Звездни Компромати- Юли'24

• 386 019
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 270
Да бе, и ги е зарязала на багажните решетки извън купето сигурно. Големи сладури.

# 3 271
И на мен това ми беше първата удивителна - богаташи във влак, но пише, че е пътувала с целия персонал.
А още по-интересно ми стана като ги видях на снимката в статията, омотани и те в найлон като простосмъртните зрители.

# 3 272
В Западна Европа няма нищо странно човек да пътува с влак, предвид какви първи и бизнес класи има. Отделно, ако лелята умира от страх да лети, що да не се лашка с влака?

# 3 273
Боевски не беше ли работодател на Палуна едно време? Или бъркам баровете…
Изглежда, че Гълъбин Боевски отново е в затвор, този път в Португалия, за трафик на наркотици - https://www.segabg.com/hot/category-sport/gulubin-boevski-otnovo … ra-za-narkotrafik
Имам някакъв спомен, че преди време коментирахме в темата дали е така или не, сега има потвърждение от португалците.

# 3 274
Изглежда, че Гълъбин Боевски отново е в затвор, този път в Португалия, за трафик на наркотици - https://www.segabg.com/hot/category-sport/gulubin-boevski-otnovo … ra-za-narkotrafik
Имам някакъв спомен, че преди време коментирахме в темата дали е така или не, сега има потвърждение от португалците.
Много кофти

# 3 275
Хич не ми е кофти. Трафикантите на наркотици са ми на едно ниво с убийците, ако ще и 40 златни медала да са спечелили.

# 3 276
  • Наблизо
И на мен..Срам и позор.

# 3 277
  • Glasgow
Той предният път как се измъкна, оправдаха ли го или някаква сделка?
Едит, то пишело в края на статията, от реклами не бях стигнала до края 🤦🏻‍♀️

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 15:43 от Jokerr

# 3 278
Амнистия, лежи около 2 години.

# 3 279
Той предният път как се измъкна, оправдаха ли го или някаква сделка?
Излежал е 2 години вместо 9 и е освободен по програма, при която при добро поведение и загуба на правото да се връща е Бразилия, може да бъде освободен предсрочно.

Синът му Пол пък е осъден условно отново за притежание на наркотици.

# 3 280
Амнистия, лежи около 2 години.

Да видим сега при рецидив какво ще измислят адвокатите.
Срам и позор!

# 3 281
# 3 282
  • Glasgow
Не ще да е било случайно в куфар този път🤷🏻‍♀️

# 3 283
Той само бил превеждал на групата…
9 кг са му дали 9 години, сега 1000 кг и рецидив - не знам.

# 3 284
  • София
Тук пише, че е осъден на 6 г. и 6 м. С агент под прикритие се опитал да уговори преноса по море.

Общи условия

Активация на акаунт