Звездни Компромати- Юли'24

• 386 045
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Sofia
Явно е този, имаше и други снимки с нея преди време.
Дано е щастлива с този мъж, доколкото помня бившият дълго време я тормозеше с паралелна връзка и уж бяха закрепили нещата, но явно най-накрая е успяла да ги раздели.
Той с коя е сега? Въпросната любовница ли?

# 3 166
Кой е новият на Тотева? Аз виждам Башур и младо момче, вероятно синът на Емилия.

# 3 167
Ходих и рових  и нищо не открих. Знам една Весела Тотева ,почина на 45. Тази гугъл не я отрази и може би аз не скролнах достатъчно ,но ми е неизвестна.

# 3 168
Явно става въпрос за жената на Елин Топузаков.

# 3 169
Съвпадение в имената. Тази е Весела Тотева-Топузакова.

# 3 170
Весела Тотева/Топузакова и приятел на балът на дъщерята на Башур...
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 18:48 от SHE_IS

# 3 171
Даниела Тренчева Heart  и Христо Калоферов сега при Лора Крумова.

# 3 172
Не са били само на боксов мач. Харесва ми подкрепата им към нашите спортисти!

Аз за този президент не съм гласувала и не бих. Но, какво се очаква да правят президентът ни и жена му на олимпиада? Според мен, точно това. Да подкрепят спортистите ни. (А пък жената на президента ни е значително по-симпатична от него Simple Smile. )

# 3 173
Според мен пък жена му е доста по-антипатична от него.

# 3 174
Няма да се женим. Тя си е  негова жена, нищо не прави публично поне. И е там в качеството на такава.

# 3 175
  • Sofia
Минете в кралската тема да видите всички кралски семейства на Европа (действащи такива) как подкрепят състезателите си. Много добре правят в случая Радев и жена му.

# 3 176
  • София
Минете в кралската тема да видите всички кралски семейства на Европа (действащи такива) как подкрепят състезателите си. Много добре правят в случая Радев и жена му.
Холандското кралско семейство в действие 😂😂😂 Радева е божа кравичка пред Максима. Много е яка.

# 3 177
Тома Жоли - режисьорът на откриването и закриването на Олимпиадата в Париж се отрече от творението си.
Скини гей със силиконови устни (цитат) се отрече от сцената с пародията тайна вечеря, обърквайки се в обяснения, че това не било от "Тайната вечеря", че е искал само да изпрати любов.
Обяснението идва на фона на високото неодобрение специално към тази сцена, възприета от християнския свят като обидна.
Вследствие това организаторите се принудиха да спрат клипа с откриването в официалния канал и да се извинят на християнската общност по целия свят.
По неофициални данни се работи по закриването на Олимпиадата и се променят неща, за да не са чак толкова провокативни.

Не може да им се отрече на французите, че ще намерят начин да се извинят и поне ще опитат да подобрят нещата.

# 3 178
  • софия
Какви са тези сайтове, които четете? Поне посочвайте източник на този "висок стил".
Цитат
Режисьорът на церемонията по откриването на Игрите в Париж заяви, че тя е била пропита с републиканските идеи за приемането и приобщаването
ГАБРИЕЛА ГОЛЕМАНСКА
ПАРИЖ, 
27.07.2024 15:07
 (БТА)
Режисьорът на церемонията по откриването на Летните олимпийски игри Тома Жоли днес заяви, че не е имал намерение да подкопава морала или да шокира хората. "Вчера вечерта бе даден израз на републиканските идеи за приемане и за приобщаване", заяви той.

Представители на крайната десница във Франция, а и някои медии изразиха критики от това, че в церемонията е имало и такива прояви като целувка между двама мъже или сцени, напомнящи на гей парад.

В тази връзка сценографът на проявата, който е бил обект на тормоз от детските си години, днес заяви, че е искал да създаде една републиканска церемония, а не една церемония, носеща активистки послания.

"Във Франция хората имат право да се обичат, както си поискат, с когото си поискат. Във Франция хората има право да вярват и да не вярват. Във Франция хора имат много права", подчерта днес той в отговор на критиките.

От своя страна Тони Естанге, шефът на организационния комитет на Летните олимпийски игри в Париж, заяви, че е ставало дума за една церемония със силни послания за любовта и многообразието.

"Идеята беше да бъдат накарани хората да размишляват и да бъде отправено възможно най-силно послание", подчерта той и добави, че Международния олимпийски комитет е бил в течение с водещата линия на церемонията и с посланието, което тя е целяла да отправи.

Тони Естанге приветства и това, че по време на церемонията не е имало никакъв сериозен инцидент във връзка със сигурността и изтъкна уникалността на събитието, провело се по  открито небе.

# 3 179
В друга тема писах, но пак - французите имат късмет, че църквата е безопасна игла. То затова и скечовете са на такава тема, а не за другите две големи религии.

Общи условия

Активация на акаунт