Отговори
# 2 685
  • София
ЧРД на Мързелче, Стрейндж и дъщеричката на Кло. Здраве и късмет пожелавам.

Я, колко хубаво било като сме много лъвовете в темата.

# 2 686
А телета имаме ли? 🤔

# 2 687
Честита да си Мързелот! Flowers Rose

И тук подухва,чак на моменти ми става хладно.
И морето е добре,ама вкъщи си е вкъщи.И утре сме тук и пътуваме.Направо не мога да повярвам в какво съм се превърнала.Да искам да съм си дОма, вместо на почивка Grinning

Наздраве с узо!

# 2 688
Лейла, няма нищо по-хубаво от вкъщи ! Там където ти е домът и ти е уютно да се прибираш.
Като малък все питах нашите " Айде няма ли да се прибираме?" когато бяхме някъде за по няколко дни.
Е, сега съм склонен да имам скромна вила на Женевското езеро и да холя лятото за по няколко седмици Mr. Green

# 2 689
Имаме, имаме.
Малцинство сме на фона на някои други, ма не се даваме Grinning

# 2 690
  • Наблизо
Аз съм кравичка Simple Smile

Честит да си Стрйндж и много здрав!

Лайла,разбирам те,особено с дете.Обичам да пътуваме,имали сме какви ли не ситуации..но очите ти са на 10 с дете.Вкъщи си знаеш и се отпускаш.

Наядена съм като решето от комари.Ужас.

# 2 691
Мислех, че съм попаднал в женски форум, не в зоопарк Rolling Eyes

# 2 692
Освен мен Беболина също е непоносима днес! Последен ден ѝ беше в детската градина и явно са имали емоционално изпращане. От 7 вечерта като започна едно мрънкане, рев, сополи, вайкане…. Липсвал и баща ѝ! Никога не бил в къщи. Тя не искала да работим, да ни няма, а да сме всички заедно. После рева, че нямало да види вече най-добрата си приятелка, че тя щяла да стане приятелка с друго дете и все такива щуротии. И всичко това точно днес 😫!
Сега заспа и отивам да си налея, че иначе трябва да се гръмна!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:00 от Princess Sissy

# 2 693
Мислех, че съм попаднал в женски форум, не в зоопарк Rolling Eyes
В козарника си, как не си разбрал? 😀

Стрейндж, честит рожден ден! Здрав да си!

# 2 694
Козе царство господарство Joy

Гори пожар до моето село. Баба ми не вдига, братовчед ми не отговаря в месинджър. Започвам леко да се паникьосвам. На мама не смея са звънна, току виж не е разбрала, да не я шашкам и нея.

# 2 695
Гори в Пловдив завод, гори Струмяни, гръмна някаква бомба в ТЕРЕМ Костенец, фойерверките в Елин Пелин, преди това половин България изгоря. Бърд, вчера май пламна там около вас, но казаха, че няма заплаха за хората. Не знам какво се случва. Бива горещини, бива пожари, ама това какво е?

# 2 696
Бърде, може да е заспала женицата, затова да не вдига. Не мисли веднага най-лошото! Да ни държиш в течение 🤗
Честито на рождениците! Да сте здрави и обичани!
Аз пък скорпион, та има време до мойта почерпка 🤪

# 2 697
Азал, ти ще черпиш по-рано за наследника/чка ( не си ли казала какво чакаме?).

# 2 698
Почвам сериозно да си мисля,че всичките пожари са умишлени ....

# 2 699
Пламна вчера, да. Нямаше опасност за града. Някъде мернах коментари, че е умишлено.

Този не е в самото село, дано го локализират и овладеят, иначе като нищо може да плъзне. Братовчед ми сега писа - одеве се чували гърмежи, миришело отвратително. Иначе чета, че нямало завишени стойности на опасни вещества, да бе да. Не горяло това нещо за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт