Звездни Компромати- Юли'24

• 386 031
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 105
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Серина изглежда невероятно. Не помня да е била толкова слаба досега, този цвят и дългата коса много и отиват.

# 3 106
  • При семейството си
Да, Серина наистина е много отслабнала, коренна промяна.

# 3 107
  • На морето!
Деси Радева в публиката на ОИ, гледам я сега- дъвче дъвка, рошавка и посмачкана. Взе си тя максимума от мандатите на Радев- където можа отиде (и аз така бих направила на нейно място, но щях да си оправям косата и нямаше да дъвча дъвка).

Серина и като поведение доста порасна, вчера щеше да падне от лодката в един момент, беше много развълнувана и доста се стресна.

# 3 108
Светът се развива, България гледа и цъка, промотирайки семейни ценности. Като един мой познат, който развява ентусиазирано байряка на българското семейство и високия морал на хетеродвойката. Нищо че дори не е благоволил да се ожени за жена си и паралелно има дете от любовницата си.
Важното е да няма педер@си в картинката. Да се крият, че да не развращават почтения български народ! Иначе нямаме нищо против тях и не сме хомофоби - ние сме добри хора. Само, ако може да не се показват, моля.

Последните страници ги превъртях. Не дай си боже да бях гей.
Ами разходете се в Туитър и ще видите такива коментари и такъв хейт, че ще се радвате че сте българин.

# 3 109
  • софия
Почти година след развода Джо е дал интервю, в което е казал, че не желанието да има дете е причина за развода му с Вергара.

Джесика Алба на почивка на Миконос.

# 3 110
Логото на ОИ изглеждало като Мери Джей Блайдж. 😄 Ама верно.
Скрит текст:
А всъщност трябвало да е модернизирана версия на Мариан (персонификация на френската държава), ето така в оригинал:
Скрит текст:

# 3 111
  • На морето!
Ами разходете се в Туитър и ще видите такива коментари и такъв хейт, че ще се радвате че сте българин.
Туитър, всъщност X е царството на руските тролове и копейки, вярвам, че и в руските социални мрежи няма да прочетете нищо хубаво.

# 3 112
Логото на ОИ е актуализирано в духа на разнообразието и върви с призиви за бойкот на игрите. И "задръстените българи" нямат нищо общо с това.
Скрит текст:

# 3 113
Деси Стоянова е скарана с имената Joy (видео) https://www.facebook.com/watch/?v=1559359414795227

# 3 114
Това последното с логото го намирам за крайно, грозно и агресивно. Но аз не обичам никакви крайности.

# 3 115
  • София
Серина Уилямс постигна невъзможното - да изглежда женствена. Хареса ми! Браво за усилията.

# 3 116
Всъщност много гейове и лесбийки си живеят съвсем спокойно в България.
Това кой от кого имал дете, пък не се оженил за жена си - това са частни случай и не следват да се използват за генерализиране на българската хетеро двойка. Всякакви драми се случват и при еднополовите партньори.

# 3 117
  • София
А всъщност може да си прост, задръстен, гей, хетеро или дебел/слаб и това дори не зависи от националността.

# 3 118
И гейовете си изневеряват, но тази дискусия накрая ще стигне до разнищване на 534565 пола... Минала е метла, да сменим взора.

Пуснете си олимпиадата и да обсъдим женствеността на плувкините Joy

# 3 119
Съмнявам се да няма тема за Игрите ... Нека тази не бъде втора такава 🙏 Ясно че има компромат, но започна много да се разводнява

Общи условия

Активация на акаунт