Звездни Компромати- Юли'24

• 386 025
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 120
  • При семейството си
И гейовете си изневеряват, но тази дискусия накрая ще стигне до разнищване на 534565 пола... Минала е метла, да сменим взора.

Пуснете си олимпиадата и да обсъдим женствеността на плувкините Joy
Темата за олимпиадата ли е?!

# 3 121
Не, за хетеросексуални мъже с любовници.

# 3 122
Не, очевидно за чалга и инфлуенсъри. Гущерови, Марии, Богдански и Бачорски през ден по 15 стр. (и то доста злобно и с грозни епитети), сега голям зор, че пишем за нещо актуално.

# 3 123
Аз винаги съм харесвала Зинедин Зидан и се зарадвах, че с него започна откриването на ОИ.
На 52 години вече е дядо на три внучки от най-големия си син Енцо.

# 3 124
С това темпо на актуалностите, след десетилетие този форум ще се казва бг, ама не мама, а нещо “транс-формирано”.

# 3 125
  • До морето
Много хубаво семейство има Зидан. Още помня една снимка с жена му и четиримата им сина на една яхта. Кой от кой по-хубави бяха.

# 3 126
Нона е по-шарена и от самата Олимпиада. Още една снимка, за която казва, че нейният свят е шарен и добър.
Кичът е на макс. 🦋🏵💮🌸🦋🌼🏵💮🌸
Скрит текст:

# 3 127
Много хубаво семейство има Зидан. Още помня една снимка с жена му и четиримата им сина на една яхта. Кой от кой по-хубави бяха.

О, като каза и на мен ми изниква в съзнанието. Наистина прекрасни!
https://webcafe.bg/football/izpovedta-na-zidan-nay-golemiyat-mi- … tanat-idioti.html

# 3 128
Това костюмче на мен ми харесва, честно казано.
Този път не ми изглежда зле като визия.

# 3 129
Каналът на Олимпийските игри, премахна видеото си с откриването на ОИ от YouTube, а един от основните спонсори C Spire, изтегля рекламите си от Олимпиадата.

# 3 130
Каналът на Олимпийските игри, премахна видеото си с откриването на ОИ от YouTube, а един от основните спонсори C Spire, изтегля рекламите си от Олимпиадата.
Посочили са, че са "шокирани от подигравката с Последната вечеря" (кавичките са цитат, не подигравка, спокойно) като причина да си оттеглят рекламата. Не съм сигурна, че ще успеят, тия неща се бетонират с договори предварително - или ще изгорят с много пари, или просто ще се вдигне шум.
Иначе наистина има много шокирани и невъзхитени в Туитър, не са само руски фенове. Аз също не съм ентусиаст. Но го намирам за кич и безвкусица, не за превъзпитаване на децата.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 23:29 от Clouded

# 3 131
Ама тая торта на Зидан… няма нито LV, нито нищо…

# 3 132
  • При семейството си
Страхотно...другата крайност на политкоректността.
Imagine, Селин Дион, лодките по Сена, спортистите, стотиците други участници, които са репетирали с месеци, танцуваха, пяха и се раздаваха на макс заслужават да ги премахнат, защото нали...засегнати, толерантни сме.

# 3 133
Маги Джанаварова май е бременна

# 3 134
Страхотно...другата крайност на политкоректността.
Imagine, Селин Дион, лодките по Сена, спортистите, стотиците други участници, които са репетирали с месеци, танцуваха, пяха и се раздаваха на макс заслужават да ги премахнат, защото нали...засегнати, толерантни сме.
Защо виниш хората, които не одобряват частта с "цирка", а не виниш организаторите, които са решили да сложат всички останали участници редом до провокациите? Аз не подкрепям, че са го свалили.

Общи условия

Активация на акаунт