Салон за маникюр с високо ниво на хигиена

• 933
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, извинявам се че започвам нова тема, но не намерих скорошна такава. Търся маникюрист в София като за мен най-важно е да е с много висока хигиена. Ако можете да ми препоръчате специалист който знаете, че стерилизира старателно и много държи на чистотата и безопасността, ще е прекрасно! Района не е от голямо значение, защото съм готова да пътувам, но ако е в Лозенец, Центъра, Младост, Оборище ще е най добре.

# 1
  • Melmak
Здравейте! Това е да търсите еднорог!

И аз търся, а положението е отчайващо. В бранша вече се бутат всякакви хора, изкарват един курс и готово, а хигиената не е приоритет. Хубавите салони с високи нива на чистота имат много клиенти и не смогват да записват нови.

И аз търся, искам хубаво чисто място, но не съм го намерила все още.

# 2
Здравейте! Това е да търсите еднорог!

И аз търся, а положението е отчайващо. В бранша вече се бутат всякакви хора, изкарват един курс и готово, а хигиената не е приоритет. Хубавите салони с високи нива на чистота имат много клиенти и не смогват да записват нови.

И аз търся, искам хубаво чисто място, но не съм го намерила все още.

Факт! И на мен ми прави впечатление, че положението е такова. Ако мога да ви помогна с това, от салона в който ходих до сега съм много доволна и от към хигиената процесът им е много прозрачен към клиентите. Смятам да продължа да ходя, просто сега се заблях и забравих да си запиша час и "бам" няма свободни! Точно и за това си търсих еднократен заместител, но не ми се иска да правя компромис с най-важното – здравето! Иначе моя салон се казва "Мацките" и ще добавя линк с локацията, само да кажа че си е далеч, малко е на ръба на София ама аз имам работа натам от време на време и затова ми е удобно.

https://maps.app.goo.gl/oCYFaDnkeBiLBJF79

# 3
  • Melmak
Благодаря ви! За съжаление ми е много далече!

Доста е неприятно това с часовете! Аз посещавам фризьор и козметик в салон, в който съм много доволна и запазвам 2-3 седмици по-рано! Просто е невъзможно с часовете, имат много работа.

Иначе за маникюр аз съм си тръгвала от един салон, запазих случайно там за педикюр преди години. Като влязох и видях една мърла да вади мръсна салфетка от кофата за боклук и с нея да бърше инструмент, просто си тръгнах.

Права сте, че здравето е най-важно.

# 4
И аз се записвам да следя. Правя си педикюр вкъщи, доста време ми отнема, но все не мога да се реша да ида да ми го направят в салон, и аз се притеснявам за хигиената.

# 5
  • София
Здравейте,
Вечеря бях на маникюр и педикюр и определено препоръчвам: NL Karina Mi, в кв. Гео Милев е.
Част от използваните уреди се стерилизират в автоклав, други са за еднократна употреба, салонът също е много чист, лакът е висок клас и доста добър състав, има паркомясто отпред, а маникюристката е с над 20 г. опит и е изключителен професионалист, който прави всичко със сърце и душа.

# 6
  • Melmak
Има ли инстаграм или фейсбук страница? Записва ли нови клиенти?

# 7
  • София
Има и фейсбук и инстаграм; записва - да, очаква се скоро да започне и още 1 дама да работи в салона; засега работи от понеделник до събота.

Общи условия

Активация на акаунт