Звездни Компромати- Юли'24

• 386 039
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 090
Драг кралица може да си и като хетеросексуален бял мъж и има такива, макар че - да, не са мнозинството. Това е грим, перука и сценичен образ. Все едно да имаш против като Виктор Калев се прави на жена. И в двата случая е актьорска игра.

# 3 091
Голямо вълнение с този олимпийски парад, тюх-тюх Grinning Лично аз не съм религиозна и не ми пука за никоя религия, но се чудя защо освен на християнската, не се правят интерпретции и на мюсулманската. Във Франция живеят толкова много последователи на Корана, със сигурност ще оценят един драг пърформънс на Мохамед и неговите пророци.

Много обичам драг шоута, посещавам с удоволствие, но в чужбина. У нас са основно озвучени с чалга и не ми е готино.

# 3 092
  • При семейството си
Това за мен не беше изобщо заигравка с тайната вечеря, най-вероятно някой фейсбук разбирач го е решил това.
Но и заигравка да беше, Тайната вечеря е картина, изкуство, арт. Не е икона или на някой поп калимявката.
То имаше “заигравка” и с “Мона Лиза” и миньоните, но…другото избоде душите/очите на религиозните.

# 3 093
Да сменя малко темата. За любовта на Лени Кравиц и Ванеса Паради:

"Бях лудо влюбен в нея, но тя не дойде в неподходящия момент. Чрез мен тя срещна Джони Деп. "

Ванеса се запознава с Лени Кравиц през май 1991 г., когато приятели я канят на неговото След концерта тя изтича в съблекалнята на певицата, а той ѝ оставил телефона си.

Момичето се обади две седмици по-късно: „Бях почти сигурна, че няма да ме помни. Но едва ли чу гласа ми, като веднага извика: Ванеса, разбира се, ела! "Ще се радвам много. "

По-късно Кравиц признава, че е напълно очарован от френския акцент на Паради - толкова, че й предложил да запише първия си албум в Америка и я убедил да се премести в къщата си. Ванеса щеше да остане там само за няколко седмици.

Но в крайна сметка момичето живяло в Ню Йорк шест месеца. Кравиц написва и продуцира албум Vanessa Paradis за нея, който излиза през 1992 г.

Първият път на Парада увери всички, че са обвързани от чисто приятелство и професионални отношения: „И двамата обичаме Ленън, Хендрикс, Боб Марли и ерата на хипито. "

Но скоро стана невъзможно да се скрие романтиката с Лени. Влюбените дори не се занимавали с факта, че по това време Кравиц е бил женен за Лиса Бон. Разведоха се година след като започнаха връзка с Ванеса.

След това двойката излизала още около четири години. Паради става все по-известна, започва да се ротира сред най-популярните холивудски знаменитости и един ден на парти среща Джони Деп и отива при него.

Лени беше разбито сърце.

"След това никога повече не я видях. Тя не дойде на концертите ми, вече не се свързахме. Мога само да си пожелая тя да е щастлива, но знам, че някой ден ще се срещнем отново. И това ще е точният момент да говорим за всичко това", призна по-късно Кравиц.

# 3 094
  • Glasgow
Ама го е развела Лени, френското си е френско 💅🏻

# 3 095
  • София
Ех, тези мъже! Дето ги развеждат лошите жени, а те невинни и росни-росни...

# 3 096
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Докога все жената ще е виновна, че един мъж тръгва да изневерява? Да не го е вързала и той насила да стой при нея.
Иначе Лени на младини е уникален, с Ванеса бяха хубава двойка. Винаги съм ги възприемала, че много си подхождат двамата. Джони Деп пък си беше момчето за Уинона Райдър, а Брад Пит за Дженифър Анистън.

# 3 097
  • 🌊
Младата Ванеса е страшно хубава, но тогавашните ѝ връзки са ами... странни. На 15 години обвързана с 26 годишния Пани, на 19 с 27 годишния Лени. На хартия не е кой знае каква разлика, но тийн с осъзнати хора винаги ми е било с въпросителни.
Лени има поне 5 връзки където разликата им е 10+ години с прясно пълнолетни

# 3 098
Аз възприех сцената на тайната вечеря, като каква ще е сега.  Дали е сатирично не знам, но така ми се иска да  е.
 За Ванеса , известните - диви са, необуздани. И се изненадах, не можах да прехвърля статия, но толкова са много известните с   тийнове още  във връзка. Люк Бесон ми бе най-чуден, не очаквах от такъв  иновативен творец.
 Такива са,  ако се скрие , както до сега се прави, няма да го промени.
 Странното  е, че след разюздани времена идват средновековни инквизиции и пак не спира скрито да става всичко дето става.

# 3 099
Не мисля, че историята с Лени Кравиц и Ванеса Паради е напълно вярна. Доколкото си спомням в интервю и Джони Депп и Ванеса Паради разказват, че са се срещнали във Франция съвсем случайно в някакъв хотел.
Не е било на парти и Кравиц няма нищо общо в случая. Поне от това, което разказват и двамата в интервю.

# 3 100
колекционерите да си свалят видео файл с откриването, защото поне в Х  потребителите масово са принудени да трият качени вече клипове от него. Поради нарушаване на авторски права както пишат.

# 3 101
Не мисля, че историята с Лени Кравиц и Ванеса Паради е напълно вярна. Доколкото си спомням в интервю и Джони Депп и Ванеса Паради разказват, че са се срещнали във Франция съвсем случайно в някакъв хотел.
Не е било на парти и Кравиц няма нищо общо в случая. Поне от това, което разказват и двамата в интервю.
Партито е било в хотела. Ванеса е била с Лени, но си тръгва с Джони. Stuck Out Tongue

# 3 102
  • На морето!
Лейди Гага от вчера
Скрит текст:
Серина
Скрит текст:
Джон Леджънд и Криси Тейгън, тя е по жилетка и плетени гащи
Скрит текст:

# 3 103
  • на село
Светът се развива, България гледа и цъка, промотирайки семейни ценности. Като един мой познат, който развява ентусиазирано байряка на българското семейство и високия морал на хетеродвойката. Нищо че дори не е благоволил да се ожени за жена си и паралелно има дете от любовницата си.
Важното е да няма педер@си в картинката. Да се крият, че да не развращават почтения български народ! Иначе нямаме нищо против тях и не сме хомофоби - ние сме добри хора. Само, ако може да не се показват, моля.

Последните страници ги превъртях. Не дай си боже да бях гей.

# 3 104
Beyonce
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт