Звездни Компромати- Юли'24

• 385 989
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 300
Май само аз не съм фенка на Брад Пит , въпреки че напоследък е много свеж и младее .
Абе, младее, ама пак си личи, че е на 60...
Като цяло и мен не ме кефи много, но пък се влюбвах във всичките му герои.
Не помня дали е бил име даже в първия филм, в който го гледах - "Тъмната страна на слънцето", леллее, толкова секси беше с един мотор и кожените дрехи..
А наай-запомнящ се ми беше като Бенджамин Бътън, в "Легенди за страстта" и "Да срещнеш Джо Блек".

# 3 301
Аз се влюбих така в Хавиер Бардем, на един мотор във филма Хамон. Ей, страхотни бяха с Пенелопе ❤

# 3 302
Като остарях ми харесват млади, грях  е това остаряване тяхното най-вече защото бележи моето. За това и не гледам в огледалото. Гадна картина дава.

# 3 303
Аз примерно харесвам Джак Никълсън , така че едва ли съм критерий.🤣

# 3 304
Той е грозен, но по ме кефи от Брад Пит. Особено в "Няма място за старите кучета", психопатска физиономия и роля.
В "Шунка" търчеше по организъм,  шокиращи гледки за несвикналите ми още сетива тогава.

# 3 305
Има “нещо” освен , че е дяволски талантлив е и харизматичен .

# 3 306
Дженифър Лопез и пораснали деца :
Скрит текст:

Селено Гомес влезе в конфронтация с тиктокъри относно дали има пластични операции на лицето :
Скрит текст:

Маникюрът на Шакари Ричардсън - американското чудо в бягането, който според пресата заслужава свой собствен златен медал, самата тя признава, че  е взаимствала това от известната шампионка Флорънс Грифит-Джойнър, починала през 1998г  :
Скрит текст:

Скрит текст:

Шон и Нина в Париж
Скрит текст:

# 3 307
Флоранс Грифит-Джойнър беше легенда! Стил и сила!
Само тя и Карл Люис се отцепваха от групата и финишираха сами на финала с убийствено темпо.

# 3 308
Джесика Алба на семейна ваканция в Прованс

Скрит текст:

# 3 309
Преди години, когато Боевски използва дъщеря си за муле си казах: какъв боклук. И сега това си мисля за него. Абсолютна отрепка.

# 3 310
Имам същия бански като на Джесика Алба ( с черешките ), но дали и тя си го е купила от Шейн 😂😂😂

Шейн продават реплики на известни марки, едва ли е от Шейн...JoyJoyJoy

Банският с черешките е американска марка Beach Riot. продават се отделно двете части и струват около 180 долара общо, в момента ги има на промоция за около 130 долара общо.

Флоранс Грифит-Джойнър беше легенда! Стил и сила!
Само тя и Карл Люис се отцепваха от групата и финишираха сами на финала с убийствено темпо.

Позволявам си да вметна, защото и двете освен атлетки са и модели за спортни марки.
И двете са атрактивни, екстравагантни, много бързи. Флорънс е била 1,70 , а Шакари е само 1,55 , но Шакари е по-бърза.
Двете загубват майките си много млади. Джойнър умира само на 38 годишна възраст. Надявам се по това да не си приличат.
Флорънс :
Скрит текст:

Шакари :
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 22:08 от Lanarte

# 3 311
Не знам дали е пускано-сватбата на Диневи.
https://youtu.be/kMvETAeX9m4?si=T-ObODkw0FT6-gvc
Доста хора са ги уважили. Направи ми впечатление, че бившият мъж на Гала Косьо Будинов е там с Диана Митева. Разкошна жена!
Хубава сватба е била. Булката е като статуетка. Много ми хареса и с двете рокли.

# 3 312
Даниела я помня от Мис България, но беше с друг нос.

# 3 313
А, и аз го имам този бански с черешките.
Не е от Шейн, а от някакъв местен магазин, ама не беше 110 доблара.
Бен си купил къща без Дженката за има-няма 20-на милиона:
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a61720210/ben-aff … bbed%20Last%2030D

# 3 314

Позволявам си да вметна, защото и двете освен атлетки са и модели за спортни марки.
И двете са атрактивни, екстравагантни, много бързи. Флорънс е била 1,70 , а Шакари е само 1,55 , но Шакари е по-бърза.
Двете загубват майките си много млади. Джойнър умира само на 38 годишна възраст. Надявам се по това да не си приличат.
Флорънс :
Скрит текст:

Шакари :
Скрит текст:
От онова време помня съвсем ясно основно Флоранс Г. Джойнър и Мерлин Оти.

Към днешна дата /след епохата Юсейн Болт/, никого не познавам вече с изключение на Ивет Лалова. Smirk
Ще прочета сега за Шакари, благодаря ти.
Това е нереално - при толкова дребен ръст в тази дисциплина трябва двойно повече усилия да влага от дългокраките.

Общи условия

Активация на акаунт