Звездни Компромати- Юли'24

• 385 991
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 330
Лицата (и телата) от новата кампания на "Дав" :
Скрит текст:

То могло различността да се покаже и по приятен начин.

# 3 331
Четох, че споменавате Веско Маринов. И аз имам познати, които го харесват и му ходят на концерти. И от малки до  големи. Тази сметка от Господарите, че само бабички ходят - не е вярно.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 06:22 от ilenkata

# 3 332
  • София
Четох, че споменавате Веско Маринов. И аз имам познати, които го харесват и му ходят на концерти. И от малки до до големи. Тази сметка от Господарите, че само бабички ходят не е вярно.
Аз наскоро бях на негов концерт. Пълно е с млади хора и такива на средна възраст (около 50г.). Възрастни по-скоро нямаше. Имаше много деца, които пееха с него и се забавляваха. Всичко му е много професионално и изпипано, хареса ми. Много пъти ни вдига на крака.

# 3 333
Лицата (и телата) от новата кампания на "Дав" :
Скрит текст:

То могло различността да се покаже и по приятен начин.

А кои са? Първата ми прилича на Галкината Мари.

# 3 334
Абе това Светле дали не имитира панаирите на Мария
Скрит текст:
Има такива жени, никога не могат да излязат от сянката на бившата. Чак такова голямо съвпадение
Мария така си сменяше фамилията и триеше снимки. Светла е видяла, че това е печеливша стратегия, за да има интерес и хората да говорят за нея.
В интервюто, което беше публикувано казва нещо от сорта, че много хора, които нямат досег до тях. са коментирали случая с Хрис (Хрис!??!!??!) Въпреки, че не е ясно кои са тези хора, не съм разбрала да има голям обществен интерес към тях... Същото нещо беше казала Мария по повод думите на Светла 😀

Едно към едно, но на по-ниско финансово ниво. Авторството едва ли е на Мария де, вероятно е разпространено в тези среди.

# 3 335
А последните две са участнички в предишния Ерген - Елена и Пам. Другите не си знам кои са

# 3 336
Ивана Александрова инфлуенсър е 4тата

# 3 337
  • София
Не знам дали е пускано-сватбата на Диневи.
https://youtu.be/kMvETAeX9m4?si=T-ObODkw0FT6-gvc
Доста хора са ги уважили. Направи ми впечатление, че бившият мъж на Гала Косьо Будинов е там с Диана Митева. Разкошна жена!
Хубава сватба е била. Булката е като статуетка. Много ми хареса и с двете рокли.

Това видео си е цялото един звезден компромат! Благодаря, че сподели!

# 3 338
Дядо и внучка са Диневи.

# 3 339
В интервюто, което беше публикувано казва нещо от сорта, че много хора, които нямат досег до тях. са коментирали случая с Хрис (Хрис!??!!??!) Въпреки, че не е ясно кои са тези хора, не съм разбрала да има голям обществен интерес към тях...

Може би визира нас? Grinning
Иначе и на мен това Хрис ми направи впечатление. Забавлява ме Светлето- спор няма. Blush

Скрит текст:
Не знам дали е пускано-сватбата на Диневи.
https://youtu.be/kMvETAeX9m4?si=T-ObODkw0FT6-gvc
Доста хора са ги уважили. Направи ми впечатление, че бившият мъж на Гала Косьо Будинов е там с Диана Митева. Разкошна жена!
Хубава сватба е била. Булката е като статуетка. Много ми хареса и с двете рокли.

Това видео си е цялото един звезден компромат! Благодаря, че сподели!

Отворих го, видях, че е цели 11 минути и директно затворих. Няма как да си причиня доброволно подобно "хляб и зрелище", пък било то и когато става дума за такива светски личности като брат Динев и поредната.

# 3 340
  • Наблизо
В интервюто, което беше публикувано казва нещо от сорта, че много хора, които нямат досег до тях. са коментирали случая с Хрис (Хрис!??!!??!) Въпреки, че не е ясно кои са тези хора, не съм разбрала да има голям обществен интерес към тях...

Може би визира нас? Grinning
Иначе и на мен това Хрис ми направи впечатление. Забавлява ме Светлето- спор няма. Blush

Сигурно сме ние,и мен ме забавлява.Излизат и разни сайтченца,които коментират ''статията''.
Явно виси в Правецкия хотел,може нещо да се е хванала да работи там.В коментарите пишеха,хора,които я виждат там да се подмята.

# 3 341
  • софия
Правец си е Правец. Гърцията само за 1000 евро нощувка на малкия пръст не може да му стъпи.

# 3 342
Сватбата на Диневи лично на мен ми идва доста кичозна. И украса и булката. Рокля с обръч и коронка с камъни...Много евтин кич.
Атанаска, примерно, и нейната сватба на Комо са ми една идея повече по-вкуса. Не е семпло, но определено са се учили от други сватби, които се правят в този район.

# 3 343
  • Варна
Изгледах клипчето - булката е хубава, аранжировката ми хареса, струнен оркестър, момченцето накрая много сладичко. Президенти, журналисти, милионери, рекламните лица от Кауфланд - сички са там. Но само да попитам - младоженека за кой път му е вече????

При все, че е врял и кипял в сватбените ритуали,  през по-голямата част от филмчето изглежда като помощен персонал на булката. Леко така встрани пристъпва, помага я за рокля, я за було, на няколко пъти се опитва да я хване за ръка, тя с една държи букета, с другата роклята и цепи напред.....абсолютно самодостатъчна си е. Колко е драпала за тоя звезден миг и кво й струва, само тя си знае 😃
Наистина Динкобрат е като обслужващ персонал на "кралицата" и очаквах тя да помята с ръка, точно като нея.
Имам чувството, че е имало дрескод за цвета на роклите на гостите на сватбата.
И такова изискване ли има вече....

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 12:47 от missNoir

# 3 344
Имаше дрескод лавандула за диневия гУдеж. Сайтовете ни заливаха с тази важна информация 2 седмици преди събитието.

Общи условия

Активация на акаунт