, перални и книжка.

Опъвам постелката.

Хубав да ви е уикендът!!!

# 924
Аз от 2 години пера с една голяма кутия от Лидл, но и никога не съм разбирала разликата между хубав и не хубав прах за пране (не ме издавайте в онази тема, че ще ме линчуват). Така и така третирам всяко петно първо на ръка. Трябва да се огледам за нов и цитираните цени от Ули ме хвърлиха в потрес.

Италианският магазин е много яко място.

# 925
  • София
Здрав да е рожденикс, здраве и късмет.

И аз от италианеца доста неща купувам.

# 926
Марулче, да е честито момчето ти! Здрав и щастлив и все така целеустремен да бъде!

# 927
Здрав, щастлив и късметлия да е на Марул младежа!
Ули,взимам от магазин за паралелен внос.Гръцки,немски Ариел,и диксан.Като килограми не знам как са,гледам броя пранета.44-48 от Диксана са 17-8 лв,Ариела за 20,брой пранета май беше подобна цифра.Сравнявала съм цени с разни италиански магазини.Ми тез от които пазарувам продават по-евтино 🫣,едни и същи неща.Предполагам защо,но това е друга тема.

# 928
  • Варна
Браво на малките и по-големите деца! Много се радвам, попътен вятър!

Марули, нека е щастлив, да му върви "по вода" и да е здрав, разбира се. Весел празник!

И ММ ми е рожденик днес. Да изкараме още много, много години заедно, в крепко здраве. Two Hearts Ние черпим здравословно Simple Smile

# 929
  • France
Да е жив и здрав Марулчев, да има късмет, амбиции и любов. Да му се случват нещата. Наистина голям мъж станал Heart Eyes
Дано да доживея да видя и моите запъртъци така Joy

Общи условия

Активация на акаунт